Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de Logitech F710 Gamepad var. Sorunsuz ve çok zevk alarak oynuyorum.

Ancak enteresan bir durumum var benim.

Oyun açıkken internet bağlantım kopuyor. Oyun esnasında CTRL+ESC yapıp masaüstüne dönüp maillerime bakmak istiyorum. Ancak internet bağlantısı kopmuş oluyor. Onarımda kabul etmiyor. Oyunu kapattığımda ise, internet bağlantımı onarım yaptığımda düzeliyor.
    İletim sistemin Win7 64.
  • beyler bende error code 2 hatası veriyo bi türlü yapamadım
  • arkadaşlar oyun kuruluma başlamadan önce serial istiyor nerde aradıysam bulamadım :( elimde oyunun içinde skidrow un crack klasörü de var winrarlı ve şifreli açamadım
  • hdd arızası nedeniyle oyunu oynayamıyorum pc oyunu aınca kendie reset atıyor tamire götürdüğümde hdd arızası olduğunu söylediler. oyunu direksyon ile oynayan varmı? tepkiler nasıl ?galiba pedal kullanılmıyormuş doğrumu bu???
  • 3. chapter'a geçince 2. level zoom özelliğini kazandım... haritaya kuşbakışı olarak çok daha yüksekten bakılıyor... süper oldu bu olay...
  • arkadaslar oyunu nasıl tam ekran yapıyorsunuz?

tam ekran secenegini secince sacmasapan siyah kenarlar kalıyor, tam ekran yapmayıp 1440 900 yaptıgımda da windows duruyor altta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

oyunu 60 fps sabit oynuyorum genel olarak. ama diyelim ki polis kovalıyor beni işte o anda kasmalar, stutteringler başlıyor. 4 çekirdek ve fazlasını ziyadesiyle seven bir oyun. gpu optimizasyonu son derece iyi ama cpu için aynı şeyleri söyleyemem.
    1920*1080 full ayarlar + aa açık, afterburnerdan baktım gpu kullanımı %27 gibi ama dediğim sahnelerde gpu kullanımı maksimum %30- %40 lara geliyor...anlıcanız cpu darboğazında tıkandım arkadaşlar...çok büyük takılmalar olmasa da beni rahatsız ediyor, hele de bir yarış+aksiyon oyununda daha da rahatasız ediyor...
    yine de oynamaya devam...

Vysnc kapatma çözüm yolu olabilir.Çünkü vysnc kapalıyken atıyorum 80-90 fps aldığınızı var sayalım.Bu nedemek oluyor?Düşse düşse en az 65-70 lere iner ortalama 80-90 la oynanır demek oluyor ve mantıken vysnc açıncada sabit 60 fps vericekmiş gibi düşünülüyor.Aslında öyle değil ortalama 80-90 la oynarken nasıl 65-70 lere iniyorsa fps , vysnc açıkkende 50 civarına inip anlık takılmalara yol açabilir.

yok işte, öyle değil dostum...denedim zaten...
    mesela vsync açıkken 60tan 30 lara düşüyor, vsync kapalı 90 lardan yine 30 lara düşüyor... zaten 90 fps iken bile ekran kartı kullanımım 100 de 40 olmuyor yani...

Arkadaşlar oyunu oynarken dikkat ederseniz fizik olayları yani physx olduğunu ve oyuna monte edildiğini görebilirsiniz . E doğal olarak görevlerde kovalamacalarda bol aksiyon bol çarpışma beraberinde bol partikül getirir ki physx açık durumdayken bilgisayarın en büyük belasıdır performans açısından.Eğer kapatmanın bir yolunu bulursanız ki ben daha bulamadım emin olun oyunun performansının kovalamaca vs gibi yani ağırlaşan yerlerinde 3 katından fazlasına çıkacağını görüceksiniz....

• q6600 işlemci ve gts250 1gb ekran kartı ıle full detayda 70-120 fps arası oynuyorum.Hıcbır takılma veya yavaslama olmuyor.Optımızasyonu cok ıyı.Araba modellemelerını begendım.Baya yuksek polıgonlu saglam modeller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

oyunu 60 fps sabit oynuyorum genel olarak. ama diyelim ki polis kovalıyor beni işte o anda kasmalar, stutteringler başlıyor. 4 çekirdek ve fazlasını ziyadesiyle seven bir oyun. gpu optimizasyonu son derece iyi ama cpu için aynı şeyleri söyleyemem.
    1920*1080 full ayarlar + aa açık, afterburnerdan baktım gpu kullanımı %27 gibi ama dediğim sahnelerde gpu kullanımı maksimum %30- %40 lara geliyor...anlıcanız cpu darboğazında tıkandım arkadaşlar...çok büyük takılmalar olmasa da beni rahatsız ediyor, hele de bir yarış+aksiyon oyununda daha da rahatasız ediyor...
    yine de oynamaya devam...

