Şimdi Ara

driver san francisco yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
29.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de aynı sorun var , oyun açılmıyor yeniden yükledim , yonetıcı olarak calıstırdım uyumluluk modunu denedım ama olmadı .
  • En son updateni kurmayı deneyin.
  • ubisoft kendı update yaptı sonra crack yaptım ve girdim bu seferde görev yaptıktan sonra grafikler yavaşlıyor
  • malesef bendede aynı sorun , açılmıyor nalet olasıca
  • grafik yavaşlaması geçti bendede tekrardan açılmıyo oyun
  • arkadaşlar 1.03 crackli yamayı indirin yapın

açılmama sorunu düzeliyor ama oyun biraz kasabilir.denedim oldu
  • Hort olcak ama açılmıyor aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Sorunu çözdüm demeyip nasıl çözdüğünüzüde anlatırsanız bu sorunla karşılasan arkadaşların tekrar tekrar konu açlmasını engellemiş olursunuz.

Sorunu olan arkadaş PM atıp soruyor ama neyse .

Zamunda'da 4 tane Driver var . Ben 4.20 GB'lık olanı indirdim . O çalıştı . Diğer 3 tane çalışmadı .

4.20 Gb'lık indirdim Bende Sorun yok Şuanlık
  • selam arkadaşlar ben driver san firancisco oynamak istiyorum ama oynuyamıyorum :( oyunu sorunsuz kurdum new game diyorum skip yapıyorum yapmasamda aynı sorun var ortada harita sagda üst köşede bi adama surati sol üst köşede bitanedaha adam suratı var geri kalan her yer siyah bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinbicer34

selam arkadaşlar ben driver san firancisco oynamak istiyorum ama oynuyamıyorum :( oyunu sorunsuz kurdum new game diyorum skip yapıyorum yapmasamda aynı sorun var ortada harita sagda üst köşede bi adama surati sol üst köşede bitanedaha adam suratı var geri kalan her yer siyah bana yardımcı olursanız çok sevinirim

update 1.3 ü yükle sorunsuz
  • Konuda uzun zamandır yazılmamış ama daha sonra giren arkadaşlar için http://uploading.com/files/get/ab4412f3/ bu dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu dosyaya atın ben denedim oluyor
  • ARKADASLAR OYUNU ACARKEN UBISOFT GAME LAUNCHER CALISMAYI DURDURDU HATASI VERIYORSA BEN DENEDIM OLDU GAMEBOOSTER LA ACIN KESIN ACILIYO
  • SAVE YI YUKLUYOM HIC BIR SEY OLMUYO HALA AYNI HALA BIR YARDIM
  • ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA VERDİĞİN LİNKDEKİ DLL DOSYASINI OYUNU İÇİNE ATTIM VE ÇALIŞTI ÇOK TEŞEKKÜ EDİYORUM
    http://uploading.com/files/thankyou/ab4412f3/ubiorbitapi_r2.dll
  • bende de aynı sorun oldu 1.04 kurup 1.04 crack denedim açmadı 1.01 crack ile açtı tavsiye ederim takılma falanda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yatik800 -- 13 Kasım 2014; 23:02:54 >
  • arkadaşlar bende steamde driver sf aldım fakat oyun acılmıyor hata verip kapatıyor bilen varsa yardım pls
  • steam den yerel dosyalar ordan yerel dosyalara göz at sonra driver sf exe yi yönetici olarak calıştırınca girdi benim oyun denemeye değer
  • C:\Users\Kullanıcı adınız\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\
    Yolundaki settings.yml dosyasını silmelisiniz.
    Bu işlemi her oyun açtığınızda yapmanız gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.