Şimdi Ara

DRIFT ARENA (Düz Gitmeyi Sevmeyenler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
9.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En Yüksek Drift Puanları
    Çektiğimiz Drift Videoları
    Çektiğimiz Drift Fotoğrafları
    Kısacası Drift ile alakalı her şey buraya.

Yarış çizgisini takip etmeyi aşıp, fizik kurallarını zorlamaya karar verenlerin başlığıdır.
    Düz gidenler Giremez.

DRIFT ARENA (Düz Gitmeyi Sevmeyenler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 1 Ekim 2010; 19:33:47 >

• uleynnnn ben açacaktım bunuda mı açtınız
  • nefret ediyorum driftten.çünkü beceremiyorum
  • nfs de falan dualshock la yaparım ama bunda direksiyonla nasıl olucak merak ediyorum direksiyonla ilk deneyimim olucak gt4 gt5p oynayanlar yazsın da bilgilenelim drift direksiyonla güzel yapılabiliyor mu ??
  • Drift modu en çok zaman geçireceğim bölüm olacak yarışın zevki başka drift zevki başka, prologue çıktığından beri drift yapıyorum halen bıkmadım
    Eiger pistinde 599 ile yaptığım dereceyi ekleyeyim sayfa şenlensin

• Arda bizi böyle yanlayarak geçemezsin olm...
  • NFS oyununun GT5 serisindeki driftle hiç alakası olmaz zannetmiyorum.Bence dünyanın en basit ama eğlenceli yarış oyunlarından biri NFS.Ama GT5 öylemi kim bilir ne kadar zor olacak drift yarışları En kolay yarışlar bile inanılmaz zor oluyorken....Az kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Drift benim işim.
  • Ardanın imzasını bir tıkla bakalım.
  • Prologue için drift yazısı hazırlamıştım biraz daha eklemeler yaptım yeni başlayanlar için faydalı olur, tuning ayarlarını da ilerleyen günlerde açıklarız

DRIFT İÇİN TEMEL BİLGİLER

- Araç ayarları:

İyi bir drift için manuel vites kullanılmalıdır çünkü her virajı uygun viteste dönmek gerekir,

Tüm sürüş yardımları kapalı olmalıdır, aksi halde araç gerektiği gibi kaymaz,

Lastik seçimi çok önemlidir, drift için normal lastikler seçilmelidir ancak araca alışma aşamasında başlangıçta spor lastikler kullanılabilir,

Lastiğin sertlik derecesi de önemlidir örneğin N1 lastik N2' den daha serttir ve arka tekere sert lastik takılmalıdır, aracın kontrolü açısından ön teker için daha yumuşak olan N2 veya N3 lastik tercih edilebilir

- Drift Tavsiyeleri:

Bazı virajlara girmeden hemen önce aracı kaydırmak için el freni kullanılabilir, gerekirse drift sırasında da aracı yanlamak için el frenine basılabilir

Aracı yanlama açısını tutturmak çok önemlidir, araç fazla dönerse spin atar az dönerse de virajın dışına savrulur. Viraja girme açısını öğrenmek için ranking listesindeki replay' leri izleyebilirsiniz

Gamepad kullananlar için analog tuşlar yönlendirme için daha uygundur çünkü normal tuşlardan daha yumuşak teker hareketleri yapar, drift için 900 derecelik direksiyonlar uygundur, eğer 200 derecelik direksiyon varsa gamepad kullanılmasını tavsiye ederim

Çekiş sistemine göre en uygun drift araçlarını RWD - 4WD - FWD olarak sıralayabiliriz, aslında önden çekişli araçlarla drift yapılmaz yapılsada zevkli olmaz, tavsiyem RWD ile başlamaktır çünkü daha kolay gibi görünse de 4WD araçların sürüş fizikleri çok farklı olduğundan RWD' ye göre drift yapmak daha zordur, 4WD araçların bazılarında çekişi arka tekerlere vermek daha iyi sonuç verir (ör: GT-R, impreza) başlangıç için M3 veya 350Z gibi orta seviye araçlarla daha uygun olur corvette, ferrari, fordGT gibi güçlü araçlara daha sonra geçilmesini tavsiye ederim

