Bildirim
driverlari saklamak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
driver genius diye bir program var hem otomatik driver güncelliyor hem de sürücüleri yedekleme seçenekleri var.tahminimce işini görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istblacken -- 14 Ocak 2008; 22:44:51 > -
valla bende var driver genious. pek işe yaramıyor. bazı driverlar için yinede cd sini takın diyor. ama acronisle komple alınan backup ' a kursun işlemiyor. en sağlamı. bende bu nedenle problem yok ama. bazen driverları olmayan bi pc ye format atmak zorunda kalıyorum. bi çözüm olsa iyi olacak aslında. varsa bilen yazssın bi zahmet. driver genious mesela yazıcı webcam v.b. şeylerde bi işe yaramıyor. yada ben bilmiyorum ( küçük olasılık ) -
evet mesela driver genius wifi mi bile geri yükliyemiyor, cdyi takin diyo başka bi program bilen varmi, olanlari yedeklesem yeter yani -
alicemt:
driver lar buldugun dosyalarin saklanmasi ile sonradan kurulur. kullandigin bilgisayar laptop olduguna gore senin driverlari bulmak hic sorun olmamali...
ayrica format pek kullanilan bir is diildir, senin bahsettigin amac icin windows un kurulu oldugu C: nin yedegi alinir. Bu konuda da en iyi program Ghost tur. Assagida Cdye cekmen icin Ghost8 i veriyorum.
Ghost8 Cd si v3 , Tiklayin indirin 4mb (icinde anlatim mevcut) Linkteki (repid) kısmındaki (e) yi (a) yapin.
-
çok teşşekkr ederim yardiminzi için indiriyorm şuanda ve napmam lazm bunu cdye çektiktn snra? -
ben driver genius u kullanıyorum uzun zmandır bi problem yaşamadım ilginç,
ama bunları gözönünde bulundurmak gerekiyor -
hocam ben garanti olsun diye hem defaultta hmde exe yaparak alıyorum back up ı. yinede bazılarına cd istiyor. herhalde nedeni bunların driverını tanıtmanın yannda, çalışması için birde programının olması. örneğin yazıcı webcam... ama acronis le alınınan imajda ( yani c yi komple aldığımda ) hiç birşey istemiyor. ben bizden hiçbir ekstra (cd yani ) istemeyen ve sadece aygıt yöneticisinde soru işareti bırakmayan bi program arıyorum. herhalde anlatabildim. varsa bilen iyi olcak.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
alicemt:
driver lar buldugun dosyalarin saklanmasi ile sonradan kurulur. kullandigin bilgisayar laptop olduguna gore senin driverlari bulmak hic sorun olmamali...
ayrica format pek kullanilan bir is diildir, senin bahsettigin amac icin windows un kurulu oldugu C: nin yedegi alinir. Bu konuda da en iyi program Ghost tur. Assagida Cdye cekmen icin Ghost8 i veriyorum.
Ghost8 Cd si v3 , Tiklayin indirin 4mb (icinde anlatim mevcut) Linkteki (repid) kısmındaki (e) yi (a) yapin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: alicemt
çok teşşekkr ederim yardiminzi için indiriyorm şuanda ve napmam lazm bunu cdye çektiktn snra?
cd de açıklama var
quote:
Orjinalden alıntı: mturk
ben driver genius u kullanıyorum uzun zmandır bi problem yaşamadım ilginç,
ama bunları gözönünde bulundurmak gerekiyor
dünyada üretilen tüm cihazlarin bulundugu bir driver paketi bulmaniz mumkun diil, kolaylik olsun diye cesitli driver paketleri var tabi. En güzel yontem kullandiginiz cihazlarin driverlarini duzgun bir sekilde saklayin. ghost ile (yukarda linkini verdim) kurdugun isletim sisteminin yedegini alin (yada kusurlarina ragmen acronis ile), sonra rahat rahat bu dertlerden kurtulmus biri olarak cogumuzun yaptigi gibi windows uzerinde istediginiz demeleri yaparsiniz.
-
quote:
dünyada üretilen tüm cihazlarin bulundugu bir driver paketi bulmaniz mumkun diil, kolaylik olsun diye cesitli driver paketleri var tabi. En güzel yontem kullandiginiz cihazlarin driverlarini duzgun bir sekilde saklayin. ghost ile (yukarda linkini verdim) kurdugun isletim sisteminin yedegini alin (yada kusurlarina ragmen acronis ile), sonra rahat rahat bu dertlerden kurtulmus biri olarak cogumuzun yaptigi gibi windows uzerinde istediginiz demeleri yaparsiniz.
galiba farklı şeylerden bahsediyoruz ,
çünkü ben driver paketi kullanmıyorum , driver genius ile mevcut bilgisayarda kullanılan driver ları yedekliyorum , formatladıktan sonra yedeklemiş olduğum driver ları kuruyorum -
galiba anlatılanlar yanlış anlaşılıyor. acronisin hiç bir problemi yok ve ben kendi bilgisayarımda zaten problem yaşamıyorum.acronis aynen ghostta olduğu gibi pc yi EKSİKSİZ geri yüklüyor. olay şu ; bazen bilgisayarı virüs vb. şeylerden ötürü zarar görmüş,ancak elinde hiçbir driver cd si yada set up ı olmayan arkadaşlar bizden yardım istiyor. komple backup o anda zaten işe yaramıyor çünkü pc zaten düzgün değil. format atıncada driver tanıtma sıkıntısı oluyor. driver genious bazılarını ne yazıkki halledemiyor. yukarıda anlattım. işte bu durumda ben sadece driverların ( aygıt yönticisi) backup ını (acronsin full yüklemede sorunsuz halledebildiği gibi ), sorusuz alabilmenin ve geri yükleyebilmenin mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum. -
mturk
kisop:
"driver genius" dahi kullanmiyorum. Derdinizi anladim ama netten driver aramak hep daha kolayima geldi isede sizin onerdiginiz cozumu yapan "driver genius" gibi bir program yasadiginizi sorunu cozmek icin cok cok daha hizli bir yontem olacaktir.
sorun sebebini bir ornek ile anlatayim:
mesela ahci driveri yuklemek icin kullanilan driver paketinde (intelden indirilen) iaahci.inf isimli bir dosya (iaahci.inf) bulunur. Driver yuklenirken burada bulunan bilgilere gore yukleme yapar fakat iaahci.inf yi Sisteme eklemez. "driver genius" iaahci.inf nin yaptiklarini bulup kendisi bir yukleme bilgisi yaratir. Mühendis gelir makinayi kurar ve gider, ustalar sonra onun yaptiklarina bakarak makinayi sokup bir daha takmaya calisir durumu gibi.
Bilgisayarda %100 calisan bir program henuz duymadim. Kolay gelsin. Sıkıcı bir sorununuz var.
ayrica acronisin problemi var, ama her donanimda problem ortaya cikmiyor. Daha once bol bol yazdim, kisaca yeni teknoloji ve chipsetler ciktikca acronisi de yenilemek gerekir, ama ghost u yenilemeye gerek olmaz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video sansür kaldırma programı
- 503 valid rcpt command must precede data ne demek
- excel içerir formülü
- word çalışma dosyasını oluşturamadı geçici ortam değişkenini denetleyin
- idm youtube video indirmiyor
- router ne işe yarar
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
- ip tv nedir, nasıl alınır
- google güvenli arama kapatma
- office 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X