Şimdi Ara

HOMETECH ALFA 120A YÜKLÜ SES ÇIKIŞ AYGITI YOK [ ÇÖZÜLDÜ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım merhaba sorunu hiç uzatmadan anlatmak istiyorum elimde Hometech Alfa 120a model laptop var bilgisayara format atınca ses ve batarya ile ilgili driver sorunu oldu ses için yüklü çıkış aygıtı yok hatası alıyorum kendi sitesinden manuel yükledim olmadı driver booster ile yükledim olmadı biostan ayarları değiştirip deniyorum olmuyor internetten araştırdım baya aynı sorunu yaşayan insan var çözüme kavuşturamamış kimse bilgisi olan varsa bu konuda yardım edebilir mi lütfen

Arkadaşlar çözüm olarak Windows 10 32 bit home SL yükledim driverpack ile önce güncelleyebildigim driverleri güncelledim geri kalan driverleri elle güncelledim hometech çok adi bir firmaymış sitesinde paylaştığı driverler neredeyse tamamı hatalı aygıt ıd'nı bulup doğru sürücüyü indirip elle güncellemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes02400 -- 21 Ağustos 2022; 14:22:30 >

• Downloads | AIDA64 bunu kurup hangi ses chipi olduğunu bul

• potti34 P kullanıcısına yanıt

ES8316AudCodec ses chipi bu

• enes02400 E kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 19 Ağustos 2022; 14:41:23 >

olmadı hocam yine çıldırtacak bu bilgisayar beni

format atmadan önce hangi windows sürümüyle geldiyse onu indir tekrar format at. bu sefer hometechin sitesindeki driverlar sorun çıkartmayabilir.

hocam ben o windows sürümünü bulamıyorum hometech firmasına mail attım aradım mesaj attım adamların dediği tek şey ürünü servise yolla masraf çıkartacaklar aklı sıra bir ton windows sürümü denedim olmuyor..

• Merhaba,

Geçmiş olsun.

Olay bir kere yazılımsal, formattan sonra olduğuna göre. İş ki doğru driverı bulmak. Servisin buraya getirin demesi hoş değil, yani bu Türk firmaları illa bir hayal kırıklığı yaşatacaklar.

Konu hakkında inceleme yaptım. Epey kronik bir sorunmuş. 100A için çözenler olmuş >> https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/133865559 Onları okuyabilirsin. Ama kesin görmüşsündür.

- Ses ile ilgili bütün driverları tamamen kaldır.

- Bu sitede >> https://tr.mictests.com/drivers Arama sorgusu kısmına ES8316AudCodec yazarak ara. 11 tane sürücü çıkıyor şu an.

- Tek tek sırayla dene. İlla ki biri işe yarayacak diye ümit ediyorum.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

hocam bu 11 sürücüyüde tek tek indirip deneyeceğim umarım çözerim artık şu sorunu canımdan bezdirdi 2 gündür

hocam ALLAH RAZI OLSUN BİN KERE SONUNDA HALLETTİM

• quote:

Orijinalden alıntı: enes02400

hocam ALLAH RAZI OLSUN BİN KERE SONUNDA HALLETTİM

Başkanım sen de sağ ol, hayırlı olsun. Bence konunun ilk mesajını değiştir.

Driver problemi yerine mesela başlık:

Hometech Alfa 120A Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok [ÇÖZÜLDÜ]

olsa daha iyi olur, hangi driverla çözüldüğünü yazarsan başkaları da faydalanır.

nasıl hallettiniz aynı sorunla karşılaştımmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.