Bildirim
Drone tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üstüne biraz daha çıkarım dersen şu an 413 dolara xiaomi mi 4k drone var. İncelemekte fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama yurtdışından getirmek istemiyorum. çünkü belge çıkartıp o belgeyle gümrüğe gitmek gerekliymiş. hafta içi gümrüğe gitme gibi şansım çalıştığım için yok. yurt içinde nerden hesaplı drone alabilirim ? -
yurt dısında yaklasık 1000tl xıamı o 4k dorn var 1km menzıllı.yurt ıcınde alcam dersenız 1800 2000 tl qıbı bı fıyat bıcerler yeanı -
nerede 1000 lira hocam link verir misiniz? Şu anda en ucuz 1500 lira civarı +300 lirada vergisi var -
quote:
Orijinalden alıntı: ze_mahşer
nerede 1000 lira hocam link verir misiniz? Şu anda en ucuz 1500 lira civarı +300 lirada vergisi var
Kardeş xiaomi mi yoksa upair mi? upair dji phantom 3 muadili mi bu arada? -
dji p3 standart ile tüm özellikleri aynı gibi
kalite sıralaması dji p3 adv (standart modeli sorunlu bir model , almanı tavsiye etmem) > xiaomi > upair şeklinde
fakat fiyat upair (350$) < xiaomi (450$) < dji p3 adv (3.500 tl) (p3 adv Türkiye fiyatı ve garantili olur , xioami ve upair için %20 vergi ödersin)
Eğer bütçen el veriyorsa p3 adv al rahatına bak yok o kadar para vermeye değmez diyorsan veya bütçe yetmiyorsa upair al. Upairde gps+rth+fpv (ekran dahil) imzamdaki incelemeye de göz atabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ze_mahşer
dji p3 standart ile tüm özellikleri aynı gibi
kalite sıralaması dji p3 adv (standart modeli sorunlu bir model , almanı tavsiye etmem) > xiaomi > upair şeklinde
fakat fiyat upair (350$) < xiaomi (450$) < dji p3 adv (3.500 tl) (p3 adv Türkiye fiyatı ve garantili olur , xioami ve upair için %20 vergi ödersin)
Eğer bütçen el veriyorsa p3 adv al rahatına bak yok o kadar para vermeye değmez diyorsan veya bütçe yetmiyorsa upair al. Upairde gps+rth+fpv (ekran dahil) imzamdaki incelemeye de göz atabilirsin
değerli kardeşim, zaman ayırmışsın yazmışsın detaylı teşekkür ederim, p3 adv tr fiyatı 3500 demişsin, alabileceğim yer neresi söylersen alayım. Bu arada yurt dışından mavic getirtsem bir arkadaşıma girişte vergi ödeniyor mu yada sonrasında ödeme çıkar mı kayıt yaptırırken? Mesela el bagajında gelse.
-
rica ederim hocam , dronmarket ve fotografium da stokta kalmamış , linkteki sitede buldum fakat sitenin güvenilirliği hakkında bir bilgim yok www.gokamera.comGoPro Kameralar Türkiye Yetkili Satış Mağazası | gokamera.comhttps://www.gokamera.com/kategori/drone/dji-phantom/prd-phantom-3-advanced-rtf
Facebook'ta DroneTürk grubu var oraya sıfır satan var mı diye yazarsan bulabilirsin belki , bu arada yurt dışından beraber getirilen dronelar için belge isteniyor olabilir unuttum şimdi, konusu vardı forumda oraya bakmanız lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 6 Eylül 2017; 11:9:44 >
-
Eğer menzil benim için önemli değil diyorsan biraz daha bekleyip kesinlikle spark al.Hızlı çekim modları süper. -
şöyle bir drone buldum. sizce nasıl ?
kelebekhobi.comDrone rth ah gps fail safe auto follow hd kamera - - Kelebek Hobi Ürünleri Model Uçak Helikopterhttp://kelebekhobi.com/drone-quadcopter-/drone--rth-ah-gps-fail-safe-auto-follow-hd-kamera.html -
Biraz sabrederseniz Simtoo geliyormuş Türkiye pazarına, geniş bir fiyat aralığı var. Her keseye uyacak, ben baya heyecanla bekliyorum gelsin diye. "Beni takip et" özelliği varmış, çok iyi değil mi yav :) -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X