Şimdi Ara

Driver Sorunu Lütfen Bir Dakika Bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sevgili arkadaşlar pc ye format atmıştım tüm driverlerini yükledim fakat daha sonra resimde işaretlediğim driverin sürücüsünde sıkıntı çıktı bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Mevcut tüm driverleri yüklememe rağmen işaret ettiğim sürücü de driver problemi mevcut, cevap verirseniz sevirim gerçekten, teşekkürler.

.

• Yukarıdakini yapmaya hiç gerek yok çift tıkla özellikler sürücü de güncelleştirme de güncel sürücü yazılımını otomatik olarak tara tuşuna bak kendi yükler
  • quote:

Orijinalden alıntı: haszo

Yukarıdakini yapmaya hiç gerek yok çift tıkla özellikler sürücü de güncelleştirme de güncel sürücü yazılımını otomatik olarak tara tuşuna bak kendi yükler

Çok bekle yükler, Öyle olsaydı Windows kurarken kendisi yüklerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

Yukarıdakini yapmaya hiç gerek yok çift tıkla özellikler sürücü de güncelleştirme de güncel sürücü yazılımını otomatik olarak tara tuşuna bak kendi yükler

Acaba ben windows 8 i kurarken kendi elimle tanıttım bütün sürücüleri niye yüklemedi o zman kendisi?
  • quote:

quote:

hahaha aynen. Bilmeden şöyle bilmişlik taslayanlarda ayrı bir alem.
  • Yalnız 8'de olduğunu bende biliyorumda sorunun sahibi olan arkadaş 7 kullanıyor dikkatli bakın.. Windows üzerinde ve update yolu ile driver güncellemesi yapar. Tabi güncellemelerde varsa, yoksa yapmaz..

Dediğiniz şekilde güncelleyecekse neden driver güncelleme programları kullanıyoruz. Driverpack, Slimdriver, Driver genius vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Temmuz 2013; 22:15:42 >
  • Hazso, dediğini uyguladım fakat sonuç olumsuz.

Beyaban, şuan için vodafone internet kullanmaktayım hızım malum 96kbps yarın internet kafeye gidip linkini verdiğin driveri indirip yükleyeceğim sonucu buradan yazarım. Olumlu ya da olumsuz. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fettles

Hazso, dediğini uyguladım fakat sonuç olumsuz.

Beyaban, şuan için vodafone internet kullanmaktayım hızım malum 96kbps yarın internet kafeye gidip linkini verdiğin driveri indirip yükleyeceğim sonucu buradan yazarım. Olumlu ya da olumsuz. Çok teşekkür ederim.

Evet dediğimi indirin olacaktır. Biz garantiye alalım, Takılı olan USB 3 kartının modelini eğer laptopsa bilgisayarın tam modelini verirseniz tam olarak uygun olan driveri buluruz..

Yukardaki uygun ama, yinede olumsuz sonuç almayın..
  • quote:

hocam bu tarz ucu açık şeylerle uğraşmayın garanti hareket edin o usb lerin bana numaralarını atın vereyim size direk uyanı uğraşmayın boşa. bir işe 10 kişi görüş bildirir birisini yapmak 10 dk alır birisini yapmak 1 dk herkes aynı anlayacak diye birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

hocam bu tarz ucu açık şeylerle uğraşmayın garanti hareket edin o usb lerin bana numaralarını atın vereyim size direk uyanı uğraşmayın boşa. bir işe 10 kişi görüş bildirir birisini yapmak 10 dk alır birisini yapmak 1 dk herkes aynı anlayacak diye birşey yok.

devid.info'dan mı bakacaksınız merak ettim.

• Usb numaralarını nereden görebiliyorum, bilgisayar masaüstü anakart modeli Gigabyte FX 990 Ud-3.
  • quote:

devid.info'dan mı bakacaksınız merak ettim.

hayır
  • quote:

Usb numaralarını nereden görebiliyorum, bilgisayar masaüstü anakart modeli Gigabyte FX 990 Ud-3.

Win 7 64 Bit
    http://download.gigabyte.asia/FileList/Driver/motherboard_driver_etron_usb3.exe

Win 7 32 Bit

http://download.gigabyte.asia/FileList/Driver/motherboard_driver_etron_usb3.exe

• Sorun Çözüldü Beyaban arkadaşım teşekkür ederim sana.
  • quote:

Sorun Çözüldü Beyaban arkadaşım teşekkür ederim sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.