Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki adım Onlinegamer eski forum nickimde oydu birde bi sorum var toplu HUV yani rush time ne zamanları oluyor ve sadece ödüller 1. olana mı gidiyo yoksa diğer kişilerde biraz exp alıyo mu?
  • Sormam Gereken Şeyler War

1) Eski Arabamı Satabilirmiyim ?
    2)Upgrade ( Oyunda Modify Diye Geçiyo ) Nasıl Yapılıyo
    3)Şuan Canal 2 Ye Geçtim 24 %60 Felanım Bidaha 1. Canal da Görev ( Mission ) Çıkmıcak Mı

Bilen Bi Cevaplasın Pls..
  • 20den sonra her levelde 2 görev çıkıyo yapıon tekrar görev gelmiyo ancak level atladığında kanal 1 ve kanal 2 arasında hiçbir fark yok bir de benim sorumu yanıtlar mısınız?? HUV rush time toplu olanlar saat kaçta oluyor ve ödüller sadece 1.mi kazanıyor yoksa herkese biraz exp geliyo mu??
  • rush time'ı kendin kazanmazsan sadece huv boss a çarpınca bir iki part düşüor o kadar, başka da bişey kazanamıorsun. saatleri drift city'nin kendi forumunda belirtilmiştir. her gün en az 2 tane yapılıor
  • İğrenç bişey o zaman bir daha vaktimi harcamam böyle saçmalıklara bu arada 9dakika sonra RUSH TIME var katılmıcam
  • Rush Time'yi Kazandım!!!!
     (¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 3 Mayıs 2008; 23:24:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

Rush Time'yi Kazandım!!!!
     (¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)

Helal Olsun :) Sormam Gereken Bişi Var Sana Modifiye Diye Bir Olay Var Nasıl Yapılıyor ?
  • bu oyunda neden volvo yok :D
  • Efecan bende şimdi 1 tane 31 level speed part var bir tanede speed enhancers var bardak gibi ortasında S yazıyor üstündede enchancer yazıyo part satın alma bölümüne giiryorum ordan modifiye var orayada giriyorum sonra +basacağım partı ilkine koyuyom ikinci boşluğa o speed enhanceri koyamıyorum olmuyor yardım et lütfen bu arada rush timeı kazanmışsın tebrik ediyorum birde sizin crewe girebilsem
  • efe neden 42 lw sin sen 70 kusurdun
  • quote:

Orjinalden alıntı: call of

efe neden 42 lw sin sen 70 kusurdun

bu 2. charım para kasmak için açtım, öbürü 75 level
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

Efecan bende şimdi 1 tane 31 level speed part var bir tanede speed enhancers var bardak gibi ortasında S yazıyor üstündede enchancer yazıyo part satın alma bölümüne giiryorum ordan modifiye var orayada giriyorum sonra +basacağım partı ilkine koyuyom ikinci boşluğa o speed enhanceri koyamıyorum olmuyor yardım et lütfen bu arada rush timeı kazanmışsın tebrik ediyorum birde sizin crewe girebilsem

2. yere mittron enhancer koyman gerek + basmak için
    o senin dediğin partı sol slota koy ve kullan
    crewe girmek için bana pm at

• 31 level oldum crewe yarın gircem + basma işini djefecan sayesinde anladım teşekkür ediyorum son sorum rush timeların hangi gün saat kaçta olduğunu tam olarak bilen birisi var mı? kazanacağımdan değil sadece 60 kişi eğlenceli oluyor bilen varsa yazsın
  • YUKARI çık senin ne işin var en altlarda
  • En Güçlü 30 Türk Oyuncusu Listesi Güncellendi!!
  • oyun gerçekten güzel. NFS de multiplayer falan fişman uğraşmıyoruz. direk online. güzel çalışma kardeşim. deneyeceğim kesinlikle. emeğine sağlık. bilgiler içinde teşekkür ederiz..
  • MadTurks hakkındaki bir hikayemi yazayım istedim.Bu crewe girmek isteyenlerin bir kez daha düşünmesi için...

"28 level'de Crewe katıldım.Hemen her şey gayet iyi gidiyordu.Dostluk vb gerçekten de iyiydi benim için.Bilen bilir,bu crew'in her hafta ödüllü turnuvası olur.Herkes ortaya 3000 mito (oyun para birimi) koyar,kasadaki para dereceye giren oyunculara,dereceleri oranında para dağıtılıyordu.Level 42 iken bu turnuvaya girdim.Turnuvada her yarış sonuncusu eleniyor,yani knock out tabir edilen bir yarış tarzı.

