Şimdi Ara

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
7
Favori
99.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çıkmış hayırlı olsun indirmeye başlıyorum..
  • İzlenimlerimizi burada paylaşalım
  • yabancı bir siteden alıntı resimler

Driver: San Francisco (2011) [ANA KONU]

not:clonedvd oldugu söyleniyor....

• Fark etmez inmiş olsun zaman kazanmış olalım setupladıktan sonra zaten geriye 10 snlik iş kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 24 Eylül 2011; 0:51:21 >
  • Mamunda dan indirmeye başlıyorum arkadaşlar hangi programla kaliteli bi video çekebileceğimizi söylerseniz oyun içinden video alır buraya koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Mamunda dan indirmeye başlıyorum arkadaşlar hangi programla kaliteli bi video çekebileceğimizi söylerseniz oyun içinden video alır buraya koyarım

bi bildiğim fraps var iyidir bu konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Mamunda dan indirmeye başlıyorum arkadaşlar hangi programla kaliteli bi video çekebileceğimizi söylerseniz oyun içinden video alır buraya koyarım

bENDE ORDAN ÇEKİYOM herkes asıldı cok yawaşladı ya normalde 1.1 mbit ile çekiyodum
  • Oyunun hapı yoktur henüz degıl mı ?
  • Oyun çıktı boyut 7.40 gb
  • Bu oyunu ilk kez oynicam :) Bakalım nasıl...
  • Öğlene doğru görev tamamlanmış olacak.Test edeceğim oyunu.
  • skidrow sağolsun yarım saat kadar oynadım; başlangıç olarak güzel olmuş ama ben yine ilk driver ın havasını alamadım; bir kaç saat daha oynamak gerekecek anlaşılan. Bir de sistem ayarlarını sonuna kadar açtığım halde yine de kırılmalar var gibi ve şu hdr a gıcık oluyorum.
  • dün gece biraz oynadım hoşuma gitmedi değil hani ama sanki birşeylerde eksik gibi. biraz daha oynayayım bakalım
  • İndirmeyecektim ama Ubisoft'a geçtiğini yeni öğrendim ve indirmeye karar verdim. Ubisoft kötü iş yapmaz kolay kolay.
  • Mesajım bulunsun teşekkrler
  • bende indirdim skidrow u ancak birürlü başlamıyor oyun deli olacam. yardım ederseniz sevinirim.
  • Heyecanlandım.

Bu oyunun yeri başkadır bende.
    Okuldaki bilgisayarlara kurardım Driver'ı oynardık

Bakalım videolardan oyunun güzel olduğu izlenimim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

bende indirdim skidrow u ancak birürlü başlamıyor oyun deli olacam. yardım ederseniz sevinirim.

Ben ilk yaptığımda çalıştı hatta bir kaç bölüm bile geçtim.Ama, 2. kez oyunu tekrar açtığımda oyun açılmadı.Tam uyuz bir durum.
  • beyler lütfen cevap..

beyler oyunun dfgt desteği var mı?

araç fizikleri gerçekçi mi? sime yakın bi cevap verin sırf sehirde araba kullanmak için alacam oyunu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.