O değilde adamda ne dudak var dudağıyla toplara vursa bi sezonda 30 gol atar gel be koçum gel
quote:
Orijinalden alıntı: ulki
O değilde adamda ne dudak var dudağıyla toplara vursa bi sezonda 30 gol atar gel be koçum gel
algıda seçicilik
Gelmiş beyler.
Drogba İstanbul'da!
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
Gelmiş beyler.
HASSS
Chelsea forveti Didier Drogba, takım arkadaşları tarafından yılın oyuncusu seçildi.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Chelsea forveti Didier Drogba, takım arkadaşları tarafından yılın oyuncusu seçildi.
seneye de galatasrayın ve ülkenin en iyisi seçilsin aslanım
quote:
Gelmiş beyler.
adamdan soğudum yahu. forum tarihinin en kötü paint çalışması
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Gelmiş beyler.
adamdan soğudum yahu. forum tarihinin en kötü paint çalışması
Drogba gelsin bizim kasaplar 3. maçta ayağını eline verirler diye düşünüyorum.
Quaresma , Arda, Niang, (gelirse) Drogba gibi oyuncular İspanya'da Messi'nin Ronaldo'nun korunduğu gibi korunacaksa hakemler tarafından, oynasınlar burda.
quote:
Orijinalden alıntı: SieGeRRR
Quaresma , Arda, Niang, (gelirse) Drogba gibi oyuncular İspanya'da Messi'nin Ronaldo'nun korunduğu gibi korunacaksa hakemler tarafından, oynasınlar burda.
Şimdi Arda, Quaresma, Saviola gibi oyuncular ile Drogba, Niang, Keita gibi oyuncuları birbirinden ayırmak lazım. İlk yazdıklarım omuz omuza mücadelede yetersiz oyuncular diyebiliriz; ama Drogba, Niang, Keita çok güçlü oyuncular. Özellikle Drogba dağıtır.
quote:
Orijinalden alıntı: SieGeRRR
Drogba onların eline verirler (ayağını) sen kimden söz ettiğinin farkında mısın ?