Şimdi Ara

driver3 bu laptopta oynanırmı????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar driver3 bu sisitemde oynanabilirmi? pen4 2.8 ,512mb ram ,30gb hdd, 24x cdrom ,64mb tümleşik grafikkartı olan bi laptop sizce ben driver3 ü bunda oynayabilirmiyim lütfen yardım.

• mobile 9600 civarı bir ekran kartıyla rahat oynarsın. Ben sadece mobile 9600 olanı ile HL2 oynadım masaüstündeki 9550 ile aynı başarımı gösterebiliyor (fazlada olabilir). 1024x768 de medium da oynatıyor. 256MB ram ufak takılmalar yapıyor ama o kadar sorun değil. Sendeki tümleşik grafik hangisi intel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 31 Mart 2005, 14:06:04 >
  • bence oynama hatta masa üstü bilgisayarında bile.mümkünse oyundan uzakdur.zevkler ve renkler tartışılmaz kabul ama benim fikrim bu oyun çok kötü.grafik motoru iğrenç.6600 gt ile oynadım banamısın demedi..elle tutulacak bir yanı yok oyunun.seven arkadaşlar kızmasın benim fikrim bu.
  • Ben oynamadım valla. Açıkcası forumda çoğu kişi beğenmemiş. Benimde şevkim kırıldı. Şu anda Emule ile iniyor. %50 den fazlası bitmiş olmasa iptal ederdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

Ben oynamadım valla. Açıkcası forumda çoğu kişi beğenmemiş. Benimde şevkim kırıldı. Şu anda Emule ile iniyor. %50 den fazlası bitmiş olmasa iptal ederdim...

et bence.h disk'inde yer kaplamasın.yazık
  • iiiirenç bi oyun grafikler berbat mx400 bilem oynar aslında sözde sistem gereksinimlri var
  • para verip almana değmez.hatta beleşe bile bulduysan kurma,oynama uzak dur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bitmiştir abi ben söz tutarım oynamıyorum tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: WaRRioR_TR

bitmiştir abi ben söz tutarım oynamıyorum tamam

Bende iptal ettim. Neyse riddick'e devam...
  • kurarken donar kalır....
  • ya oynama ztn driv3r ya walla bak otur solitaire oyna daha çok zewk alırsın..
  • bende ps2 de war kuzenden çökmüştüm çocukta ağladı o kdr alma yapma etme die ama aldııma değmedi şöle bi 45 dk oturdum oyunu özdüm ve bıraktım ps2 olmasına rağmen grafiklerden zewk alamadım yani ii yapmışsınız [1.5 ay önce fln oluo bu olay tabi]
  • KARDEŞ BOŞUNA HARCAMA O DEĞERLİ ZAMANINI BÖYLE İĞREN OYUNLARA. GİT BAŞKA OYUN AL ONU OYNA.
  • anca hayel kurarsın.
  • aslinda laptop un ekran karti iyi olsun her oyun oynanir.ob ekran karti ile bütündetaylar low da oynayabilisin.
  • oyunu kurabilirsin onla yetin
  • bende 512 ram asus 9550 ekran kartı var zorlanıyorum oynarken ama oyun beklentileri karsılamadı sadece istanbulda tur atmak için oynuyorum. beşiktas eminönü gidip geliyoruz işte.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.