Bildirim
DROGBA' dan SEVGİLERLE! - ONLINE SEASON (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İlk kez lille karşılaştım =)
-
oyunu nasıl Türkçe yaptın kardeş??? -
quote:
Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı
oyunu nasıl Türkçe yaptın kardeş???
Buradan:http://fifa13turkceyama.blogspot.com/2012/12/fifa-13-turkce-yama-v21-ckt.html
indirdim ve şu açıklamayı harfiyen uyguladım;
Kurulum için yapılması gerek:
Öncelikle oyunu kurduğunuz dizinden (FIFA 13/Game/data/loc) klasörünün yedeğini alınız (memnun kalmassanız eski haline dönmek için) daha sonra indirdiğiniz rar'ı açıp içindekileri 'loc' klasörü içine atıp oyuna giriniz. İşlem bu kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ubarmen20
quote:
Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı
oyunu nasıl Türkçe yaptın kardeş???
Buradan:http://fifa13turkceyama.blogspot.com/2012/12/fifa-13-turkce-yama-v21-ckt.html
indirdim ve şu açıklamayı harfiyen uyguladım;
Kurulum için yapılması gerek:
Öncelikle oyunu kurduğunuz dizinden (FIFA 13/Game/data/loc) klasörünün yedeğini alınız (memnun kalmassanız eski haline dönmek için) daha sonra indirdiğiniz rar'ı açıp içindekileri 'loc' klasörü içine atıp oyuna giriniz. İşlem bu kadar.
teşekkürler dostum
-
quote:
Hocam tebrikler Ea shield i almışsın yalnız finale gelene kadar hep denk takımlar mı geldi ?? Ben ne zaman Galatasaray ile turnuvaya başlasam en geç yarı finalde 5 yıldızlı bir takım geliyor rakip olarak karşıma ... -
quote:
Orijinalden alıntı: ghimco
quote:
Hocam tebrikler Ea shield i almışsın yalnız finale gelene kadar hep denk takımlar mı geldi ?? Ben ne zaman Galatasaray ile turnuvaya başlasam en geç yarı finalde 5 yıldızlı bir takım geliyor rakip olarak karşıma ...
Öncelikle teşekkürler darısı senin başına inşallah :) rakip takımlara gelince pek hatırlamıyorum ama 5 yıldız denk gelmedi hic ea korumalı shield olarak katıldım kupa turnuvasına online seaons dan birde böyle dene istersen.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X