Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft şu frenler için bir patch çıkarmalı artık
  • Merhaba arkadaşlar, gerçekten oyun güzel olmuş yaklaşık 3 gündür oynuyorum bu oyunu tabi oyun tamamen mükemmel değil ama bence artıları eksilerinden daha fazla kısaca oyunu kırık yanları sizlerinde söylediği gibi frenler, polislerle cebelleşirken tam paçayı kurtardım derken polisler arkanızda bitiyor yine, görevler hakkında bnce yeterince açıklama yok bana göre bazı görevler insanı çelişkiye düşürüyor ama oyunun belli bi sistem üzerine kurulu olması güzel bence ve olayın içine biraz bilim kurgu ve polisiye girmesi hoş olmuş, reafikler güzel oynanabilirlik iyi en azından sinir etmiyor insanı :)
  • arkadaşlar oyunu bi kaç gün önce yükledim çokta beğendim fakat bi sorunum var.oyun sorunsuz çalışıyo herşey güzel ama oyunu kaydedemiyorum. yani oyundan çıkıp bi daha girdiğimde sanki oyunu yeni yüklemişim gibi new game çıkıyo continue falan yok deli olcam bana yardım edebilir misiniz nerde hata var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: contem

arkadaşlar oyunu bi kaç gün önce yükledim çokta beğendim fakat bi sorunum var.oyun sorunsuz çalışıyo herşey güzel ama oyunu kaydedemiyorum. yani oyundan çıkıp bi daha girdiğimde sanki oyunu yeni yüklemişim gibi new game çıkıyo continue falan yok deli olcam bana yardım edebilir misiniz nerde hata var?

Arkadaşım galiba belli bir bölüme gelmen gerekiyor başlangıçta bir kaç görev geçmelisin ondan sonra otomatikmen oyun kendisi başlıyor birde öyle dene :)
  • arkadaşlar oyun gayet iyide oyunda radyo ver bu radyoya gta daki gibi şarkı atabiliyormuzuz bilgisi olan varmı ?
  • İmrendim bea birazdan indiriyorum oyunu
  • Oyun güzel arabanın karekteristikleri tepkileri falanda güzel ama frenler berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

Oyun güzel arabanın karekteristikleri tepkileri falanda güzel ama frenler berbat

Evet frenler gerçekten çok büyük sorun böyle bi oyuna yakışmayan bişey ama direksiyon ile oynarken okadar fazla bir sorun çıkarmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

oyun müthiş ama bana göre frenler vasat çok kötü durumda bide manuel vites yok sanırım ben bulamadım

Frenler Çok Kötü Çünkü ABS Koymamışlar. Son Model Araçlar Var ABS Efektlerini Eklememişler 1 Km Kayıyorsun Fren Yaptımı. Hem Fren Yapıp Hem Aradan Kaçman Gerekiyor Lastikler Kitlendigi İçin Araçlara Çarpıyorsun Bence Bir Update İle Fren İşini Halletmeleri Gerekiyor

evt ya ben de ağız dolusu boşalttım oyun biteli 4-5 ay oldu... ama hala sistemde durur çünkü oyun golden gate ve şehir yapısını çok güzel yansıtmışlar tek sorun lanet frenler çok kötü kayıyo the run ı bitirdikten sonra tekrar bakıyım diyince yine farketmiştim bakalım birde driver newyork çıksa yada paris güzel olur...

• Beyler Bu Oyunu Direksiyon İle Nasıl Oynuyoruz ?
  • quote:

Beyler Bu Oyunu Direksiyon İle Nasıl Oynuyoruz ?

Ben DFGT ile oynuyorum direksiyonlar için oyunun bulunduğu klasörden birkaç işlem yapman gerekiyor sende DFGT ile oynuyorsan söyleye bilirim nasıl yapıcanı
  • beyler oyunu full ayarlarda gayet akıcı oynuyorum fakat, her 5-6 dakikada bir 30 sn lik donmalar oluyor sonra geri devam ediyor.

Ram : 2 gb (1+1) 667 mhz
    işlemci : amd dual core , 2635 mhz
    ekran kartı : ati hd4770 512 mb ,128 bit, gddr5

ayarları düşürsem bile bu sorun olmaya devam ediyor. neden kaynaklanıyor olabilir ? skidrow crack yaptım.
  • arkadaşlar oyun güzelmi indirdiğime değermi?
  • Sen ne diyorsun ya, başından kalkarsan iyi vallaha, görüntü kalitesi ve hikayesi seni senden alır hocam emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgun92

Sen ne diyorsun ya, başından kalkarsan iyi vallaha, görüntü kalitesi ve hikayesi seni senden alır hocam emin ol

Cok saol yarin indirmeye basliyim ben:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu resimde işaretlediğim tuş hangisi??

arabayı nasıl değiştiricem birde hız mph den kmh ye nasıl geçiliyor yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZR1

quote:

Orijinalden alıntı: olgun92

Sen ne diyorsun ya, başından kalkarsan iyi vallaha, görüntü kalitesi ve hikayesi seni senden alır hocam emin ol

Cok saol yarin indirmeye basliyim ben:)

Eyvallah hocam indir ama dikkat et ciddi anlamda bağımlılık yapıyor yani bende öyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZR1

arkadaşlar şu resimde işaretlediğim tuş hangisi??

arabayı nasıl değiştiricem birde hız mph den kmh ye nasıl geçiliyor yardım

Esc'nin altındaki tuş oluyor o hocam. -é "- işaretleri falan oluyor o tuşun üzerinde genelde. Mph'u da ayarlardan yapıyorsun ama ayrıntısını bilmiyorum pek.

• bu oyunda hızı belli bir seviyede tutamıyor muyuz? Örneğin ben hep 90 kmph'de gitmek istiyorum, bu mümkün mü oyunda?
  • Beyler uc sorum olacak bu oyunla ilgili. Ben bu oyunu bugun kurdum intel GMA 4500 M HD yongali bilgis.a. Ancak, uc seyi ogrenmem gerek.

1) Monitor widescreen. Ben image/screen res. 1024*768 gibi bir non wide screen yapinca oyunu kafasina gore widescreen yapiyor. Bunu nasil onlerim?

2) Low graphics ile High arasinda ne gibi farklar var?

3) Oyunda kagitlar falan ucusuyor, arabalara carpiyorsun, kulubeler falan devriliyor ama bizim bu sari aracin camlarinin kirilmasini birak hasar aldigini gormedim. Sorun nerede?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.