Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi benide alırmısın
    niqim:akvy95
    msn:aakkvvyy@hotmail.com
    onlıne sürem:günde3-4 saat
    arabalarım 1-v4 1-v2 1-de v1 arabam war
    lw:32 şimdilik baska crewdeyim ama madturks alabilirmisin....
  • Beyler Crew Arıyorum 23 Levelimda İlgilenicek Varmı
    Nick . DiabLoJR
    msn diablo.ql@hotmail.com
    şimdiden sağln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPhobos -- 6 Temmuz 2008; 15:56:45 >
  • *Djefecan yazip mesajinizi yazin ilgilenicem sizinle oyunda 14 saat onlineyim zaten günde
  • hasta oldum şuan oyuna ama boyutu büyük indiremiorum
    EDİT:bide bu oyunda premium,cash shop gibi şeyler varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 11 Temmuz 2008; 20:58:51 >
  • arkadaşım benim bir sorunum var bende bu oyunu yükledim bugün yükledim sadece bir kere girebildim ondada 17 lwl yapıp çıktım ama bundan öncede aynı sorunu yaşadım game guard'ım çok zor yükleniyor 5 dk'da anca ve ara sıra accaunt'a bağlanamıyor sanırsam game guard yüzünden bir yardımcı olursan yada biri kendi game guardını upload ederse sevinirim...

EDİT : Hatanın Çözümünü Buldum Anlatım İçin Saol Bu Arada Dün Akşam 25 lwl oldum Nick MaQneToR clana alırsan sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaQneToR -- 29 Temmuz 2008; 12:29:41 >
  • djefecan
    oyun iniyor
    tahtina oturucam :P
  • Geri döndüm Drift City'e! Junker | AutoHouse-MS Crewindeyim
     (¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)
  • Bende crew arıorum
    Nick ReDaTR
    Lv:21
  • beyler ben bişi sorucam şimdi kullandıgmız araba dışında actıgımız 2. ehliyete yani 2. arabaya para veya parca gibi şeyler werebiliomuyuz ??
  • Oyunla ilgili birkaç hile buldum ;
    Aşağıdaki kodları oyun içerisinde, server seçim ekranında yapabilirsiniz.
    Araçlar yok olur: Ctrl + Shift + V
    Ekstralar yok olur (Speedometer, mini-harita, chat, exp barı, araç adları gibi): Ctrl + Shift + U
    Fps’yi ve diğer bilgileri gösterir: Ctrl + Shift + F
    Tüm binaları yok eder (çarpılacak her şeyi): Ctrl + Shift + O
    Yol yok olur: Ctrl + Shift + T
    Boost barını arttırır: Ctrl + Shift + - (Eksi)
  • daha yeni bunu gordum haha, crewlerin hepsini koysan turk crewleri bido ordaki cogu 30uncu sirayi gecmedi^^ neyse guzel olmus de ben artik drift cityden ayrildim:P
  • ben 33 levelim ve V5 unlimited arabam var bişi sormak istiyorum v1 bi araba alıp battle zone girsem amatör arenada yarış yapabilirmiyim yok levele mi bağlı bunlar?

bir soru daha ben v5 arabam olmasına rağmen Rokie arenaya giremiyorm v2-v5 arası olana nedenini bilen varmı?

Edit:2.soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 4 Eylül 2008; 14:34:41 >
  • süper oyun
  • Crew bilgileri Güncellendi!!
  • Efe, beni Crew'e alırmısın?
  • Bir kaç sorum olacak;

Hesabımda 200G Coin var...

Hesabıma Sticker, Neon vs alırsam arabamı değiştirdiğimde tekrar almam gerekir mi yoksa aldıklarımı süresi bitene kadar kullanabilirmiyim?

Sticker Yapıştırıcısı tek kullanımlıkmıdır süresi bitene kadar istediğim kadar Sticker arabama yapıştırabilirmiyim?
  • öncelikle
    1-)benim crewim yabancı crew ama 30-40 felan olursan turkisfireye alırlar V00LGA ile konuş derim 70 üstü olursan --Nemesis-- i öneririm
    2 ve 3-)Aldığın sticker harici gcoinli itemleri her arabanda kullanabilirsin ama stickerler arabaya özeldir sen o resmi çekip uzatip arabana uygun hala getirmen gerek o yüzdendir sanırım başka arabalarda kullanılmıyor ama zaten sticker yapiştırıcısı(haftada 10g coin olan) onu aldıktan sonra sınırsız sticker alabilirsin tanesi 100 mito olluyor (aldığın her sticker 2 gün kullanabiliorsun max) 2 gün sonra mitosuyla aynisini yapabilirsin)

bu arada tekrar hoşgeldin oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 29 Eylül 2008; 12:37:56 >

• STICKER UPDATE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 29 Eylül 2008; 9:28:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

STICKER UPDATE!!!

maşallah o level ne ya
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.