Şimdi Ara

DRIFT ARENA (Düz Gitmeyi Sevmeyenler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
9.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eiger en iyi pist.Baslangic icin Nissan 350z oneririm.Motoru 1, seviye gelistir turbo taktir.1. seviye yanliz.Yaris tipi hava filtresi taktirip eiger pistinde drift yapmaya calis.Baslangicta 2500 falan oluyor iyi puan sonradan 8885 falan yapabiliyorsun.Suanda z4'le 9088 yaptim.

• G25 le denedim yapamadım ama DS3 le yapabildim. Bu kadar oldu. özellikle 1.53 ten sonra yaptığım drifte ben bile şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Prologue için drift yazısı hazırlamıştım biraz daha eklemeler yaptım yeni başlayanlar için faydalı olur, tuning ayarlarını da ilerleyen günlerde açıklarız

DRIFT İÇİN TEMEL BİLGİLER

- Araç ayarları:

İyi bir drift için manuel vites kullanılmalıdır çünkü her virajı uygun viteste dönmek gerekir,

Tüm sürüş yardımları kapalı olmalıdır, aksi halde araç gerektiği gibi kaymaz,

Lastik seçimi çok önemlidir, drift için normal lastikler seçilmelidir ancak araca alışma aşamasında başlangıçta spor lastikler kullanılabilir,

Lastiğin sertlik derecesi de önemlidir örneğin N1 lastik N2' den daha serttir ve arka tekere sert lastik takılmalıdır, aracın kontrolü açısından ön teker için daha yumuşak olan N2 veya N3 lastik tercih edilebilir

- Drift Tavsiyeleri:

Bazı virajlara girmeden hemen önce aracı kaydırmak için el freni kullanılabilir, gerekirse drift sırasında da aracı yanlamak için el frenine basılabilir

Aracı yanlama açısını tutturmak çok önemlidir, araç fazla dönerse spin atar az dönerse de virajın dışına savrulur. Viraja girme açısını öğrenmek için ranking listesindeki replay' leri izleyebilirsiniz

Gamepad kullananlar için analog tuşlar yönlendirme için daha uygundur çünkü normal tuşlardan daha yumuşak teker hareketleri yapar, drift için 900 derecelik direksiyonlar uygundur, eğer 200 derecelik direksiyon varsa gamepad kullanılmasını tavsiye ederim

Çekiş sistemine göre en uygun drift araçlarını RWD - 4WD - FWD olarak sıralayabiliriz, aslında önden çekişli araçlarla drift yapılmaz yapılsada zevkli olmaz, tavsiyem RWD ile başlamaktır çünkü daha kolay gibi görünse de 4WD araçların sürüş fizikleri çok farklı olduğundan RWD' ye göre drift yapmak daha zordur, 4WD araçların bazılarında çekişi arka tekerlere vermek daha iyi sonuç verir (ör: GT-R, impreza) başlangıç için M3 veya 350Z gibi orta seviye araçlarla daha uygun olur corvette, ferrari, fordGT gibi güçlü araçlara daha sonra geçilmesini tavsiye ederim

tesekkurler

• beyler gittim logitech g27 aldım hala adam akıllı drift yapamıyorum yardım edebilecek bilgilendirebilecek varsa lütfen eklesin beni günde 8 9 saat online'ım my PSN : eLPose
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLPose

beyler gittim logitech g27 aldım hala adam akıllı drift yapamıyorum yardım edebilecek bilgilendirebilecek varsa lütfen eklesin beni günde 8 9 saat online'ım my PSN : eLPose

pm attım
  • Beyler oynamayan bana drift arabası hedıye edebılıcek varmı ya onemlı degıl kotu olsun ama drft ayarları acık olsun pm beklıyorumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt6 oyniyanlar eklesin hergun oyundayim hemen hemen g25le beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.