Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılıyorum grafikleri beğenmedim. Kötü değiller ama güzel değil çok daha iyi olabilirdi hele Ubisoft gibi bir firma yapıyorsa... HDR bile yok yahu. Ara videolarda mükemmel grafikler karakterler hele. O görüntüden sonra oyuna dönünce hiç hoş olmuyor.
  • Ekran kartı driverını kaldırdım, güncelledim vs herseyi yaptım ama 1440x900de tam ekran yapamıyorum biri yardım etsin :)

Alt enter falan demeyin, onları coktan denedim.

ATI 4850HD ekran kartı.

11.9 ccc yükledim en son tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: base

beyler oyunun son görevinde kırmızı camaro ile giderken köprüde birden oyundan atıyo varmıdır bunun bi hal çaresi

aynısı bendede oluyo driver.exe hata veriyo orda . beyler yokmu çözümü bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

quote:

beyler oyunun son görevinde kırmızı camaro ile giderken köprüde birden oyundan atıyo varmıdır bunun bi hal çaresi

oyuna güncelleme yaptım ilacını verdim sorun çözüldü bende bitirdim oyunu sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRaGGeR

Ekran kartı driverını kaldırdım, güncelledim vs herseyi yaptım ama 1440x900de tam ekran yapamıyorum biri yardım etsin :)

Alt enter falan demeyin, onları coktan denedim.

ATI 4850HD ekran kartı.

11.9 ccc yükledim en son tık yok.

video ayarlarında full screen diye bi seçenek var orası işaretlimi
  • Oyunu bitirenler kayıt dosyalarını paylaşır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Oyunu bitirenler kayıt dosyalarını paylaşır mı?

buyur:

http://www.multiupload.com/KYO2ZEWVRP

ford gt, audi r8 falan da almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Oyunu bitirenler kayıt dosyalarını paylaşır mı?

buyur:

http://www.multiupload.com/KYO2ZEWVRP

ford gt, audi r8 falan da almıştım

Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

quote:

oyuna güncelleme yaptım ilacını verdim sorun çözüldü bende bitirdim oyunu sonunda

üstad saol valla işe yaradı

• 1.215.000wp puan var isteyen istediğini alsın garajdan
    http://www.megaupload.com/?d=ZO6TOSQV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtspk -- 1 Ekim 2011; 19:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: ka40

oyunda exe'ye tikladiklarinda sorun yasiyanlar belgelerimden ubisoft/driver san fransisco klasorunu silsinler ,yanliz icerisinde bulunan save'nizin yedegini alin.. , oyunu 7 kez kurup silmekle ,anca buldum sorunu, guvenin bana ,malum sitelere bulunan uyelerden baya bi sevap duasi aldim

Teşekkürler bu şekilde çalıştı..

bende bu sekilde de olmadi
    su error code 2 cikiyor
    ne yapmaliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Beyler oyunu bir türlü adam akıllı oynayamadım şimdide ubisoft game launcher error code 2 hatası alıyorm .Bunun çözümü nedir acaba?

bunun cozumu bulundu mu?
  • error code 2 virüs programı ile ilgili sanırım virüs programını kapatıp yeniden crack yapın tahminim gireceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

error code 2 virüs programı ile ilgili sanırım virüs programını kapatıp yeniden crack yapın tahminim gireceksiniz

helal olsun sana
    sabahtan beri denemedigim sey kalmamisti
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

error code 2 virüs programı ile ilgili sanırım virüs programını kapatıp yeniden crack yapın tahminim gireceksiniz

helal olsun sana
    sabahtan beri denemedigim sey kalmamisti
    tesekkurler

aynısı assassin creed 2 de başıma geldi 2 haftadır oyuna bu şekilde girebiliyorum bende ne hikmetse skidrow cracklerini virüs diye görüyo eset

yardımcı olabildiğime sevinim

• Oyunda biraz ilerledim.Atmosferin ve oynanışın eski driverlarla alakası yok.Oyuna driver gözüyle bakamıyorum.Yarış ve polis görevlerinde tam bir nfs hot pursuit tadı aldım.Nos atabilmemizin de bunda büyük etkisi var.Karakterlerin araç dışına çıkamaması tam bir fiyasko zaten.Aksiyın adına birşey yapamıyoruz.Yayaların ezilememesi de ayrı bir garip.Ama yine de eğlenceli bir oyun.Sonuna kadar sıkılmadan oynarm .Ama daha fazlasını vadetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyunda biraz ilerledim.Atmosferin ve oynanışın eski driverlarla alakası yok.Oyuna driver gözüyle bakamıyorum.Yarış ve polis görevlerinde tam bir nfs hot pursuit tadı aldım.Nos atabilmemizin de bunda büyük etkisi var.Karakterlerin araç dışına çıkamaması tam bir fiyasko zaten.Aksiyın adına birşey yapamıyoruz.Yayaların ezilememesi de ayrı bir garip.Ama yine de eğlenceli bir oyun.Sonuna kadar sıkılmadan oynarm .Ama daha fazlasını vadetmiyor.

Midtown Madness 2 nin gelismis versiyonu olmus oyun
  • Oyunun grafikleri güzel oynabirlik fena degil araç motor sesleri iyi degil sıkılmadan oynuyorum oyun ici sesler daha iyi olsa cok güzel olcaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 2 Ekim 2011; 17:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Oyunda biraz ilerledim.Atmosferin ve oynanışın eski driverlarla alakası yok.Oyuna driver gözüyle bakamıyorum.Yarış ve polis görevlerinde tam bir nfs hot pursuit tadı aldım.Nos atabilmemizin de bunda büyük etkisi var.Karakterlerin araç dışına çıkamaması tam bir fiyasko zaten.Aksiyın adına birşey yapamıyoruz.Yayaların ezilememesi de ayrı bir garip.Ama yine de eğlenceli bir oyun.Sonuna kadar sıkılmadan oynarm .Ama daha fazlasını vadetmiyor.

Midtown Madness 2 nin gelismis versiyonu olmus oyun

Ayen.Hatta belli şeyleri ardarda topladıgımız gorevlerde akılma direkt midtown madness 3 geldi.

• oyunun az önce bitirdim. Oyunu indirecek arkadaşlar. 3,3 GB lik versiyonu indirmeyin. RIP gibi birşey olmuş. Ara sinematiklerin çoğu izlenmiyor. Sesler falan yerinde ama. Grafiklerden fazla bir şey beklemiyordum, beklediğim gibi oldu. Baya eğlenceli oyun. Fakat senaryo modu bitince çok sıkılıcaksınız çünkü diğer yan görevler birbirini hep tekrar ediyor. Sıkılıp sildim yan görevleri yaparken. Oyunun sonlarına doğru ;

San Francisco köprüsünde iken Jerico bir yeri havaya uçuruyor. Dumanları falan çok uzaktan gözüküyor.O sahne çok güzel olmuştu. Ayrıca daha önce Jericoyu öldürdüğümüzü sanıyordum fakat ölmemiş. Bir de sonlara doğru Jericoyu kovalarken havaya araba atıyor, yere düşerken manevra falan yapıyoruz. O bölümden çok keyif almıştım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.