dremeli matkap vida makinası şeklinde de kullanabiliyormuyuz?birde esnek milli sizce gerekli mi
Vida takmak için kullanılıyor uçlarıda var. Esnek mil ise kullanırmısın bilmiyourum, ben masanın altından delik açıp yanından esneterek bir delik açtım böyle şeyler yapmak için lazım olabilir =)
Bir parantez şeklinde _)
esnek mil ince iş yapacaksan cok önemli
vida takabildiyini sanmıyorum ama asla vidayı sökemez esnek mile gelince evet ince işlerin olmazsa olmazı
Bizim ruhumuzda amelelik var kardeşim ya bıktım artık matkap natmak ne kardeşim ya bütün evi deldik yeter artık
dremelin gücü ne bilmiyorum ama vida söküp takmak için yeterli torku sağlamayacaktır
evet dün bosh ixo yu gördüm gerçekten çok yavaş ve vidayi bozmayacak bi şekilde dönüyor dremel ile imkansız bencede :D
dremel le vida değili açarsın vidayı da elinle takarsın =) anca böyle olur. yoksa çok hızlı... Esnek milde bence al kesin. İnce işlerde çok lazım oluyo. Sadece kasa mod olarak düşünme evdeki biçok tamir işinde de yardımcı oluyo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme