Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Oyun harika tam istediğim gibi hertürden araç var.Acaba oyuna araç yaması yapan var mı?

Hiç duymadım öyle bir muhabbet valla yok sanırım yapan ama olabilirde ne desem yalan olur ama gelse iyi olur şuan bile mükemmel araçlar var oyunun kendisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

Oyun harika tam istediğim gibi hertürden araç var.Acaba oyuna araç yaması yapan var mı?

Hiç duymadım öyle bir muhabbet valla yok sanırım yapan ama olabilirde ne desem yalan olur ama gelse iyi olur şuan bile mükemmel araçlar var oyunun kendisinde

ona hiç şüphe yok araçlar mükkemmel

• oyun müthiş ama bana göre frenler vasat çok kötü durumda bide manuel vites yok sanırım ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

oyun müthiş ama bana göre frenler vasat çok kötü durumda bide manuel vites yok sanırım ben bulamadım

Frenler Çok Kötü Çünkü ABS Koymamışlar. Son Model Araçlar Var ABS Efektlerini Eklememişler 1 Km Kayıyorsun Fren Yaptımı. Hem Fren Yapıp Hem Aradan Kaçman Gerekiyor Lastikler Kitlendigi İçin Araçlara Çarpıyorsun Bence Bir Update İle Fren İşini Halletmeleri Gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

oyun müthiş ama bana göre frenler vasat çok kötü durumda bide manuel vites yok sanırım ben bulamadım

Frenler Çok Kötü Çünkü ABS Koymamışlar. Son Model Araçlar Var ABS Efektlerini Eklememişler 1 Km Kayıyorsun Fren Yaptımı. Hem Fren Yapıp Hem Aradan Kaçman Gerekiyor Lastikler Kitlendigi İçin Araçlara Çarpıyorsun Bence Bir Update İle Fren İşini Halletmeleri Gerekiyor

birde manuel vites neden koymamışlarki amaç ne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

birde manuel vites neden koymamışlarki amaç ne

Aynen manuel olmaması çok sıkıntı

• Otomatik Olmasının Sıkıntısı Yok. Zaten Amerika Oldugu İçin O Araçların Çoğu Orjinaldede Otomatik.:)
  • Arkadaşlar oyunu orjinal almayı düşünüyorum ancak dfgt ile nasıl bir performans alırım bilemiyorum, sanırım artık tanıtma sorunu çözülmüş ancak efektler ve sürüş zevki konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

beyler,oyunu kurdum skidrow crack yaptım fakat oyuna girmiyor hicbir tepki vermiyor yönetici olarakta calıstırdım??Orbit dosyasını salt okunurdanda cıkardım

quote:

Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ

arkadaşlar bu hatayı alıyorum çözümü nedir yönetici olarak çalıştırıyor ama ekran ayarı oyundan çıkınca bozuluyor

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU]

Aynı hata bende de var yardımcı olabilecek yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 8 Şubat 2012; 16:35:44 >

• evet oyuna girdim oynadım çıktım bi daha giremiyorum.tıklıyorum ama tepkisiz kalıyor

googlede baya araştırdım nod32 sonradan cracki virüs sanıp siliyormuş.fakat çözümünü bi bulamadım
    siz nasıl aştınız bunu
  • İşte dedim hayallerimdeki oyun 900 derece bir direksiyon çok güzel şehir içi atmosferi yükledim büyük bir heyecanla grafik ayarlarını yaptım ve direksiyonumu taktım.

O da ne gaz ve frenden başka hiçbirşey ayarlayamadım yokmudur bunun bir çözümü yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

İşte dedim hayallerimdeki oyun 900 derece bir direksiyon çok güzel şehir içi atmosferi yükledim büyük bir heyecanla grafik ayarlarını yaptım ve direksiyonumu taktım.

O da ne gaz ve frenden başka hiçbirşey ayarlayamadım yokmudur bunun bir çözümü yahu.

1) Oyunun kurulu olduğu yerdeki "Driver San Francisco\Input\0x046d" dizinine gidin.

2) "0xc295" klasörünü kopyalayın ve aynı yere tekrar yapıştırın. Yapıştırdığınız "0xc295 - Kopya" klasörünün adını "0xC29a" olarak değiştirin.

3) Logitech Profiler programını açın ve direksiyon ayarlarına girin.

"Pedals reported as...

Combined (single axis - user for most games)"
    seçeneğinin başında tik işareti varsa tiki kaldırın ve ayarları kaydedip çıkın.

4) Oyunu açın ve şehirden seçtiğiniz herhangi bir aracın içerisine girin. Alt+Tab ile masaüstüne gelin ve tekrar oyuna geri dönün. Direksiyon setinin tüm fonksiyonları çalışıncaya kadar bu işlemi tekrarlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

İşte dedim hayallerimdeki oyun 900 derece bir direksiyon çok güzel şehir içi atmosferi yükledim büyük bir heyecanla grafik ayarlarını yaptım ve direksiyonumu taktım.

1) Oyunun kurulu olduğu yerdeki "Driver San Francisco\Input\0x046d" dizinine gidin.

2) "0xc295" klasörünü kopyalayın ve aynı yere tekrar yapıştırın. Yapıştırdığınız "0xc295 - Kopya" klasörünün adını "0xC29a" olarak değiştirin.

"Pedals reported as...

4) Oyunu açın ve şehirden seçtiğiniz herhangi bir aracın içerisine girin. Alt+Tab ile masaüstüne gelin ve tekrar oyuna geri dönün. Direksiyon setinin tüm fonksiyonları çalışıncaya kadar bu işlemi tekrarlayın.

Hocam yaptım ayarları fakat logitech profiller ayar kısmını anlayamadım yardımcı olurmusunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

"Pedals reported as...

Hocam yaptım ayarları fakat logitech profiller ayar kısmını anlayamadım yardımcı olurmusunuz.

Hallettim sayenizde teşşekkür ederim.

• Bu oyunu, internet olmadan oynayamıyor muyuz beyler ya? (Düzeltildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgun92 -- 20 Şubat 2012; 0:09:03 >
  • Eğer İngilizce sürümünü bulamasaydım 70 lira verip satın alacaktım ya videodaki grafikler beni benden aldı, gerçek insan yüzünden ayırt etmek neredeyse imkansız hâle gelmiş. Oyun bölümüne geçince de yine bildiğimiz oyun hissini vermiyor değil ama oynamaya değer.
  • Grafikleri baya iyi.
  • oyunu oynamak yeni kısmet oldu bence çok zevkli ve güzel olmuş. Grafikler iyi arabaların kontrolleri çok güzel araba çeşidi çok fazla
  • ArkaDaşLar ben Driver San Francisco yu inDirDim yükLeDim ama simqesine TıkLaDıqım Da üyeLik ismini şiFresini soruyor.. üyeLik aLDım ama sonra bu seFerDe bir key isTiyor anLamdım qoogLe Da buLamaDım birDe size sorayım DeDim..

onLine keyi Diyoe nasıL yapıcam
  • epey uğraştım multiplayer oynayamadık yardım edebilecek olan var mı connecting eror diyor hiç fırst vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.