Şimdi Ara

Drone yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Almanya'da yaşayan ve tamiri seven ve öğrenmek isteyen biri olarak yardımınıza ihtiyacım var.

Geçen yıl Çin'den bir drone almıştım, drone pili ile uzun zaman uçuyor 15 dakika 20 dakika kadar, bu uzun uçuşu kamerasız çekimde yapıyor, yani bu kadar uzun uçuyor. bana bu pill yetmeyince Ben de resimde gördüğünüz büyük mahlı once hafif olan pillerden iki tane aldım, yalnız bu pil, droneye güç verince direk kendiliğinden kapanıyor. Dronu şimdi ben bu pille nasıl çalıştırırım, neyini değiştirmem gerekir veyahutta Ne yapmam gerekir elektrik-elektronik bilgim sadece internette okuduklarım ve YouTube'da izlediklerim kadar. ( El becerim iyi ve malzemem Azda olsa var ) bu arada küçük olan bataryam, drone uçarken sıcak havada, indikten bir kaç saniye sonra pilden birden Duman çıkıp yanmaya başladı resimde de göreceğiniz gibi entegresi yanmış.

Lütfen biri bana elektronik tamiri konusunda yardımcı olursan memnun olurum telefon numaramı özelden veririm bana kısa da olsa bilgiler verse diğerlerini kendiliğinden öğrenirim.

Tamiri çok seviyor ve bunu öğrenmek istiyorum.

Not:
    "Drone fiyat uygun ve 100 metreden fazla yükseğe ve bir okada etrafta uçuyor" ama rüzgara karşı aşırı dayanıksız." Ama benim için öğrenmek için ideal. Almak ve arayan için bu notu bıraktım.

Drone yardımı
    Drone yardımı
    Drone yardımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiL27 -- 25 Ağustos 2019; 15:26:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal bataryanız 25C sınıfında. Bu batarya 25*1,8A=45A ampere kadar akım verebilir. Yerine aldığınız pilin C sınıfı belli olmadığı için, mA değeri büyük olabilir ama max akım değeri düşük olabilir.

Dikkat ederseniz resimde orjinal pilin kabloları daha kalın, büyük olanın daha ince olarak görünüyor.

Yeni mAh olarak büyük olabilir ama dronun ihtiyaç duyduğu akım ihtiyacını karşılamıyor olabilir.

15 dakika uçuş süresinden dronun çektiği akım hesaplanırsa 60/15 * 1,8A = 7,2A
    Bu akım değerini büyük pil muhtemelen karşılamıyor.
  • Cevap için teşekkürler,

Haklısınız benimde dikkatimi çekmişti o kalın kablolar, yalnız bu gibi durumlarda ne yapa biliriz, gördüğünüz kartan temin etsek yada kabloyu kalinlistirsak nasıl olur? Yada ne tür bir değişiklikle bu yüksek mahlı bataryayi buna uydururum.

Dronem beni tatmin eden bir yüksekliğe ve genişliğe uçuyor, ya eski pillerden alacağım, gördüğünüz gibi sıcaklıga dayanmıyor ve yanıyor, "herhangi bir yerleşim yerine havada iken düşseydi felaket olurdu!"

Yada sizin onere bileceginiz cep telefon pilerini buna uyarlasak yada şunu al diye bileceginiz bir pil varmı?

• AsiL27 A kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrıldı01 -- 2 Ağustos 2020; 14:34:42 >
  • Sizinle özel konusmamiz mümkünmü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.