Şimdi Ara

Driclor mucize deodorant. Terlemeye kesin çözüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda ve ekşi sözlükte baya bir övülmüş.Koltukaltı terlemesini ortadan kaldırıyor diyorlar.Bu sıcakta bi gömlek ya da tshirt giyip yol yürümek tam bir eziyet.Koltuktaltım terliyor ve çirkin bir görüntü oluşturuyor.Haliyle özgüven de düşüyor , hareketler kısıtlanıyor.Bir an önce eve gideyim de üstümü çıkarayım diyorsun.Daha önce deotak kullanmıştım.O sadece kokuyu önlüyordu.Hayvan gibi de terlesen 3 gün koku oluşmuyordu.Driclor ile terleme sıfıra yakına iniyormuş.İnternetten sipariş etmiştim.Bugün elime ulaştı ve az önce kullandım.Bakalım etkisini gösterecek mi.Olumlu olumsuz.Deneyimlerimi paylaşacağım.Şimdilik koltukaltım deli gibi kaşınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 3 Haziran 2024; 1:5:1 >

• Ben gördüm açıkçası forumda yazılanları bilmiyorum pek girmem.Bende bayağı terliyordum gömleklerin koltuk altında iz falan kalıyor kötü bir görüntü oluyordu giyemiyordum bir daha o derece ama şuan yok ara ara sürüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

Ben gördüm açıkçası forumda yazılanları bilmiyorum pek girmem.Bende bayağı terliyordum gömleklerin koltuk altında iz falan kalıyor kötü bir görüntü oluyordu giyemiyordum bir daha o derece ama şuan yok ara ara sürüyorum
    O zaman size bir soru.Atıyorum bunu bir hafta boyunca hergün kullandınız.Daha sonra ıkı uc gunde bıre dusurdunuz.Terlemeyı kestı.Şişe bitene kadar da ara ara sürdünüz yine.Peki bu kalıcı bir etki mi saglıyor yoksa kullanmadıgınız zaman bellı bır sure sonra yıne terleme meydana gelıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

O zaman size bir soru.Atıyorum bunu bir hafta boyunca hergün kullandınız.Daha sonra ıkı uc gunde bıre dusurdunuz.Terlemeyı kestı.Şişe bitene kadar da ara ara sürdünüz yine.Peki bu kalıcı bir etki mi saglıyor yoksa kullanmadıgınız zaman bellı bır sure sonra yıne terleme meydana gelıyor mu ?

Alıntıları Göster
    Şimdi hocam bende şöyle oldu ben aldım ilk gün yarısı falan döküldü yani biraz az kullandım baştan söyleyeyim ilk hafta full sürdüm daha sonra haftada iki üç kez sürdüm 1 1.5 ay sonra bitti 6 7 ay terlemedim sonra tekrar yavaş yavaş terlemeye başladım şimdi bir daha alacağım.Sonsuza dek geçireceğini de sanmam ilk 1 1.5 ay falan düzenli normal kullandıktan sonra bence ayda 1 kullanılmalı tamamen şahsi görüşüm ben böyle düşünüyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi hocam bende şöyle oldu ben aldım ilk gün yarısı falan döküldü yani biraz az kullandım baştan söyleyeyim ilk hafta full sürdüm daha sonra haftada iki üç kez sürdüm 1 1.5 ay sonra bitti 6 7 ay terlemedim sonra tekrar yavaş yavaş terlemeye başladım şimdi bir daha alacağım.Sonsuza dek geçireceğini de sanmam ilk 1 1.5 ay falan düzenli normal kullandıktan sonra bence ayda 1 kullanılmalı tamamen şahsi görüşüm ben böyle düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

Alıntıları Göster
    Anladım.Dökülmesini sebebi roll kısmını düzgün takamamanız mı ? Bendeki tam oturmadı sanki.Çevirmeli bir yapıya sahip bir türlü tam uymadı kafası.Bu şekilde biraz sızma yapıyor sanki.

Bir de kullanma ömrü kısaymış.Son kullanma tarihi 11.2018 diyor.Gerçi o zamana kadar bitiririm ama bir ilaca göre az.

• quote:

Anladım.Dökülmesini sebebi roll kısmını düzgün takamamanız mı ? Bendeki tam oturmadı sanki.Çevirmeli bir yapıya sahip bir türlü tam uymadı kafası.Bu şekilde biraz sızma yapıyor sanki.

Bir de kullanma ömrü kısaymış.Son kullanma tarihi 11.2018 diyor.Gerçi o zamana kadar bitiririm ama bir ilaca göre az.

