Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar drift city forumunu araştırayım derken bir yer buldum drift city eu yazıyordu sitesi:http://www.driftcity.bigpoint.com/index.es?action=externalHome/

Bu private servermi oluyor indirdimde buyrun bunlarda resimler

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)

• quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Arkadaşlar drift city forumunu araştırayım derken bir yer buldum drift city eu yazıyordu sitesi:http://www.driftcity.bigpoint.com/index.es?action=externalHome/

Bu private servermi oluyor indirdimde buyrun bunlarda resimler

Helal olsun vallaha da oyuncu sayısı nedir?

• Tahminim 250+ civarı oynayan var

Üstelik ben eskiden beri oynuyorumda drift city beta dönemini bilirim maksadım hava atmak değilde eskilerden ANAN-Djefecan-Broqqss-(-AMT-) gibi Türklerde oynuyor
  • quote:

Tahminim 250+ civarı oynayan var

Üstelik ben eskiden beri oynuyorumda drift city beta dönemini bilirim maksadım hava atmak değilde eskilerden ANAN-Djefecan-Broqqss-(-AMT-) gibi Türklerde oynuyor

Gerçi 19 Kasım'da kurulmasına karşın gerçekten çok iyi bir oyuncu sayısı fakat az geldi.
    Bunun nedenlerinden biri Google'da arayınca çıkmaması olabilir. Ayrıca bigpoint.com'da da oyunlar kısmında yok...
  • çok hoş bir oyun emeğin içinde teşekkürler
  • Valla ben uzun zamandır bu oyunun alternatifini aradım bulamadım ama bu siteyi bulduğum iyi oldu acaba private servermi diye düşünüpde durdum öylemidir acaba ?

@WockeeZ

Eğer indirip oynayacaksan nickini söylersin ben seni arkadaşlarıma eklerim beni sardı burası

Özlemişim kasmayı yarışmayı huv yapmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 17 Aralık 2009; 16:23:40 >
  • quote:

Valla ben uzun zamandır bu oyunun alternatifini aradım bulamadım ama bu siteyi bulduğum iyi oldu acaba private servermi diye düşünüpde durdum öylemidir acaba ?

@WockeeZ

Eğer indirip oynayacaksan nickini söylersin ben seni arkadaşlarıma eklerim beni sardı burası

Özlemişim kasmayı yarışmayı huv yapmayı

İndirdim de bozuk çıktı. Tamam pes ediyorum.

• Üzüldüm senin adına

Level 18 oldum çıktım yarın devam ederim gördüklerim kadarı ile kupon olayı değişmiş 1milyon combo yap yada 600 yarış yap kuponu kazan yerine lisanslarla araba alıyoruz araçların istedikleri leveller farklı farklı V1(1)-V2(5)-V3(11)-V(4)21-V5(31)-V6(41)-V7(51)-V8(61)-V9(71) ijji'de öyleydi ama burda durum öyle değil.Ayrıca burda en fazla v7 arabası alabiliyoruz 61 ve 62 lvl araçlar var V8 ve V9 yapmak için oyuna para yatırmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudiko

ijji tükleri yasakkladı

hotspot shield programı ile girebilirsin google da arat direk çıkıyor...
  • 1 senedir girmiyordum oyuna bi bakayım dedim arabama, beni yıka yazmışlar mı acaba diye

turkiyeden girilmiyor :( bi yarım saat nostalji yapacaktık o da olmadı.

eğer turkiyeye ıp ban atılmışsa bu oyuna, demekki bu oyununda b.kunu çıkarmışız demektir :) tebrik ederim emeği geçen herkese.
  • Bende uzun süredir oynamıyordum kurdum ve o yazıyla karşılaştım yazıklar olsun ne diyeyim 1 mbitle 700 mb zor çektim zaten
  • Bende Büyük Bİ Hevesle İndirdim Ama Oynıyamadım Ne Güzel Zaman Geçirecektim Ya Off Nerden Bulcam Şimdi Bunun Gİbi Oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll

1 senedir girmiyordum oyuna bi bakayım dedim arabama, beni yıka yazmışlar mı acaba diye

eğer turkiyeye ıp ban atılmışsa bu oyuna, demekki bu oyununda b.kunu çıkarmışız demektir :) tebrik ederim emeği geçen herkese.

ne türkiyesi,eu ya ip ban atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo

quote:

Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll

1 senedir girmiyordum oyuna bi bakayım dedim arabama, beni yıka yazmışlar mı acaba diye

ne türkiyesi,eu ya ip ban atıldı

ijji bütün oyunlarında aynı şeyi yapıyor.
    Şimdi yeniden indircem, bide Hotspot Shield'i kurcam...

• http://www.driftcity.bigpoint.com/index.es?action=externalHome/ arkadaslar burası offical server mı acaba? yoksa private mi :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: fault

http://www.driftcity.bigpoint.com/index.es?action=externalHome/ arkadaslar burası offical server mı acaba? yoksa private mi :s

Avrupa serverı.
  • Drift city avrupa serveri açılında dc amerikadan türkiyeyi ip banladılar
    herkesi avrupa drift citye bekliyorum
    www.driftcity.de
  • çok güzel bi rehber Olmuş ellerine Sağlık . Fakat ben Bu turu mmo lar oynamıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

Drift city avrupa serveri açılında dc amerikadan türkiyeyi ip banladılar
    herkesi avrupa drift citye bekliyorum
    www.driftcity.de

Oyunu yeniden mi indireceğiz =(

Neyse indiriyorum keşke leveli aktarabilsek güzel olurdu şuan indiriyorum umarım eski tadı alırım.Çok seviyordum bu oyunu baya zevkliydi

Düzenleme : Üye olmama rağmen giriş yapamıyoırun yanlış şifre diyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 3 Haziran 2010; 0:53:01 >
  • Sabah açıldı hesap oyuna daldım 1 tane yarış yaptım zevkliydi gene eski serverda 30+ leveldim.Akşam tam olarak bakacağım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.