Şimdi Ara

Drop Hack ve Nick Değişiğimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir Lol oynamıyordum. TBF Etkinliğinden sonra tekrar bi bakınayım dedim. son bir iki haftadır oyunlara girmeye çalışıyorum lakin neredeyse her 3 oyunda 1 drop hackle yüzyüze kalıyorum.

Bugün ikinci seri maçında volibear destek oyuncusu olarak oynarken yaklaşık 10uncu dakika civarında drop hack ile tekrar yüz yüze kaldım. Hemen tr.op.gg adresinden maçtakilerin isimlerini görmek için siteye girdim. çünkü oyun oynarken karşımdakilerin veya takımdakilerin isimlerine pek önem vermiyorum.

Neyse maçtakilerin hepsi kabak gibi gözüküyordu. Ekran kaydı almaya başladım. 2 kere oyuna tekrar girmeye kalktım ama drop olduğu garantilenmiş oldu. Çünkü belki de bir çoğunuzun bile farketmediği birşeyi farkettim .

Tr.op.gg üzerinden kendi profilimden oyundakilerin tek tek profillerini yeni sekmede açtım.

Karşıdaki destek lux'un profili açıldığında böyle bir kayıtlı oyuncu bulunmamaktadır yazısıyla karşılaştım.

Sonra yan sekmeden isimlere tekrar baktığımda lux'un isminin değişmiş olduğunu gördüm. velhasılı kelam ben bunları yaparken oyunu kapatıp açtım maç bitmişti. karşılaşmalara tıkladım 2 dakika boyunca ortada dönen bir işaretten başka birşey göremedim. tabi ki maç geçmişi ekrana geldiğinde son oyunum yoktu..

şimdi aldığım 4 ekran görüntüsünü koyarak tezimi ortaya koyuyorum.

drop hack yediğiniz için hiç biriniz kimi report edeceğinizi kestiremiyorsunuz . herhangi birisi olabilir. kaldı ki maç sonu ekranına giremediğiniz için zaten kimseyi report etme şansınız yok. şimdi işin ilginci ; ya benim gibi drop atanın kimliğini tr.op.gg gibi lolnexus gibi maçta olanların isminin yazdığı sitelerden tespit edebilen olursa diye , bu kullandıkları drop hack maç devam ederken veya tam bittiği an da isim değişikliği de yapıyorsa ?

Riot TR yetkililerinin bu sorunu çözebileceklerini sanmıyorum. Tribunal sisteminin bile çalışmadığı serverda drop'u çözecek bir yönetim anlayışı zaten olamaz. Bu zaman kadar aldığım bütün skinler için harcadığım paraları da haram ediyorum tr yönetimine. eu west ve east te oynadığım zamanlarda harcadığım paralar helalı hoş olsun eu yönetimine.

Son olarak Allah Belanı Versin RİOT TR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiman -- 30 Ağustos 2015; 17:26:01 >

• anlamadım adam oyun sırasında nick mi değiştirmiş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

anlamadım adam oyun sırasında nick mi değiştirmiş?

maç sırasında mı drop işlerken mi tam çözemiyorum. birşekilde isim değişti.
  • Her droptan sonra nick mi değişcek adam, batar 2 güne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dropu riot nasıl yakalıyor ya da neden westte yokta tr de var?
  • ya o değilde rp hack çıkmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

ya o değilde rp hack çıkmış ya

Pm pls

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

ya o değilde rp hack çıkmış ya

Pm pls

bende yok tab2
  • Ya riot çalıştı ve adamı saniyesinde başladıysa uzak bir ihtimal

Not:Isim değiştirme olayına gelirsek böyle birşey çok uçuk bir ihtimal gibi geliyor bana drop atan oyuncu sunucudan kendini mi siliyor desek bu çok zor bor ihtimal bu işte bir iş var ve bu yapılan az uz birşey değil

Edit:http://www.lolking.net/summoner/tr/3023218

Birdahakine QQ açmadan önce 2 kere düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flopyy -- 30 Ağustos 2015; 21:02:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.