Şimdi Ara

driver san francisco yardımm DİREKSİYON SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
24.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

direksiyon seti ile oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 1 Ekim 2011; 18:53:26 >

• Bildiğim kadarıyla direksiyon seti ile oynanılmıyormuş oyun.Wheel desteği yok diyorlardı
  • oyunun ayarlar kısmında wheel var ama gaz fren i algılamıyor
  • Evet işte Wheel desteği yok deniyor.Kimse kullanamamış direksiyon setini bu oyunda.Oysaki 900 derecelik bi g27 ve ya dfgt ile direksiyonu çevir babam çevir.O virajları el freniyle almak ne kadar zevkli olurdu direksiyonla halbuki
  • hocam ayarlara wheel koyduklarına göre bence direksiyonu aktifleştirecek bir patch çıkartılar bence...

inş hemen çıkartırlarda direksiyonda kullanabiliriz.

ama çıkartmazlarsa
  • drireksyon yokmu umarım patch çıkar momo boşta kalmasın şimdi
  • almayı düşünüyordum ama
  • düzelmedi mi beyler ?
  • Bilgisayarım harddiski bozulduğu için ben henüz deneyemedim
  • Beyler dün oyunu aldık bi heyecanla direksiyon setinide bağladık ama çalışmıyor aga
    gaz fren çalışıyor ama direksiyon algılamıyor
    DİRT 3 e talim yapıcaz anlaşılan :/
  • oyuna klavye ile başladım bir süre oynadım ve inanılmaz zevkli bir oyun... heyecanla g27 mi bağladım. sonrasını buraya yazamıcam banlanırız. tek cümle ile bu oyuna direksiyon desteği sağlamayan kafalara sıkayım direksiyonla oynamayı öyle yada böyle başarabilen olursa lütfen yazsın. yada patch vs bişey çıkarsa haberdar etsin lütfen.
  • merakımdan dolayı bircok sımılasyon ve araba yarısı oyunu oynadım ama son senelerde bukadar zevklı bır oyun gormemıstım ,lastik yakmak acayıp guzel gozukuyor ama böyle bır oyunda nasılda olur direksyon özellıgı olmaz gercekten anlasılmaz bır durum en kısa zamanda bu durum cözulur ıns
  • G25 icin olani buldum sadece, bende calisti (cevirmeye usendim, yapacak olan varsa digerleri icin makbule gecer):

Enabling and tweaking 3D Vision :

1- Rename game's .exe from "driver.exe" to anything else, like "driver11.exe" or "dsfrancisco.exe", so the Nvidia's 3D info box should say "not rated" when game loads.
    2- Alt-Tab out of the game to fix shadows in 3D when necessary (press ESC before Alt-Tab). Yes, this works great, thanks to Kingping at Nvidia forums for this solution.
    3- Enjoy it in 3D (convergence is unlocked) ...

Enabling multi-monitor resolutions :

Please check all information in the game's Detailed Report, under Multi-Monitor Specific Solution, thanks to HaYDeN for this solution.

Enabling G25/G27 support :

1- Open the Driver San Francisco\Input\0x046d folder you'll find two folders and a file named 'description'. Copy and paste the 0xc295 inside the same folder and rename it 0xc299 if you have a G25, or 0xc29B for a G27. Thanks to NascarVike at UBI forums for this solution.

2- Make sure you have the "Pedals Reported As Combined" unchecked in your wheel's Windows controller panel.

3- In case the steering doesn't respond when you satrt the game, alt-tab to desktop, go into Shift mode and come back to the car a few times till the steering responds. Once it starts it's fine.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionteam

G25 icin olani buldum sadece, bende calisti (cevirmeye usendim, yapacak olan varsa digerleri icin makbule gecer):

Enabling and tweaking 3D Vision :

1- Rename game's .exe from "driver.exe" to anything else, like "driver11.exe" or "dsfrancisco.exe", so the Nvidia's 3D info box should say "not rated" when game loads.
    2- Alt-Tab out of the game to fix shadows in 3D when necessary (press ESC before Alt-Tab). Yes, this works great, thanks to Kingping at Nvidia forums for this solution.
    3- Enjoy it in 3D (convergence is unlocked) ...

Enabling multi-monitor resolutions :

Please check all information in the game's Detailed Report, under Multi-Monitor Specific Solution, thanks to HaYDeN for this solution.

Enabling G25/G27 support :

1- Open the Driver San Francisco\Input\0x046d folder you'll find two folders and a file named 'description'. Copy and paste the 0xc295 inside the same folder and rename it 0xc299 if you have a G25, or 0xc29B for a G27. Thanks to NascarVike at UBI forums for this solution.

2- Make sure you have the "Pedals Reported As Combined" unchecked in your wheel's Windows controller panel.

3- In case the steering doesn't respond when you satrt the game, alt-tab to desktop, go into Shift mode and come back to the car a few times till the steering responds. Once it starts it's fine.

kısaca anlatsaydınız keşke

• beyler denenmiş ve çalışmaktadır

g25 için anlatıyorum

1-driver sanfransisco nun yuklu oldugu klasöre girin

Driver San Francisco\Input\0x046d
    girdiginiz bu klasörün ıcındekı 0xc295 adlı klasöru bulun ve kopyalayıp aynı yere yapıstırın , aynı klasörden 2 tane olucaktır kopya olanın ısmını 0xc299 olarak degıstırın g27 kullanıyorsanız klasörun ısmını 0xc29B olarak degıstırın

2-logitech profıler game controler dan "Pedals Reported As Combined secenegındekı tick i kaldırın

3- oyuna girin oyunda pedalların calıstıgını göruceksınız , oyun acıkken alt+tab yapıp windowsa dusun ve tekrardan oyuna gırın artık dıreksyonda calısmaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: IYLMZ

beyler denenmiş ve çalışmaktadır

g25 için anlatıyorum

girdiginiz bu klasörün ıcındekı 0xc295 adlı klasöru bulun ve kopyalayıp aynı yere yapıstırın , aynı klasörden 2 tane olucaktır kopya olanın ısmını 0xc299 olarak degıstırın g27 kullanıyorsanız klasörun ısmını 0xc29B olarak degıstırın

2-logitech profıler game controler dan "Pedals Reported As Combined secenegındekı tick i kaldırın

3- oyuna girin oyunda pedalların calıstıgını göruceksınız , oyun acıkken alt+tab yapıp windowsa dusun ve tekrardan oyuna gırın artık dıreksyonda calısmaktadır

Sadece G25 için mi başka model Logitechlerde durum nedir ?
  • Bende de driving force gt var bi türlü olmadı gaz ve freni görüyor direksiyon maalesef olmuyor. Sorunu çözen arkadaşlardan acil yardım istiyoruz.
  • g25 ve g27 de oluyor sanırım , pedallar çalıstıktan sora alt+tab yapıp windowsa dusup sora tekrar oyuna gırmeyı denedınızmı bendede ılk basta pedallar calıstı soradan dıreksyonda calısmaya basladı oyunun icindende settıngs/wheel/advanced setup a girip steering sensi 100 steering dead zone u da 0 yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IYLMZ

beyler denenmiş ve çalışmaktadır

g25 için anlatıyorum

dostum gece g27 bağlayıp deniycem eğer çalışırsa çok minnettar kalıcam. anlattığın yöntemi uyguladıktan sonra sonucu yazarım. fakat oyun içinden ayrıca bir ayar yapıcakmıyız onuda söylermisin? yani oyuna girip gaz,fren,direksiyon vs tek tek tanıtıcakmıyız yoksa otomatik tanıyormu?

• peki ya momo için ne yapacağız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.