İlk yarışta sonuncu değilken,sorumsuz ve gözünü mito hırsı bürümüş (!) bir eleman tarafından yarışta "bilinçli" olarak sıkıştırıldım.Yarış bitti,elenmediğim halde yarıştan çıktım.Çünkü bahsi geçen kişi,bu yanlış hareketinden dolayı bir kez bile özür dilemedi.Bunun üzerine "gözünü bu kadar para hırsı bürümüş insanlarla bu yarışta bulunmam,birinci ne kadar alıyorsa bu kişiye aynı parayı vereceğim" dedim.Bunu yapan kişinin leveli 37-38 civarıydı,yani crewde bir prestiji ya da ağırlığı sözkonusu değildi.Özür dilemek bir yana,eleman "verecek misin parayı" dedi."Vereceğim,bak satış yerinin önünde bekliyorum.İlanı aç,parayı vereceğim" dedim.Gerçekten de belki utanır,belki yaptığı yanlışı anlar diye verecektim o miktarı.Hatta %5 ilan payını da eklemesini istedim.Fakat bu kişiden özür beklerken crewde ağırlığı olan 64 level bir arkadaşım,benden O'nun adına özür diledi.Bunu sadece nezaketinden dolayı yaptığını düşündüm,ama tabii ki kabul etmedim özrünü.

Bu yüzsüzlüğe ve umursamazlığa yöneticimiz sayın "Efecan" hiç bir tepki göstermedi,sadece ortalık yumuşatılmaya çalışıldı.O insanla aynı crewde bulunmayacağımı belirtip crewden ayrıldım.

Efecan'ın crewdeki en yakın dostu beni ikna etmeye çalıştı,Ben de dedim ki "64 level olan eleman O'nun adına özür diledi,o dilemedi".O da dedi ki "Eee tabii diler,arkadaşı.."

İlk başta aklıma yine kötü bir şey gelmedi,ama bir gün sonra şimşek çaktı:

"Yönetim,beni kaybederse (HAKLI OLDUĞUM HALDE) çok bir şey kaybetmiş olmaz.Her ne kadar son haftaların en aktif üyesi olsam da,42 level bir oyuncuyum.Amaaaa HAKSIZ olan oyuncunun,crewde ağırlığı ve değeri olan bir ABİSİ mevcut.."

Bu nedenle Crew yönetimi,haksız olan bir kişiyi,"ağırlığı olan bir üyenin hatrı için,O'nun tepkisini almamak ve sorunun byümesi durumunda başka Crew'lere kaptırma korkusuyla" crewden çıkaramadı...

İşte olay bu..Normalde o çarpmış,bu vurmuş,işim olmaz.Hatta bu nedenle trip atan adama "çocuk musun" derim.Ama işin mide bulandıran kısmı bu aşamadan sonra başlıyor.

MadTurks Crew'inde gayet iyi dostluklarım ve anılarım oldu,ama o crewe (hala ısrar edilse de) asla girmeyeceğim.Çünkü orada insanlar haklılıklarına göre değil,yalakalık ve yüksek levelli dostlarının olmasına bakılarak değerlendiriliyor.

MadTurks mü?İki kez düşünün

• kardeş bence konuyu çok büyüttün o seni itmişse sende onu iterdin, dikkat edersen itme yasak demedik ama nezaketen ben kimseyi itmemeye çalışıyorum bende çok sinirleniorum ama oyunda böyle bişi var -Battle zonede seni iten her kişinin olduğu odadan çıkarsan girecek oda bulamazsın- ben o anda tepki göstermedim sana yarışa gel dedim gelmedin daha ne yapabilirdim ayrıca sen crewden çıkana kadar yarışta olduğum için chat penceresini kapatmıştım çıktığını sonradan farkedebildim anca ama iş işten geçmişti ben sizi barıştıracaktım yarıştan sonra ama sen çıktın,

Son olarak ufacık şeyleri bu kadar büyütme sonuç olarak bu bir oyun rekabet ortamının olması da çok doğal herkesi kendin gibi sanma, her insanın huyu suyu farklıdır bu da doğaldır Ayrıca kişisel sorunundan ötürü crewi kötülemeni istemiyorum Sonuç olarak bu crewi 6 aydır hala güçlü bir şekilde ayakta tutmanın ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemezsin

Madem gelmek istermiyorsun sana iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 27 Mayıs 2008; 21:10:26 >

• Güzel oyunmuş , anlatımın için sağol
  • sağol
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.