Zamanında private serverini kurmuştum bu oyunun serverda kiralamıştım ama tutmamıştı fazla gelen olmadı + buglar çoktu.Ama özledim be gamescampusdeki ortamı efe - Anan - xDriftx - Broqqss ve daha niceleri merak ettim suan ne yapıyorlar acaba
Bi aralar ne oynardım şu oyunu cevaplanan mesajlarda görünce, ama çabuk sıkılmıştım
Arkadaşlar merhaba, bende bu oyuna başladım fakat sürekli "Gamehack Detected" hatası verip oyundan çıkıyor.Bilgisayarımda hack vb. birşeyde yok, bu sorunu nasıl çözebilirim ?
beyler oyunda ekonomi bayağı değişmiş. modified parts piece satarak iyi para kırarsınız başlamak isteyen varsa başlasın derim.
beyler oyun son hali noldu en son 2010 da oynadım tekrar başlamak istiyorum fakat internet sitesi falan kapanmış galiba anlamadım varmı bilgisi olan ?
Beyler bu oyun bitmiş boşuna indirdim kurdum kimse yok oyunda başlamayın yani
Merhaba arkadaşlar, ben birçok online oyun oynamış birisiyim bugüne kadar. Dark Eden, Diablo 2, Wow, Diablo 3 derken Diablo 3'ten bayarak ayrılıp bu oyuna dün başladım ve Level 8 oldum. Buradaki incelemeyi ve tanıtımı da okudum çok teşekkür ederim. Fakat bana tavsiyeleriniz var mı? Neler yaparsam para eder? Kolay şekilde para ve level nasıl alırım. Hangi araba ya da arabalara yönelip modifiye ediyim? Bu arada artık oyunlara çok zaman ayıramadığım için crew'lerden birine katılmayı pek düşünmüyorum. En azından şimdilik. O yüzden bir mesaj göndermedim kimseye sadece yönlendirirse oyunu bilen arkadaşlar sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Beyler halen oynayan var mı ? Amerika serverındayım. Türk Crew arıyorum.
Böyle bir oyun birdaha gelmedi ve gelmez
Avrupa serveri kapandığında oyuna ara vermiştim. Şuan Amerika serverinde oyuna devam ediyorum.Yakın zamanda sayfada güncellemeler yapacağım.
yıllar geçti hala gözlerim böyle bir oyunu arıyor. steam'de yayınlanması gündemde olursa efsane olur.