Vysnc kapatma çözüm yolu olabilir.Çünkü vysnc kapalıyken atıyorum 80-90 fps aldığınızı var sayalım.Bu nedemek oluyor?Düşse düşse en az 65-70 lere iner ortalama 80-90 la oynanır demek oluyor ve mantıken vysnc açıncada sabit 60 fps vericekmiş gibi düşünülüyor.Aslında öyle değil ortalama 80-90 la oynarken nasıl 65-70 lere iniyorsa fps , vysnc açıkkende 50 civarına inip anlık takılmalara yol açabilir.

yok işte, öyle değil dostum...denedim zaten...
    mesela vsync açıkken 60tan 30 lara düşüyor, vsync kapalı 90 lardan yine 30 lara düşüyor... zaten 90 fps iken bile ekran kartı kullanımım 100 de 40 olmuyor yani...

Arkadaşlar oyunu oynarken dikkat ederseniz fizik olayları yani physx olduğunu ve oyuna monte edildiğini görebilirsiniz . E doğal olarak görevlerde kovalamacalarda bol aksiyon bol çarpışma beraberinde bol partikül getirir ki physx açık durumdayken bilgisayarın en büyük belasıdır performans açısından.Eğer kapatmanın bir yolunu bulursanız ki ben daha bulamadım emin olun oyunun performansının kovalamaca vs gibi yani ağırlaşan yerlerinde 3 katından fazlasına çıkacağını görüceksiniz....

Yavaşlama yaşayan arkadaşlar ekran kartınız Nvidia ise Control Panelden Physx işlemlerini gpuya yaptır seçeneğini işaretleyin.

• Oyunun Story modundaki Tanner görevlerini bitirdim ve oynarken keyifli vakit geçirdiğimi söyleyebilirim.

Tanner görevlerini bitirince Story moduna "New Game Plus" seçeneği ekleniyor. New Game Plus ile oyunu bitirdiğimizde sahip olduklarımızla yeniden Chapter 1'den başlayabiliyoruz.

• beyler oyunu kurdum açamıyorum
    update , crack bi işe yaramıyor
    pm den yardımcı olsanız
  • arkadaşlar burada mavi bölüme gelip enter'a basıyorum ama görevi oynayamıyorum. hangi tuşa basmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

arkadaşlar burada mavi bölüme gelip enter'a basıyorum ama görevi oynayamıyorum. hangi tuşa basmam lazım?

"~" tuşuna basmanız gerektiği yazıyor ancak sizin için daha kolay olan bir tuşa atayabilirsiniz, mesela ben "1" olarak değiştirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

arkadaşlar burada mavi bölüme gelip enter'a basıyorum ama görevi oynayamıyorum. hangi tuşa basmam lazım?

"~" tuşuna basmanız gerektiği yazıyor ancak sizin için daha kolay olan bir tuşa atayabilirsiniz, mesela ben "1" olarak değiştirmiştim.

Öyle bir tuş yok ki klavyede zaten, nasıl öyle atamışlar anlamadım. :) Tamamdır düzelttim teşekkürler.

• ctrl+alt+Ü ye basarsan '' ~ '' bu harf gelir göremedin herhalde
  • beyler oyunun son görevinde kırmızı camaro ile giderken köprüde birden oyundan atıyo varmıdır bunun bi hal çaresi

• O tuş için 1'in yanındaki é tuşuna basacaksınız
  • oyunda ona ( é )basmalısın ama normal yazıda ctrl+alt+ü ile gelir o karakter

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 30 Eylül 2011; 23:15:55 >
  • kısa filmler iyide çevre berbat siz ne düşünüyorsunuz?
  • evet çevre felaket böyle olamaz bsc nin video incelemesinde gayet güzel görünüyordu ama pc de bu kadar kötü olamaz bi ayarı falanmı var diye bakıyorum ama yok galiba
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.