Şimdi Ara

Drogba'dan Sneijder'e saka! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sneijder ufak tefek ama eski çağ savaş filmindeki kahramanlara benziyor ciddi adam Ha bi de Eboue'nin şakası vardı Sneijdere
  • drogba'dan sneijder'e sakal diye okudum ciddi ciddi girdim konuya merak içinde.şimdi çıkıyorum
  • şamaroğlanına döndü adam
  • bu adam italyadamı böyle oldu ya italyan mafyasına filanmı özendi acaba ağır abi havaları filan
  • Ne istiyorsunuz lan Sneijder'den Kamera önünde olmasından hoşlanmadı kesin
  • Drogba Kalede!
    Didier Drogba, antrenmanın sonunda kaleye geçti. Sneijder’in penaltıların çaresiz kalan süper yıldız, antrenör Hasan Şaş’ın penaltısında ise iyi uzandı ve kurtardı. Ümit Davala ise vuruşunu gol yaptı. Bu arada Melo, antrenman sonunda basın mensuplarının fotoğraf taleplerini geri çevirmeye niyetlenince devreye Drogba girdi ve Brezilyalı oyuncunun bu isteği yerine getirmesini sağladı.

reyiz gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

Sneijder çok karizma bir adam , bir klası var böyle şakalara gelemez , adam sahada müdacedele ederken bile karizma kokuyor her zaman gözlerini kısarak bakışları var böyle şaka yapılcak bir adam değil yani Sneijder . Drogba da ismi olan bir oyuncu olduğu için yapmakta sıkıntı çekmiyor yani bunu bi emre çolak bi kazım kalkıpta yapamaz o şakayı Sneijdere

Sneijderrrr

Öyle bir anlattın ki

Hocam kız olsam verirdim yalan yok adam karizma;

Drogba'dan Sneijder'e saka!

Yenge 3.yü arıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Troll Drogba abi hiç sevmem böyle çocukça şakaları isterse en yakın dostum olsun hatta abim olsun direk tokatlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder hep böyle bütün futbolcular takılıyor adama

10:10dan sonra izlemeye başlayın 11:10 gibi balotelli çakıyor bi tane :D adam şamaroğlan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qubee

Sneijder hep böyle bütün futbolcular takılıyor adama

10:10dan sonra izlemeye başlayın 11:10 gibi balotelli çakıyor bi tane :D adam şamaroğlan gibi

http://www.youtube.com/watch?v=MNOuIP6Xq1Y

Video çıkmamış

• bu sneijder liseyi türkiye'de okusa ne çekerdi lan. adama her takımda herkes takılıyor.
  • Bozuldu la adam Çok sempatik herif ama
  • demek ki sorun eboue'de değil fildişi sahili'nin havasında suyunda bir şey var.
  • Şakayı başkası yapsaydı, topunu keserdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.