Şimdi Ara

driver kurarken windows logo sınaması penceresi ve restart...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seskartının driverını kuramıyorum. başta windows logo sınaması penceresi çıkıyodu devam et diyodum pc kapanıyodu ama çalışmaya devam ediyodu ekrana görüntü gelmiyodu. sonra bilgisayarım özellikler donanım sürücü imzalamaya girdim yoksayı işaretledim bi daha denedim driverı kurmayı yine pc kapandı. yardım edebilr misiniz lütfen

• ben de m-audio 7.1 marka ses kartımı yüklerken aynı hatayı alıyorum,

"Yüklemekte olduğunuz yazılım windows xp ile uyumluluğunu denetlemek için windows logo sınamasından geçemedi" diyor,

burda ve birçok sitede anlatılan herşeyi denedim, hala çözüm bulamadım, son olarak bugün format bile attım,

sorunu çözenlerden çözüm yöntemini sabırsızlıkla bekliyoruz, iyi forumlar.
  • kendi sorunumu kendim çözdüm, inşallah başka arkadaşlara da faydası olur:

önce aygıt yöneticisinden eski ses driverlarını (Realtec high definition audio ve ATI hdmi audio) devredışı bıraktım, çözüm olmadı,

ses kartını anakartta başka bir PCI kanala taktım, normal kuruldu ve çalışmaya başladı,

deneme kamsadıyla eski ses driverlarını tekrar devreye aldım, ses gitti, eskileri tekrar devredışı bıraktım, ses geldi,

şu an bu şekilde sorunsuz kullanıyorum..

demekki hem farklı bir PCI kanalı kullanmam, hem de eski driverları iptal etmem gerekiyormuş,

herşey için teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.