Şimdi Ara

Drone kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, arkadaşlar yeni drone aldım. Drone'da 600TVL M7 lens kamera takılı. İzlediğim bir çok videoda kameranın görüntüsünü gözlüğe yönlendirmişler ve bir tane videoda da telefondan görüntü alınabiliyordu. Bu konu hakkında çok fazla bilgim olmadığımdan ben telefondan görüntü alamadım. İnternette araştırma yaptım ama çok fazla bilgi bulamadım. Nasıl ayarlayacağımı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

Aldığım drone'nin linki :https://www.banggood.com/DM002-5_8G-FPV-With-600TVL-Camera-2_4G-4CH-6Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-1114854.html?p=IW2713465964201402T2

• android telefonlara takılan

buradaki gibi :https://www.banggood.com/Eachine-ROTG01-UVC-OTG-5_8G-150CH-Full-Channel-FPV-Receiver-For-Android-Mobile-Phone-Smartphone-p-1147692.html?rmmds=search
  • Bu cihazı aldiğimda telefona herhangi bir program yüklemem gerekiyor mu nasıl bir ayar yapmam lazım acaba video falan var mi bunla ilgili yoksa ufak bir özet geçer misiniz çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadığım için tahmini söylim;

Kesin bir yazılım vardır.Normalde gözlük gibi düşünün telefona takdığınız aparat sinyali alıp telefonun ekranına verecek.Yani siz telefonu sadece ekran olarak kullanacaksınız.

Youtube de yukarıda adresde bulunan ürünü aratırsanız örnekler çıkacaktır.
  • Herhangi bir aparat kullanmadan görüntü kaydetmek mümkün mu acaba bilginiz var mi ?

• Fpv gozlugunuzun kayit özelliği olmasi gerekir yada dvm ler var.kayit için.

Telefon dan kayit yapacaksanız mobizen tarzi ekran kayıt programı kullanabilirsiniz

• Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.