Şimdi Ara

Drogba vs Eto'o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi de 34 yaşında geldi Türkiye'ye. İstatistik ve alınan kupalara bakılırsa Eto'o oyunculuk olarak bakarsak Drogba önde. Hangisi daha iyi transfer?

• Anelka
  • Quaresma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vebo kac yaşında geldi bilmiyorum ama vebo.

• İkiside çöp.
  • Etoo her anlamda daha iyi bir oyuncuydu Drogba'dan. İstatistiklerde de öndedir tahminen. Kupa sayısını bilmiyorum ama Etoo birçok üst düzey takımda oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Etoo her anlamda daha iyi bir oyuncuydu Drogba'dan. İstatistiklerde de öndedir tahminen. Kupa sayısını bilmiyorum ama Etoo birçok üst düzey takımda oynadı.

Futbol tarihinde 2 sene üst üste üç kupa kaldıran (Şampiyonlar Ligi, Lig, Kupa) tek futbolcu Antalyalı Samuel Eto'o

Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü 2 Afrikalı futbolcusu da Süper Lig'de forma giymiş olacak

44 - Drogba
    30 - Eto'o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Vebo kac yaşında geldi bilmiyorum ama vebo.

komik çocuk nerden geliyor böyle şeyler aklına çok yaratıcısın
  • Diego bence

• Eto'o tabi ki
  • Oyunculuk olarak eskilere bakarsak eto'o bariz şekilde drogba'dan daha iyiydi,tabi drogba daha çok fiziği ile oynayan bir oyuncu olduğu için 36 yaşında bile oynarken sırıtmıyor,eto'o şu anda bitmiş durumda ama iki futbolcunun da en formda dönemlerine vs bakarsak hem kariyer olarak hem de oyunculuk olarak eto'o daha iyiydi drogbadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa pektemek varken bunlar kım
  • Holosko
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

kes
  • Eto daha iyiydi fakat düşüş ve para bitirdi onu ama drogba bambaşka bişey geçen sene gruplardan çıkarttı bu adam bizi siz karşılaştırın şimdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

kes

gürültü yapma
  • Hangisi daha iyi bilmem ancak , Drogba'nın çok daha profesyonel olduğunu düşünüyorum , ki Drogba'nın Galatasaray'a yaptığı katkının 10 da 1'ini Eto Antalya'ya yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Hangisi daha iyi bilmem ancak , Drogba'nın çok daha profesyonel olduğunu düşünüyorum , ki Drogba'nın Galatasaray'a yaptığı katkının 10 da 1'ini Eto Antalya'ya yapamaz.

Istese yapar da yapmaz. Parayı alacak Antalya'yı gezecek karı kız ortam. Ronaldinho gelsin Eto'o Antalya gecelerinden çıkmaz. Maçtan bir önceki gece barlardan topladıkları için maç günü akşamdan kalma olurlar. Sakat diye haber çıkar.

Ronaldinho çok iyi futbolcuydu bizim izlediğimiz dönemlerde. Birden yok oldu. Kendi kendini yaktı. İster istemez üzülüyor insan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.