• Teşekkürler bilgilerin için.Oyun bir çıksın hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Drift modu en çok zaman geçireceğim bölüm olacak yarışın zevki başka drift zevki başka, prologue çıktığından beri drift yapıyorum halen bıkmadım

Enee adam rekortmen be

Bu oyun adama ps3 aldırır..
  • quote:

Drift modu en çok zaman geçireceğim bölüm olacak yarışın zevki başka drift zevki başka, prologue çıktığından beri drift yapıyorum halen bıkmadım

Tebrik ederim arda mükemmel oynamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmenn06

Mükemmel sayılmaz bu dereceyle ilk 100 sıralamasına zor girdim, gamepad için fena sayılmaz 900 derecelik direksiyon olsa 25 bin puan yapılabilir benim direksiyon 200 derece olduğundan gamepad ile oynuyorum
  • quote:

quote:

Mükemmel sayılmaz bu dereceyle ilk 100 sıralamasına zor girdim, gamepad için fena sayılmaz 900 derecelik direksiyon olsa 25 bin puan yapılabilir benim direksiyon 200 derece olduğundan gamepad ile oynuyorum

Valla ben yazacaktım ama alınırsın belki diye yazmadım. Evet çok iyi ama mükemmel değil. Şahsi düşüncem aracını biraz daha oversteer ayarlayabilirsen, biraz da şanzıman ayarını iyileştirirsen, bu teknikle çok daha iyi bir puan yapabileceğin yönünde. Bu konuda gerçekten başarılı olduğunu samimiyetle söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

quote:

quote:

Valla ben yazacaktım ama alınırsın belki diye yazmadım. Evet çok iyi ama mükemmel değil. Şahsi düşüncem aracını biraz daha oversteer ayarlayabilirsen, biraz da şanzıman ayarını iyileştirirsen, bu teknikle çok daha iyi bir puan yapabileceğin yönünde. Bu konuda gerçekten başarılı olduğunu samimiyetle söyleyebilirim.

Teşekkür ederim, bugün baktım ilk 100 dışına çıkmışım 19 bini geçmem gerekiyor, vites oranlarını her araba için ayarlıyorum zaten ama fazla oversteer sevmiyorum ama bazı arabalar için gerekiyor mesela oversteer artırdığım halde dün f430 ile 19170 puanı yapana kadar 1 saat uğraştım 96. sıraya zor girdim

Edit: yanlış bakmışım eiger reverse de geçmişler beni, eiger forward derecemi biraz geliştirdim 18946 yaptım, reverse de 19654 yaptım 20 bini geçerim yakında
    http://eu.gran-turismo.com/gb/products/gt5p/ranking/co4ca22s1m1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 7 Ekim 2010; 1:44:29 >

• NİSSAN 240SX yada silvia alacagım BMW SERVİSİNDE ÇALIŞTIM BMW SEVMEM JAPON İYİDİR
  • Ya çok enteresandır BMW de çalışanlar nedense genelde BMW sevmiyor. Vakti zamanında E46 M3 SMG yi servise götürmüştüm, oradaki usta "Abi bu şanzıman adamı meslekten soğutur hiç sevmiyorum ......................................................... markasını" demişti. Bu ufak anıyı hiç unutmasam ve pek çok örneğine rastlasam, o SMG II şanzıman başta olmak üzere zamanla sahip olduğumuz diğer BMW lerde de türlü sorunlar yaşamış olsam da ben yine de BMW yi seviyorum. Gülü seven dikenine katlanır diyip alabildiğin kadar keyif almaya çalışacaksın, kaldı ki BWM bu keyfi kullanıcısına yaşatmakta pek de güçlük çekmiyor.
  • quote:

Bende Tebrik ederim. Direksiyon Kullanmıyorsunuz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

quote:

Bende Tebrik ederim. Direksiyon Kullanmıyorsunuz değil mi ?

Teşekkürler, direksiyonum uygun olmadığı için gamepad kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.