Şimdi Ara

Drone alacağım tavsiye lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler,60-70$ lık bir drone almayı düşünüyorum.Aradığım özellik 2,0 MP kamerası olsun ve ben Wifi üzerinden akıllı telefonumda anlık görüntü alabileyim ve istersem telefona kaydedebileyim.Bu özelliklere bu fiyata yakın bir drone tavsiyeniz varsa lütfen yardım edermisiniz teşekkürler.

http://tr.aliexpress.com/item/007-UFO-4CH-Channel-Radio-Remote-Control-RC-Helicopter-With-Gyroscope-3D-Flying-With-Camera-Flashlight/32299242894.html?adminSeq=220656416&shopNumber=1093640

Bu ürün çok hoşuma gitti aşağıda syma x5c'den daha iyi gibi bir karşılaştırma yapılmış.Ne önerirsiniz beyler ?

• tavsiye isteyen çok da cevap zor. ben de arıyorum, araştırıyorum.

burada çok kişinin alıp kullandığı modellerden almak lazım bence yoksa ne olduğu belli olmayacak.
    FVP de olsun istiyorum ama fiyat uçuyor.

WLtoys V686G var şu an düşündüğüm. birkaç kullanıcı gördüm, youtube da incelemeleri var.
    Syma x5c veya x6 - x8c kullanan çok o fiyat aralığında.

CX-20 de düşünüyorum ama onda FVP için ekstra parça falan derken çok para yatıracağım diye bulaşmak istemiyorumi zaten menzil de düşük bence o kadar para için

Yoksa şu fvp gözlüğü ile 1km menzilli araç kullanmak hoş olabilirdi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

tavsiye isteyen çok da cevap zor. ben de arıyorum, araştırıyorum.

burada çok kişinin alıp kullandığı modellerden almak lazım bence yoksa ne olduğu belli olmayacak.
    FVP de olsun istiyorum ama fiyat uçuyor.

WLtoys V686G var şu an düşündüğüm. birkaç kullanıcı gördüm, youtube da incelemeleri var.
    Syma x5c veya x6 - x8c kullanan çok o fiyat aralığında.

CX-20 de düşünüyorum ama onda FVP için ekstra parça falan derken çok para yatıracağım diye bulaşmak istemiyorumi zaten menzil de düşük bence o kadar para için

Yoksa şu fvp gözlüğü ile 1km menzilli araç kullanmak hoş olabilirdi ama

Hocam çok kararsizim ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle oluyor hocam. seçenek çok fazla olunca.
    3 bin küsür lira yatırmak da istemeyince. phantom 3 alınmıyor.

ben acele etmemeye karar verdim. 15 dolara aldığım mini quad ile denemeler yapıyorum.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce mini quadcopterslardan bir adet aldım aliexpressden fakat ürünün bir pervanesi mi diyeyim motoru mu diyeyim anlamadım bozuk çıktı.3 pervane sağlam fakat 1i dönmüyor.. İade de alamadım öylece attım kenara :(
  • tek motor satılıyor hocam. uygun motor bulunursa açıp değiştirmek çok basittir muhtemelen. oyuncak gibi duruyor diyeceğim de zaten oyuncak

aldığın model neydi ona göre motor bakabilirsin. yönü de önemli tabi; cw ve ccw (saat yönünün tersine) motorlar var. hangisi arızalı ise ondan alırsan bir tane 3-5 dolardır.
  • quote:

tek motor satılıyor hocam. uygun motor bulunursa açıp değiştirmek çok basittir muhtemelen. oyuncak gibi duruyor diyeceğim de zaten oyuncak

aldığın model neydi ona göre motor bakabilirsin. yönü de önemli tabi; cw ve ccw (saat yönünün tersine) motorlar var. hangisi arızalı ise ondan alırsan bir tane 3-5 dolardır.

Motorları ayrı satılıyor mu

• evet hocam. pervane bile ayrı satılıyor 1 dolara kadar var.

sen bir resmini at istersen, hangi motorlar ne yöne dönüyor çalışınca onu işaretle, diğeri hangi yön belli olur. modeli de bilinen bir modelse çok rahat bulunur. yoksa başka markaların motorlarından alıp takarsın.
  • quote:

evet hocam. pervane bile ayrı satılıyor 1 dolara kadar var.

sen bir resmini at istersen, hangi motorlar ne yöne dönüyor çalışınca onu işaretle, diğeri hangi yön belli olur. modeli de bilinen bir modelse çok rahat bulunur. yoksa başka markaların motorlarından alıp takarsın.

Hocam bu

• marka model yok mu hocam ?
    ya da aldığınız link.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.