Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digimondada persembe gunleri oluyordu bu update işi
  • evet olsun beklemeye değer] haftaya çarşamba drift city updatesi gelebilir
  • yalan oldu driftcity kimse bakmıyo artık Gelin cabala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call of -- 31 Mart 2008; 14:04:49 >
  • asıl cabal yalan oldu drift city harika bir oyun ama şu dersleri engelliyor malesef o yüzde haftada bir giricem artık
    Porsche Carrera Gt gelince (ki yaza doğru gelir) o zaman o arabayı alıp devam edicem oynamaya
  • asıl madturks yalan oldu bundan sonra en büyük türk crewi Anatolia dır.efecan senle hiçbirşey olmaz sen race bugu göstermek için birinden 10 k almış adamsın olm sen bu kadar düşmüşssn işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock3R_YsN -- 9 Nisan 2008; 2:39:27 >
  • bende 50k ya öğrenmiştim...

Son Durum:
    1. -MadTurks- 667.109
    2. Anatolia 557.022

Hatırlatmak isterim

ayrıca cuma günü
    En Güçlü 20 Türk'üN Listesini Yazacağım
  • bi ara şu crew listesinide yenile yaw kim kalmış kim yokmuş belli olur.sen merak etme 600.000 i vurduk bile.15 kişiyiz alayınıza yeteriz...
    he bide efecan bi ara yanıma ugrada 100 k harçlık veriyim sewin.
  • sahiden verecek misin? vereceğini hiç sanmıyorum
    sizin crew +70 level olmayacak mıydı bakıyorum +50ye çektiniz sınırı
  • senin karsına bi 50 lwl çıkarırım sabaha kadar ugrasırsın yenmek için.
  • Herşey Güncellendi
  • yaw ben oyniysıyorum luncher açıldğı gibi kapanıyor

edit:
    iji donwloader beta yı kapatıpçtı düzeldi ama şimdide ikii saattir "analzyzing update content files" dio
    dahaupdate inmeye bile başlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 12 Nisan 2008; 19:26:36 >
  • Rush Time !!!
     (¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)

Yeni event gelmiş durumda hayırlı olsun iyi kovalamacalar sanırım Torero olanlar daha avantajlı olacak bu konuda
  • Diğer değişiklikler:
    1-)Kanal seçme ekranı değişmiş

2-)Kupon gerekli yazısı daha yukarıya alınmış

3-)İşte Rush Time de kovalanan bir patron Huv

4-)İşte harika ödüller

Bence bu update de harika yaw
    Drift city kendini aştı artık

• Şimdiye kadar hiçbir problem olmadan oyunu oynadım fakat bu yamadan sonra durmadan 3 dakikada bir chat penceresinde Hack detected. yazıyor ve karakter seçme menüsüne atıyor. Hiçbir şekilde Hack kullanmıyorum. Bilgisayarın arkaplanda çalışan her programınıda kapattığım halde aynı hatayı alıyorum..
  • Biri yardım etsin kafayı sıyırmak üzereyim.. XP'de olayınca XP'i sildim Vistayı yükledim sadece ekran kartı sürücüsünü kurdum, sonrada oyunu tekrar indirip kurdum. Aynı hatayı tekrar alıyorum.

Oyuna girdikten 3 dakika sonra Hack detected. Diye yazılar çıkıyor ve karakter seçme menüsüne atıyor. Son yamadan sonra oldu bu illet. YARDIM LUTFEN :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 18 Nisan 2008; 4:17:52 >
  • tmm şimdi yabancı forumlardan destek alıyorum en yakın zamanda cevap yazacağım
  • oyuna girmeden önce sağ alttaki programları kapa? belki de antivirüstendir? bazıları ise cheat en..ine isimli program varsa silin diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

oyuna girmeden önce sağ alttaki programları kapa? belki de antivirüstendir? bazıları ise cheat en..ine isimli program varsa silin diyor

Yardımcı olduğun için teşekkürler. Sırf bu oyun için sıfırdan Vista ve Xp kurdum sadece ekran kartı sürücüsünü yükledim oyunu her 2 sistemdede oyunu tekrar indirdim aynı sorunu yaşadım tekrar, bilgisayarda ne virüs programı nede başka birşey kurulu değil.
    Hatta oyunu bırakim başka oyunlar deneyeyim dedim Project-Torque diye bir online araba yarışı oyunu daha indirdim pek sarmadı sildim.

Fakat forumda şu tarz bir yazıya rastladım..

Nop..keep getting the msg.
    Already opened a thread in bug report.
    Hope it can be fixed.

Thx anyway

• Son update süper olmuş ya
  • En güçlü 25 Türk yarışçı listesi hazırlandı ve güncellendi ilk üçte değişiklik olmadı
    Bravo Elite_Turk
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.