Şimdi Ara

Drop rateler !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce oyundan çıktım büyük bir hışım ve öfkeyle.. Yahu nedir bu droplar 1.0.5 patch gelicek herşey güzel olucak efenim legendery item düşme şansı 2 ye çıkacakmış bilmemne , dmeinki oyunda 2 run attım mp 7 de 3 legendery düşürdüm 3 üde hellcrak 5 para etmez bi ara monk spirit modası varda sürekli o dusuyordu 2 3 hafta oncesi sürekli wizard hatlar
    Ben artık kendimi mal gibi blizzarda çalışıyomuş gibi hissediyorum. bilmiyorum bendemi durum budur genel nedir yazarsanız sevinirim ama şunu biliyorumki artık bizi aha yönlendirmeleri beni oyundan iyice soğutuyor

Sessiz kalmamak lazım saygılar..

• >Ben artık kendimi mal gibi blizzarda çalışıyomuş gibi hissediyorum.

ya hayatında başka oyun oynamadın mı? hepsinde böyle mi düşündün? şu oyunda sistemi değiştirdiler, zaten el altından yapılan şeyi legal yapıp vergiye bağladılar diye herkesin aklının fikrinin para kazanmakta olması o kadar rezil bişey ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

>Ben artık kendimi mal gibi blizzarda çalışıyomuş gibi hissediyorum.

ya hayatında başka oyun oynamadın mı? hepsinde böyle mi düşündün? şu oyunda sistemi değiştirdiler, zaten el altından yapılan şeyi legal yapıp vergiye bağladılar diye herkesin aklının fikrinin para kazanmakta olması o kadar rezil bişey ki

Yok ben 12 yıl profesyonel fps oynadım "ya" ama frplerde çok bilgi sahibi değilim açıkcası yeni , yeni. neyse 5 para etmez lafını deyim olarak söledim iyi item düşsede satsam değil üstüme başıma birşeyler giyip hem görsel açıdan hemde güç bakımından daha iyi olayım diye ,deyim anlamında söyledim . Acaba sana göre oyunun heyecanı nedir oynuyormusun sen bu oyunu merak ettim hakketten ? tabiki sonuçta blizzard aa bi oyun çıkartalım insanları eğlendirelim sev**** kafasında çıkarmıyo bu oyunu tabiki ticari ve daha çok para kazanmaya yönelik şeyler yapıcaklar ama bu şekilde değil bukadar boku çıkarılmaz

Ben çoğu oyunda yeteneği olan , oyunda ustalaşan , en çok zaman harcayanın iyi olduğunu biliyorum . Peki bu oyunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxius* -- 9 Kasım 2012; 16:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxius*

quote:

Yok ben 12 yıl profesyonel fps oynadım "ya" ama frplerde çok bilgi sahibi değilim açıkcası yeni , yeni. neyse 5 para etmez lafını deyim olarak söledim iyi item düşsede satsam değil üstüme başıma birşeyler giyip hem görsel açıdan hemde güç bakımından daha iyi olayım diye ,deyim anlamında söyledim . Acaba sana göre oyunun heyecanı nedir oynuyormusun sen bu oyunu merak ettim hakketten ? tabiki sonuçta blizzard aa bi oyun çıkartalım insanları eğlendirelim sev**** kafasında çıkarmıyo bu oyunu tabiki ticari ve daha çok para kazanmaya yönelik şeyler yapıcaklar ama bu şekilde değil bukadar boku çıkarılmaz

Ben çoğu oyunda yeteneği olan , oyunda ustalaşan , en çok zaman harcayanın iyi olduğunu biliyorum . Peki bu oyunda ?

Tamamen katılıyorum.
    1500 saat diablo 3 oyunuyosun elinde ne var peki tamamen sanş işi . adamın biri gelıyo 500$ verıyo ne oldu geçti seni .
    en basitinden cs 1500 saat oyna iyi oynarsın çoğu kişiyide geçersin . Lakin diablo 3 boyle değil sorun rmahın olmasında sadece rmah bence

• Oyunda droplarla ilgili "görünmez" bir değişken olduğuna kesinlikle inanıyorum. Oyunun içine auction house gibi bir sistemi getiriyorsan, mutlaka ekonomik dengeleri de koruman gerekir ve o dengeyi de "random" droplarla koruyamazsın. El altından item ticareti yapılan oyunla, içerisinde AH sistemi bulunan oyunun farkı da burada ortaya çıyor işte. Diablo 2'de PvP ve ladder sistemi olmasına rağmen kaç kişi el altından item alma ihtiyacı duymuştur? 200+ saattir oynadığım wizardın üzerinde sadece 1 adet drop item varsa bu işin arkasında biraz art niyet aramak oyuncuların hakkıdır diye düşünüyorum.

