Şimdi Ara

Driclor mucize deodorant. Terlemeye kesin çözüm. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Koltukaltı terlemeyince başka yerler daha fazla terliyor.Şu an nereden atıyorsunuz teri ?

Alıntıları Göster
    Valla koltuk altım terlemesin de isterse kıçımdan çıksın hiç önemli değil.

Mesela şu an araba yıkadım dolayısıyla efor harcadım alnım, ensem ve sırtım su gibi ama koltukaltım kupkuru... Koltukaltı dışındaki bölgelerde terlemede artış olur mu olmaz mı ben bunu ayırt edemem çünkü zaten en ufak eforda aşırı terliyorum azalıp çoğalmasını hissedemeyebilirim... Önemli de değil zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Valla koltuk altım terlemesin de isterse kıçımdan çıksın hiç önemli değil.

Mesela şu an araba yıkadım dolayısıyla efor harcadım alnım, ensem ve sırtım su gibi ama koltukaltım kupkuru... Koltukaltı dışındaki bölgelerde terlemede artış olur mu olmaz mı ben bunu ayırt edemem çünkü zaten en ufak eforda aşırı terliyorum azalıp çoğalmasını hissedemeyebilirim... Önemli de değil zaten

Alıntıları Göster
    Anladım.Ben kullanınca yüzüm çok terliyor.Normalde bacaklarım , sırtım ve göğsum terlemezken oralarda da az da olsa terleme oluyor.Ama en çok yüzden atıyorum.Koltukaltı kupkuru.Toplum içindeysem yüzümü silmek için bi peçete mendil gibi birşey şart oluyor.

• Yaz aylarında terlememem gereken etkinlikler olduğu zamanlar kullanıyorum sadece driclor. Fakat son kullandığımda koltuk altından atılamayan ter deri altında baloncuk yaptı ve hayvan gibi korkuttu beni. Derimin altında damlacıklar şeklinde terler hapis kaldı. Ve koltuk altımı kurutuyordu kullandığım zamanlar. Çok çok zorda kalmadığım sürece kullanmamaya karar verdim. Eskiden ter görünecek bilmem ne diye renkli tshirt giymiyordum ama artık umrumda değil giyiyorum. Tek terleyen ben değilim ve utanılacak bir durum değil. Her gün duş alan ve deodorant + parfüm sıkmadan dışarı çıkmayan birisi olarak kokmadığımı da biliyorum o yüzden umrumda değil artık. Sizler de fazla kasmayın sağlıktan önemli değil. Ayrıca driclor içinde Alüminyum var ve kendisi kanserojen bir madde. Çok sık kullanmamanızı öneririm ki direkt koltuk altı gibi sinir bakımından çok zengin bir noktaya uyguluyorsunuz. Göğüs kanseri yapma riski var özellikle. Erkekte göğüs kanseri olmaz diye birşey yok adli vakalar var arkadaşlar.

• El terlemesi var bende de. El terlemesi icin kullanmistim ve ise yaramisti biraz. Tam olarak kesmemisti ama azaltmisti. Ellerimin terledigini, sicakladigini hissediyordum ama ter az oluyordu. Ki toplu tasimada falan tuttugu yerden ter damlatanlardanim. Ilk gun cok garipti. Ellerime geceden surdum yattim, sabah kalktim hocaya mail atmam gerekiyordu. Telefonu elime aldim yazmaya basladim ellerim karincalanmaya basladi boyle hafiften. Ter disari cikmak istiyor ama driclor onluyor bunu o an cok net hissettim. 1 kutuyu tam bitiremeden biraktim. Duruma gore tekrar siparis gecerim. Cok sik kullanmamak lazim sonucta zararli ama yine de insan goze aliyor. Cunku asiri terlemenin insana verdigi zarari sadece bu durumu yasayanlar bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Tabi doğrudur. Ama bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Kalbin dahi duruyo o esnada. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir. Hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. O yüzden söyledim abi. yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de ya rabbi şükür demek daha mantıklı oluyor.

Alıntıları Göster
    mesela osurunca da bağırsaklar gerginleşir ve kopma noktasına gelirmiş,
    hiçbir delikanlıyı osururken gözleri açık göremezsiniz
    mesela insanlar osururken ohaln deriz neden?çünkü o an ohal ilan edilir ve ölümle yaşam arasında ince çizgide yürürüz,

• Yani sonuç olarak gayet işe yarıyor ama kullanıp kullanmamak size kalmış.Bazı arkadaşlarda yan etkisi oluyor.Bende hiç olmadı.Sık kullanmıyorum zaten.Yazın en sıcak dönemlerinde kafeye gideceksem , kızla buluşacaksam kullanıyorum.Sakin bir gün geçiriyorsam kullanmanın anlamı yok.Çoğu arkadaşın derdine derman olduğu için tavsiye ediyorum
  • Konuyu yukarı çıkarmak istiyorum. Bu üründen haberi olmayan arkadaşlar yaz sıcaklarının bastırdığı bu dönemde faydalansın.

Uzun zamandır kullanmıyordum. Bugün tekrar kullanmaya başlayacağım.

• Sadece 1 kere sürdüm ve bugün sanırım 9. gün. 9 gündür 35derece sıcakta koltukaltım bir damla terlemedi. Hala şaşırıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.