Şimdi Ara

Bu laptop ile güncel oyunları ultrada oynayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Emyrun Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir gaming laptop alma niyetindeyim. Aşağıdaki ürünü gözüme kestirdim. Amacım tüm oyunları ultrada rahat bir şekilde oynamak. Bu laptop bu beklentimi karşılayabilir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 30 Ağustos 2023; 13:34:55 >

• neden bir çılgınlık yapıp da youtubedaki oyun testlerinden fps değelerini vs her şeyine bakmıyorsun :)

• samtiger kullanıcısına yanıt

çünkü bu bilgisayarın birebir aynısını içeren bir test videosu yok. ekran kartı performansına bakayım desem videodaki test laptopunda farklı bir işlemci var. işlemci için de aynı şey geçerli. o yüzden sizlerin fikrini almak istedim.

• Hepsini oynatır ,lakin ,bak lakin diyorum bir sürü laptop denedim ,adami bir süre sonra kanser ediyor .Sık sık bakım lazım,soğutma konusunda başarısız bir laptop sakın alma hayatının hatası olur .
    Dost tavsiyesi soğutma konusunu iyi araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne kadar düzgün cevap vermiş sana bak adam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt

senelerdir hp omenden çekiyorum sıcaklık konusunu :) gaming laptop alındığında sıcaklığın bir sorun olması kaçınılmaz oluyor.

• Gel vazgeç bu sevdadan,mis gibi masa üstünü al, 32 inç bir curved ekran Allahu ala mis gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lithran kullanıcısına yanıt

Hocam ben rahatıma aşırı düşkünüm 10 yıldır gaming laptop kullanıyorum masaüstünü hayatta kullanamam😅

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt

O ne demek? Ben de düzgün yazdım o da düzgün cevap vermiş. Ne var bunda?

Senin cevabın iğneleyici olmuş. Bir çılgınlık yapıp herşeyine bakmış zaten.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Rahatına düşkünsen zaten masaüstünden başka bi cihaza bakmaman gerek dostum masaüstünde keyifle kahveni yudumlarken 2 tane curve yada 3 curve ekranlı makinede takılmak kadar keyifli birşey yok bende almıştım zamanında msi gaming laptop sinir krizi geçiriyodum fanlar deli gibi dönüyor oyunda sıfır makinede her türlü ısınıyor ısınmayan laptop yok daha henüz ufacık ekranda 17.3" işkence tamamen bende 32" curve çift monitör var arada dikey olarak 1 tane 17.3" portable monitör var on numara takılıyorum.

• Arkadaş ne oyunlar oynuyorsunuz böyle bu bile kaldırmıyor 😁
    Ben de bu aralar bilgisayar bakıyorum, ama öyle çok oyun oynamam da, normal ev-iş bilgisayarı olacaka ama arada CS-Go ve forza oynayabileyim istiyorum. Bunu yapabilecek en ucuz bilgisayarı arıyorum.
    Bana me önerirsiniz

• yok ben yatarak kullanıyorum pc yi :D masada oturarak hayatta rahat edemem zaten işten dolayı hayatım masa başında geçiyor bel diye bir şey kalmadı. bu arada laptopun siparişini verdim kullandıkça yorumlarımı paylaşırım. herkese mesajları için teşekkür ederim.

• azad_van A kullanıcısına yanıt

eğer istanbuldaysan şu anda kullandığım bilgisayarı satabilirim sana ilgilenirsen. bu laptop belirttiğin oyunlar için hayli hayli yeterli. özelliklerini aşağı yazdım.

hp omen 15 (2019)

ekran kartı rtx 2070 max q 8 gb

işlemci intel i7 9750h

16 gb ram

250 gb ssd, 1 tb normal harddisk

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt

kardeşim benim... adam takılmamış buna sen takılmışsın ahlak bekçisi gibi. Ben espiritüel dille youtube'da testlerine bakmasını tavsiye ettim hem istediği oyun varsa FPS değerlerini kendi gözüyle görebilir diye. Modeli yoksa başkası yardımcı olmaya calısır zaten burdan cok takılmaya gerek var mı?

Haklısın biraderim.

• Bu laptop için sipariş verdim. Sizce win 10 mu yoksa 11 mi kursam daha iyi olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.