Şimdi Ara

Drogba Galatasaray'da (Totem Tuttu) (Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.853
Cevap
35
Favori
870.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam

Hayırlı uğurlu olsun!

Drogba Galatasaray'da (Totem Tuttu) (Ana Konu)

• Benden de toteme bir selam inşallah gelir ya severek izliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Gel artık uçur bizi göklere çıkar
    Aç göster millet korkup ağaca çıkar ..........................

Sözlere bana ait isim hakkı isticem artık
  • Beyler Drogbanın kendi sitesi:http://www.didierdrogba.com/en/acc_emails.asp

Mail bombardımanına tutuyoruz sonuna DonanimHaber eklemeyi unutmuyoruz! Hatta attığınız mesajların fotoğraflarını çekip buraya koyun
  • quote:

Hi Didier :)) You are perfect football player and everybody want to see own football club.I know you will leave from Chelsea end of the season.We want to see on Galatasaray Football Team you :) Hopefully,president of Galatasaray and other managers contact with you for coming Galatasaray:) We hope,See you at Aslantepe stadium :) Thanks

Bunu yazdım yolladım umarım anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Gelmiş arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.

Drogba Galatasaray'da (Totem Tuttu) (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Gel artık uçur bizi göklere çıkar
    Aç göster millet korkup ağaca çıkar ..........................

Sözlere bana ait isim hakkı isticem artık

Gelsinde ne istersen iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Chevolution

quote:

Hi Didier :)) You are perfect football player and everybody want to see own football club.I know you will leave from Chelsea end of the season.We want to see on Galatasaray Football Team you :) Hopefully,president of Galatasaray and other managers contact with you for coming Galatasaray:) We hope,See you at Aslantepe stadium :) Thanks

Beğendiklerine baya baya cevaplar vermiş

• quote:

quote:

quote:

Beğendiklerine baya baya cevaplar vermiş

31.12.2008 boşuna mesaj atmayın bence adam dükkanı kapatmış

• quote:

quote:

Çeviriyorum:

Merhaba Didier :)) Sen kusursuz futbol oyuncususun ve herkes kendi futbol kulübünü görmek istiyor. Biliyorum Chelsea'den ayrılacaksın sonu yıl. Biz ister Galatasaray Futbol Takımı üstünde sen. İnşallah, Galatasaray başkanı ve diğer menajerler Galatasaray'a gelmek için seninle iletişim kurmuşlardır. Umuyoruz, Aslantepe'de görüşürüz :) Teşekkürler.

• "Kusursuz futbol oyuncususun"

• quote:

"Kusursuz futbol oyuncususun"

Ne diyelim hocam.Gaz vereceksin ki sıcak baksın Zaten ne yazayım diye çok düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

Çeviriyorum:

Merhaba Didier :)) Sen kusursuz futbolcusun ve herkes seni kendi futbol kulübünde görmek istiyor. Biliyorum Chelsea'den ayrılacaksın yıl sonu. Biz seni Galatasaray Futbol Takımı'nda görmek istiyoruz.İnşallah, Galatasaray başkanı ve diğer menajerler Galatasaray'a gelmen için seninle iletişim kurmuşlardır. Umuyoruz, Aslantepe'de görüşürüz :) Teşekkürler.

Biraz değiştirme yaptım hocam

• quote:

quote:

Ne diyelim hocam.Gaz vereceksin ki sıcak baksın Zaten ne yazayım diye çok düşündüm

Yok hocam ben çeviriye güldüm. Cümleler süper.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam ben çeviriye güldüm. Cümleler süper.

You are a perfect football player denmediği için öyle oluyor çevirisi Sanki lakapmış gibi oluyor öyle diyince; 1 harf nelere kadir

• Ben okurken futbolcu diye okudum, çeviride 'futbol oyuncusunu' görünce tutamadım kendimi.
  • quote:

Ben okurken futbolcu diye okudum, çeviride 'futbol oyuncusunu' görünce tutamadım kendimi.

Kulak tırmalıyor hocam haklısın
  • --Arda---Drogba--Baros--Montolivo--
    ----------Kallström--Selçuk-----------
  • Bu arada Galatasaray ın ısrarla Olympiakos un 33 yaşındaki defans oyuncusu Olof Mellberg ile anlaştığı söyleniyor. Lig Radyo da söylendi. Elmander, Kallström ve Olof Mellberg gelecekmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.