Tabi bunun sonuçta bir oyun olduğu ve amacının bizi eğlendirmek olduğu da unutulmamalı. Artık işkenceye dönüştüyse ara verin veya silin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 9 Kasım 2012; 17:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwarm

quote:

Orijinalden alıntı: Noxius*

quote:

Tamamen katılıyorum.
    1500 saat diablo 3 oyunuyosun elinde ne var peki tamamen sanş işi . adamın biri gelıyo 500$ verıyo ne oldu geçti seni .
    en basitinden cs 1500 saat oyna iyi oynarsın çoğu kişiyide geçersin . Lakin diablo 3 boyle değil sorun rmahın olmasında sadece rmah bence

"1500 saat diablo 3 oyunuyosun elinde ne var peki tamamen sanş işi".. Valla üstadım keşke şansa kalsa :) benimde sıkıntım orda zaten adamlar drop rateleri misal 1500 tane item i iyisiyle kötüsüyle hepsinin düşme şansını aynı oranda ayarlamıyorki.. aa hellcrak dandik 100 de 40 yapalım immortal eldiven iyi 100 de 0.3 adamlar böyle çalışıyor ee arkadaşım ben fakirim ahdan bişi almak istemiyorum ?.. Bu arada 12 yıl cs oynadık en çok dm oynayan en çok demo izleyen takımıyla turnuvalara katılanın aimi iyidi takım oyunu iyidi vs. çokmu para kazanıyoduk hayır ama çatur çutur milletin kafasına çakıyoduk meyvesini yiyoduk gelen paralarla yine oyunumuzu geliştiriyorduk. 2 oyun bir tutulmaz ama mantelite aynı

• oyunu ne için oynuyorsun

eger $ için oynuyorsan tos'a aykırı

eger zevk icin oynuyorsan 60 level olduktan sonra kasmanın hiç bir manası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FPS DROP
    21 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Droplar suan icin gayet iyi gorunuyor bence. Durmadan hergun elinize iyi item dusse drop ozaman ne anlami kalir oyunun. O yuzden kafanizi yormayin bugun dusmez yarin duser. Devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps ile frp'yi karşılaştırmak çok saçma bi kere buradan sonra tartışmak bile mantıksız. eğer diablo3'te rmah olmasaydı, o adam çinlilerden vs yine 500$'a milyon goldlarını alıp itemlarını dizecekti. bu wow'da da var, tüm online rpg'lerde var
  • quote:

fps ile frp'yi karşılaştırmak çok saçma bi kere buradan sonra tartışmak bile mantıksız. eğer diablo3'te rmah olmasaydı, o adam çinlilerden vs yine 500$'a milyon goldlarını alıp itemlarını dizecekti. bu wow'da da var, tüm online rpg'lerde var

Hocam doğru diyorsunuz da şimdiki durumda parasıyla item toplamak istemeyen adam için maalesef çıkar bir yol yok. Eşşşşek gibi ah kullanmak zorundasınız. İnsanların kızdığı nokta da bu. Diğer oyunlarda bu kadar bağımlılık yok ah'ye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

fps ile frp'yi karşılaştırmak çok saçma bi kere buradan sonra tartışmak bile mantıksız. eğer diablo3'te rmah olmasaydı, o adam çinlilerden vs yine 500$'a milyon goldlarını alıp itemlarını dizecekti. bu wow'da da var, tüm online rpg'lerde var

Abim benim adam aç kalrıcasına oynior düşürüyorsa hakıkıyla satar alanda parasını verir alır .. he ozaman derizki oyuncu dicek "abi ya o adam neden hayvan gibi bi chara sahip parası var almış" adama derlerki çalış seninde olur.
    .. diceksinki ee ozaman git rmahtan al , sanmıyorum o itemların coğunu senin benim gibi adamlar koyuyor bllizzard yapıyor veriyor ayarı aha ..ewt bambaşka şeyler fakat deyinmek istediğim nokta oyunculuk ve zaman harcamakla alakalı . çok oynarsın kafanı kullarnısın el yeteneğin iyidr reflexlerin iyidir vs. bu oyundada geçerli olabilir ama blizzard bunu izin vermiyorki dediğim şey bak üstüne basa basa söylüyorum gecen hafta ard arda sipirit bilmemne monk baslıgı efenim ondan önce wizard hatlar onda önce wd icin kurbağa mojo sürekli dandirik 2 hand silahlar felan drop rate e bu itemlar üzinden arttırma yapılmış 2 katına çıkmış legend düşme şansı.. şans etkeni yok ortada.. kimisi diyorki hep legend iyi legend düşşe ne anlamı kalır ya böle bi zihniyet varmı tabiki olmaz zaten düşşünde demiyoruz ki 58 63 arası birsürü item var abi eşit bölsünler rmah ah gene olucak gene alıcan satıcan bende katılcam bu duruma bi item düştüğünde atıyorum 200 str 100 vit bilmemne all res tam istediğin şeyleri vermiyorki .. feryadım o boşa konuşuyorum yada konuşmuyorum tartışılır durumdan rahatsızım .Eşitlik yok şartlar aynı değil emeğin karşılığı yok. ama tükürdüğümü yalıyorum oynuyorum sürekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxius* -- 9 Kasım 2012; 20:36:57 >

