Şimdi Ara

DROP RATE FARKLARI: DC vs EXP vs PLATINIUM PREMIUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

72 level charim var destanda, hem xp kassın, hem de item drop artışı olsun istiyorum. Baya bir search ettim ve pre paketleri arasında drop oranlarının yüzdesel farkını bulamadım. Hepsinde "drop rate increased" yazıyor ama hangisinin daha fazla olduğu bilgisi yok. Exp pre düşünüyorum ama drop oranı, DC preye göre çok mu düşük acaba? Aynı şey platinium pre için de geçerli. Drop oranı aynı ise verdiği 800 cashden dolayı bunu mu tercih etmeliyim? Yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LadyPriest

Arkadaşlar merhaba,

72 level charim var destanda, hem xp kassın, hem de item drop artışı olsun istiyorum. Baya bir search ettim ve pre paketleri arasında drop oranlarının yüzdesel farkını bulamadım. Hepsinde "drop rate increased" yazıyor ama hangisinin daha fazla olduğu bilgisi yok. Exp pre düşünüyorum ama drop oranı, DC preye göre çok mu düşük acaba? Aynı şey platinium pre için de geçerli. Drop oranı aynı ise verdiği 800 cashden dolayı bunu mu tercih etmeliyim? Yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler.

Drop Oranları Aynı Diye Biliyorum Aralarındaki Farklar

DC Premium - Golden Mattock Ve Golden Fishing Rod Mu Ney Veriyor

Plat Premium - Verdiğini Zaten Yazmışsınız

Drop Oranları Aynı Oldugu İçin Lwl 72 Oldugunu Söylemişsin Bu Yüzden EXP Premium Tercih Etmen Biraz Daha Mantıklı +80 Olsan Plat Premium Daha İyi Olurdu Çünkü Exp Prede +80 Lwl de %100 Exp Verir Plat Prede % 100 EXP Verir Yanındaki Hediyesi De Artık Ney İse Cash Mi Trina Mı Yanınıza Kar Kalır

• Cevap için cok teşekkürler. Eline sağlık. O zaman exp pre alıyorum.

• quote:

Cevap için cok teşekkürler. Eline sağlık. O zaman exp pre alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan.

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

Drop Oranları Aynı Diye Biliyorum Aralarındaki Farklar

DC Premium - Golden Mattock Ve Golden Fishing Rod Mu Ney Veriyor

Plat Premium - Verdiğini Zaten Yazmışsınız

Drop Oranları Aynı Oldugu İçin Lwl 72 Oldugunu Söylemişsin Bu Yüzden EXP Premium Tercih Etmen Biraz Daha Mantıklı +80 Olsan Plat Premium Daha İyi Olurdu Çünkü Exp Prede +80 Lwl de %100 Exp Verir Plat Prede % 100 EXP Verir Yanındaki Hediyesi De Artık Ney İse Cash Mi Trina Mı Yanınıza Kar Kalır

yanlış bilgilendirmenin allahını yapmışsın exp prede exp flash basarsın %80 daha fazla exp verir dc prede dc flash basarsın %100 müydü neydi onu tam hatırlamıyorum daha fazla drop oranına sahip olursun yani drop oranı en yüksek pre dc predir !

• LadyPriest L kullanıcısına yanıt
    Merhaba. DC premium 10 adet DC flash basıldığı ve canavarın son vuruşunu sizin yapmanız takdirde düşecek itemların ihtimalini ikiye katlar. Örnek vermek gerekirse Deruvish Founder kutusundan Iron Necklace düşme olasılığı %1 ise, bu ihtimal DC premium sayesinde %2 olur. Farm yapan hileciler bu sebeplerden ötürü bu premiumu kullanıyordu. Ama zannediyorum şu sıralar hem exp hem de farm yapılabilmekte. Oyun içinde Power up Store, Skill bilgilerinde bazı yerlerde hatalı açıklamalar bulunmakta. Bu senelerdir olan bir şey. Ancak yukarıda belirttiklerim tamamen veteran deneyimidir. İyi oyunlar ve forumlar dilerim. @LadyPriest
  • bu dc pre bilmem ne etkiler hepsi hikaye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.