Via chipsetli 478 pin anakartın ses kartını yüklerken logo sınamasından geçemedi iletisine devam et diyorum ve yüklemeye başlamasından bir kaç saniye sonra makina kendini direkt resetliyor. Chipset via vt8235, işletim sistemi xp sp2. ne yapmam gerektiği konusunda bi fikri olan var mı ? şimdiden teşekkürler...
yokmudur bir fikri olan
Anakartın Marka ve Modelini söylermisin ?
Selamlar,
Aynı donanıma ait , FARKLI VERSİYONLARDA birkaç değişik sürücü deneyin. İşe yarayabiliyor.
donanım çakışması olabilir
İnternet snn ses driverinin son sürümünü indirmeyi dene. Sorun kalmayacak diye düşünüyorum.
siteden son driveri yüklediğimde bu sorunu yaşadım zaten eski driverlerı elimde yok ne yazıkki..
Via U8668-D Anakartın modeli
son durum hakkında bilgi vereyim, makinayı günelleştirdikten sonra, driveri tekrar yükledim bu sefer kendini kapatmadan yükledi ama yeniden başlattığımda artık tam kullanıcı oturumunu açarken kendini kapatıyor bir başka değişle makina windowsdan dönüyor ve açılmıyor. Not: güvenli kipde açılıyor. Hala üzerinde çalışıyorum, sorunu düzeltmek için, sizinde yardım edebileceğiniz bir durum olursa buralardayım....
Selamlar,
Halen driver problemi gibi görünüyor. Aygıt Yöneticisi' ne ulaşabilirseniz, Donanım çakışması var mı yok mu bir bakın.
Bazı aygıtlarda, Son versiyon driver' lar "Windows Logo Sınaması" ndan geçemezken, daha eski versiyonlar geçebiliyor. Eski versiyon driver bulup indirmenizi önerebilirim.
doğru driver kurduğundan eminmisin ? bence önce ona bak yani xp64 bit driver indirmiş olabilirmisin ?bir fikir olsun
yawf gelde delirme, güvenli kipten aygıtı kaldırdım, sonra normal modda açtım tekrar aynı driveri yükledim ve şimdi çalışıyor gülermisiiin alarmısınnn
quote:
Orjinalden alıntı: keremTok
yawf gelde delirme, güvenli kipten aygıtı kaldırdım, sonra normal modda açtım tekrar aynı driveri yükledim ve şimdi çalışıyor gülermisiiin alarmısınnn
Hadi geçmiş olsun .
Daha önce driverı kaldırmamışsın, regeditte de kalmış PC'de de. O yüzden öyle olmuştur.
Güvenli kipte tamamen kaldırdığı için tekrar yüklerken sorun olmaz..
yanlış driver kuruyor olabilirsin. Bende yanlış ses driveri yüklerken olmuştu böyle birşey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme