Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunu simdiye kadar hic hata almadan oynadım ve hatasız oynamayada devam ediyordum fakat dun oyundan cıktıktan sonra bi daha giremedim gameguard surekli 114 code adlı hatayı vermeye basladı oyunu 3 kere silip patch lerini tekrar yapmama ragmen duzelmedi acaba napmam gerektini bilen biri var mı?
  • oyunun forumunda teknik servis bölümüne msj yaz bu konu hakkında yardımda bulunacaklardır
    bu arada 94 level oldum öss yüzünden uzun zamandır haftada bir girmeye basşladım level kasmam yavaşladı olsun yazın kasarım
  • off play live çalışmıo lanet olsun çözümü bilen warmı oyunumu istiom ben yaa
  • merhaba arkadaşlar bende oyuna yeni başladım daha yeni yeni kavrıyorum 17 levelim bir kaç sorum olacak
    1-yarış başlamadna önce arkadan boos çıkan arabalar var bunlardaki modifiyenin adı nedir ?
    2-Birde nasıl hızlı level arttırabilirim ? Yarışlarla Mı ? Görevlerle Mi ?
    3-Birde 17 levelle bir türk crewine girebilirmiyim :)
  • Beyler Drift City De Kapışmak İsteyenler Gün Ve Zaman Pm Lütfen ...

Bu arada Djefecan slm... Seni oyundan taniorum en son nemesis teydin ama sanirim nemesis kapandi.

İstersen TurkishFire E gelebilirsn ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: project2007

merhaba arkadaşlar bende oyuna yeni başladım daha yeni yeni kavrıyorum 17 levelim bir kaç sorum olacak
    1-yarış başlamadna önce arkadan boos çıkan arabalar var bunlardaki modifiyenin adı nedir ?

1- Bu Modifiye Degildir. Turbo Launcher Adlı Bir İtemdir. Bunu AH* den Yaklasık 20K ya Alırsn.
    2-Level Atlamanın En kolay YOLu H.U.V.*(2) yapmaktır.
    3- 17 level ile bizim alt crewimiz Olan TurkishFireJ ye girebilirsin ;)

* = Auction House
    * (2) = Hightech Unnamed Vehicle ( Hırsız Arabası PAtlatma )

• quote:

Orjinalden alıntı: -xjazminex-

quote:

Orjinalden alıntı: project2007

merhaba arkadaşlar bende oyuna yeni başladım daha yeni yeni kavrıyorum 17 levelim bir kaç sorum olacak

1- Bu Modifiye Degildir. Turbo Launcher Adlı Bir İtemdir. Bunu AH* den Yaklasık 20K ya Alırsn.
    2-Level Atlamanın En kolay YOLu H.U.V.*(2) yapmaktır.
    3- 17 level ile bizim alt crewimiz Olan TurkishFireJ ye girebilirsin ;)

* = Auction House
    * (2) = Hightech Unnamed Vehicle ( Hırsız Arabası PAtlatma )

Turbo Launcher almamı önerirmisin şuan onu alacak param mevcut bu arada 27 level oldum v4 arabam var bu arada crewe katılmayı bulamadım oyunda crew bölümünde arama yerini bulamadım :)

• hirmek istediğin crewe
    /join crew Crew ismi yaz
    eğer o crewin masteri oyundaysa ya seni alir yada almaz ama offline ise msj yazar zaten
    eğer başka crewdeysen f8 e basıp leave crewe basarak 24 saat beklemen gerek yeni crewe girmek için

iyi eğlenceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: -xjazminex-

Beyler Drift City De Kapışmak İsteyenler Gün Ve Zaman Pm Lütfen ...

Bu arada Djefecan slm... Seni oyundan taniorum en son nemesis teydin ama sanirim nemesis kapandi.

İstersen TurkishFire E gelebilirsn ...

senin crewine gelemem jerzede memnunum cb yede giriorum çünkü friende eklersin arkadas oluruz oyunda
  • beyler ben clio kullanıyorum acaba v9 motora kadar clio ile oynayabilir miyim? v9 motor takmam için kaç lvl olmam lazım
  • gsele benzio anlatm için saol
  • Şubatta aranızdayım bende beta test de iken oynamıştım 30 levelmi ne olmuştum hatta bi köprüden ileri gidemiyodum
  • arkdaslar firefoxtan drift.ijji.com adresine giriyorum uye girisi yapıyorum play live butonuna tıklıyorum ve 2-3 sn sonra bilgisayar kendini yeniden baslatıyo internet explorerda denediğimde ise internet kapanıyo nolur bir yardım edin levelim 29 gecen sene sbsye giricem diye bırakmıstım yine baslamaya karar verdim belki tanıyanlar vardır nickim crazytr95 yardımlarınızı bekliyorum.
  • Fena oyun değilde ilk başlardaki görevler bei hayattan bezdirmişti
  • arkadaslar biri sorunuma care bulabilirmi lutfen oyuna girmek istiyorum artık
  • mozillayı açıyorum drift citynin sitesine giriyorum üye girişi yapıyorum ve play live a tıklıyorum eskiden turuncu bir pencerede connect server falan yazıyodu ve bilgisayar otomatik restart atıyodu, şimdi restart atmıyo ayrıca o turuncu ekran çıkmıyo en son çıktığında bişey yükledi ve masaüstünde i j j i diye bir kısayol oluşturdu ondan sonra o turuncu pencere daha hiç açılmadı ne zaman play live desem bir sayfa yukleniyor ama indexe yönlendiriyo neden açılmıyo anlamadım ama eskiden hiçbir sorun yoktu keşke silmeseydim bir yardım arkadaşlar

• Arkadaşlar Türk crewi arıyorum, 33 levelim, davetlere açığım, hergün belli saatler oyundayım.

• İyi günler ben uzun zaman once drift city oynuyodum 21 lwl falandım bilgisayara format atınca geri yuklemedim ve ole kaldı hesabım duruyo ama 21 lwl değil hesap yeniden açılmış acaba oyunda ben farkında olmadan yenileme falanmı oldu
  • Yanlış Hesapla Girmişindir Belki Bende Uzun Zamandır Girmedim bi Betada İken Girmiştim LvL 22 de Bırakmıştım Girdiğimde Yine LvL 22 di...

Nick: HuNNyTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansubjk -- 25 Ocak 2009; 3:41:14 >
  • bi sorum olcak herkez roo exp omd para diyoda roo da patrol la h mittron fln cikararak satarsin para gelir ordan hemde patrol yaparken exp flnda geliyo huv desen huva da girer sadece call yapmaz v huv dan cikanlarla call da yapar ama omd de nsl para geliyo onu anlamadim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 25 Ocak 2009; 19:22:47 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.