Alıntıları Göster
    Yok benim ki kardeşim yüzünden döküldü ama sizde iyice oturtun yamuk kalabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r_ome_o kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.
  • Geçirse bile sağlıklı birşey mi bu? Terlemek kötü tamam da vücut için iyi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Geçirse bile sağlıklı birşey mi bu? Terlemek kötü tamam da vücut için iyi değil mi?
    Henüz kanıtlanmış bir zararı yok.Terlemek vücut için tabiki faydalı ve gerekli bir olay.Bunun olayı koltukaltı terlemezken vücut bunu dengelemek için diğer yerleri daha çok terletmeye başlıyor.Ter her şekilde vücuttan atılıyor yani.Benim için önemli olan koltukaltının kuru kalması.Kıçımdan ter aksa da olur
  • Tişörtü giydiğim anda hayvan gibi terlerdim. Yürümeme, yorulmama gerek bile kalmıyordu. O derece yani. Driclor'u sürdüğün anda ter mer kalmıyor kardeşim. 3 ay kadar kullandım. Tişörtü çıkardığımda koltuk aldım aşırı kaşınıyordu. Lenf bezim şişme yapınca bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Tişörtü giydiğim anda hayvan gibi terlerdim. Yürümeme, yorulmama gerek bile kalmıyordu. O derece yani. Driclor'u sürdüğün anda ter mer kalmıyor kardeşim. 3 ay kadar kullandım. Tişörtü çıkardığımda koltuk aldım aşırı kaşınıyordu. Lenf bezim şişme yapınca bıraktım.
    Driclor yuzunden mı sısmıs lenf bezınız ?
  • quote:

Driclor yuzunden mı sısmıs lenf bezınız ?

Alıntıları Göster
    Evet. Doktora gitmedim ama biliyorum. Sonuçta terin vücuttan atılmasını engelliyor. E oradaki lenf bezide şişti böyle fındık gibi. Acıda vardı biraz 1-2 gün sürmedi düzeldi ama. Ben birde uzun süre kullandım. Tüm yaz boyunca kullandım. İstediğin renk tişört giymenin, rahat hareket etmenin zevki benim için bambaşkaydı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 12 Temmuz 2018; 5:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Evet. Doktora gitmedim ama biliyorum. Sonuçta terin vücuttan atılmasını engelliyor. E oradaki lenf bezide şişti böyle fındık gibi. Acıda vardı biraz 1-2 gün sürmedi düzeldi ama. Ben birde uzun süre kullandım. Tüm yaz boyunca kullandım. İstediğin renk tişört giymenin, rahat hareket etmenin zevki benim için bambaşkaydı hocam.

Alıntıları Göster
    Herkeste aynı yan etkiyi yapacagını sanmam ama yıne de kotu bı durum tabı.Bakalım bende neler yapacak.Denek gıbı olduk ıyıce:)
  • bende aldim, aynen ustte arkadasin dedigi gibi kapagini tam oturtmak mesele

aldiktan sonra bir veya iki kere kullandim evet azaltiyor ama bence saglikli degil , simdi stickler kullaniyordum ama deodorant daha iyi sanki stickten
  • Kesinlikle çok faydalı ama o kapağı düzgün oturtamadığım için şu ana kadar aldığım iki kutunun yarısı boşa gitti. Ona dikkat etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Andres Messi

Kesinlikle çok faydalı ama o kapağı düzgün oturtamadığım için şu ana kadar aldığım iki kutunun yarısı boşa gitti. Ona dikkat etmek lazım.
    Kapağı nasıl oturtacagız var mı bır püf noktası ? Cok sacma yapmıslar tasarımını.
  • Bugün ilk gündü .Tek sefer kullanmama rağmen işe yaradı.Deli gibi yokuş çıktım.Alnım ter içinde kaldı fakat koltukaltım eskisine göre 5te 1 oranında terlemiş.Terleyince gömlekte bariz bir ıslaklık olurken şimdi sadece ıslak durmayan bir nemlilik vardı.Terleme daha çok omuzlara kaymış.İlk günden böyleyse sürekli kullanımda terin sıfıra ineceği kesin.Umarım bi yan etki yapmaz.Mucize gerçekleşiyor sanırım
  • Mucizeler peygamberlere hastır dolayısıyla peygamberlerden başka kimse mucize oluşturamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

Mucizeler peygamberlere hastır dolayısıyla peygamberlerden başka kimse mucize oluşturamaz.
    Tabi doğrudur. Ama bide mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Kalbin dahi duruyo o esnada. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir. Hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. O yüzden söyledim abi. yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de ya rabbi şükür demek daha mantıklı oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.