• canlı canlı yazıyorum deminki farmdan gene sipirit stone arkadaşa banada gene o dandik boks eldiveni düştü frostburn mu ne gelde çıldırma.. blizzard dalga geçio bizle
  • 1.5 pachinden sonra 600 tl lik ıtem sattım :D vision 6 cc+soket bide tal rasha
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Droplar suan icin gayet iyi gorunuyor bence. Durmadan hergun elinize iyi item dusse drop ozaman ne anlami kalir oyunun. O yuzden kafanizi yormayin bugun dusmez yarin duser. Devam

Bakın burada izahı yapılan durum her gün süper eşyalar düşsün değil. Yarın da düşsün değil. Ayda bir düşse bile ciddi bir kesimi memnun edebilirsiniz ama düşmüyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu yahu? Her drop konusunda birileri gelip bunu yazıyor.

Ben şimdiye kadar 100M veya üstü edebilecek bir eşya düşürmedim. Hatta 50M üstü edecek eşya sayısı bile biri ikiyi geçmez. Aldığım günden beri de oynarım. Maksimum MF ile gezdim sanki bir etkisi var gibi. Ama olmadı. Benimle aynı kaderi paylaşan bir dolu da insan var. Demek ki bir terslik var değil mi?

Çok oynuyorsunuz düşmüyor. Maksimum MF ile geziyorsunuz düşmüyor. Parti ile geziyorsunuz düşmüyor. E peki hacım bu işin sırrı nedir düşüren nasıl düşürüyor bunun bir ayarı yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Droplar suan icin gayet iyi gorunuyor bence. Durmadan hergun elinize iyi item dusse drop ozaman ne anlami kalir oyunun. O yuzden kafanizi yormayin bugun dusmez yarin duser. Devam

Bakın burada izahı yapılan durum her gün süper eşyalar düşsün değil. Yarın da düşsün değil. Ayda bir düşse bile ciddi bir kesimi memnun edebilirsiniz ama düşmüyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu yahu? Her drop konusunda birileri gelip bunu yazıyor.

Ben şimdiye kadar 100M veya üstü edebilecek bir eşya düşürmedim. Hatta 50M üstü edecek eşya sayısı bile biri ikiyi geçmez. Aldığım günden beri de oynarım. Maksimum MF ile gezdim sanki bir etkisi var gibi. Ama olmadı. Benimle aynı kaderi paylaşan bir dolu da insan var. Demek ki bir terslik var değil mi?

Çok oynuyorsunuz düşmüyor. Maksimum MF ile geziyorsunuz düşmüyor. Parti ile geziyorsunuz düşmüyor. E peki hacım bu işin sırrı nedir düşüren nasıl düşürüyor bunun bir ayarı yok mu?

çok basit sırrı ŞANS

• ısrarla anlamıyorsunuz gene bugun droplar hellcrack o dandik eldiven sipirit stone lar ve sen şans diosun başarılar ..
  • acaba hızlı farm yapacağım derken düşen itemler arkadamı kalıyor?
    Ben parti ile farm yapmayı sevmiyorum çünki monk um ve adam wizard ise yda barbar ise basıyor gidiyor, arkasından gitsen geri kalıyor sun gitmesen kestiği moblardan düşenleri göremiyorsun...

Not : bu gün 4 defa act 3 bitirdim normalde her runda 2 leg atıyordu son zamanlarda ama bu gün 100k edecek bir item bile atmadığı gibi leg yada set yok.
  • 220 küsür saatlik karakterimde sadece tek drop var kullandığım.artık neredeyse dropları bakmadan vendora satıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

çok basit sırrı ŞANS

Kendinizi kandırmaya devam ediniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok basit sırrı ŞANS

Kendinizi kandırmaya devam ediniz.

kendımı neden kandırıyım ben gerceklere bakarak yazıyorum. ortalama her gece 3 saat fılan oynuyorum ve o 3 saatlık oyunumda legend veya set dusuyor bana o yuzden ŞANS dedım. ortalam en kotu 5 - 10 m edıyorlar. aradada 50-150 m arası ıtemde dusuyor . bence gayet ıyı droplar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.