Şimdi Ara

Drow Ranger,Sniper,Riki Gibi Noob Heroları Durduracak Hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 3 heroyu durdurabilecek bir hero biliyormusunuz? Bu saydığım 3 heroda early game'de feedlenip sonlara doğru rampage üstüne rampage atıyorlar. Ve ne kadar maç attıysam karşı takım hep bu heroları seçiyor işimiz zorlaşıyor. Ne yapmam lazım bu herolara karşı ne gibi bi hero pickleyip nasıl bi build yapmalıyım?

• early game de feedlemezsen gayet rahat ezersin void alabilirsin yine işine yarar
  • Düşük seviyedeki maçlarda olur böyle şeyler riki için dust sentry felan alırsın sniper için mobility lazım blink force gibi drow için büyüsel hasar etkili olabilir
  • Slardar al daggera kadar sabredersen 3üne de ilaç. Saydığın üç hero da kırılgan slardar'ın armor debuffuyla beraber 2 yiyorlar neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

Bu 3 heroyu durdurabilecek bir hero biliyormusunuz? Bu saydığım 3 heroda early game'de feedlenip sonlara doğru rampage üstüne rampage atıyorlar. Ve ne kadar maç attıysam karşı takım hep bu heroları seçiyor işimiz zorlaşıyor. Ne yapmam lazım bu herolara karşı ne gibi bi hero pickleyip nasıl bi build yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Bu 3 heroyu durdurabilecek bir hero biliyormusunuz? Bu saydığım 3 heroda early game'de feedlenip sonlara doğru rampage üstüne rampage atıyorlar. Ve ne kadar maç attıysam karşı takım hep bu heroları seçiyor işimiz zorlaşıyor. Ne yapmam lazım bu herolara karşı ne gibi bi hero pickleyip nasıl bi build yapmalıyım?

Ultisinin süresi fazla olmasa iyi hero aslında, Ultisinin süresi gelene kadar bu 3 hero bir kaç op item alır

• quote:

quote:

quote:

Ultisinin süresi fazla olmasa iyi hero aslında, Ultisinin süresi gelene kadar bu 3 hero bir kaç op item alır

• Heronun noob diye ayrıldığını ilk defa gördüm neden noob herosu diyorsunuz o herolara ne gibi bir ayrım göz önünde bulundurdun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Heronun noob diye ayrıldığını ilk defa gördüm neden noob herosu diyorsunuz o herolara ne gibi bir ayrım göz önünde bulundurdun?

Kolay kullanılıyor ve playerler first game'lerde pickliyor gidipte invo,meepo picklicek halleri yokya? Herolar kolaydan zora gidiyor bu yuzden pro herosu op hero ve noob herosu olarak sınıflandırıyoruz / sınıflandırıyorum.
  • Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    anladım demek istediğinizi peki teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

anladım demek istediğinizi peki teşekkür ederim

Rica ederim
  • Düşük seviyeler için night stalker-bs gibi tp olmadan kolay kolay kurtulamayacağınız herolar işinizi görür diye umuyorum.Slardar blink ile gayet iyi oluyor.Legion olabilir.Aslına bakarsanız riki'yi çoğu hero,snip ve drowu ise blink antiliyor zaten.Sadece dikkat etmek gerekli.
  • Op hero op item nedir arkadaş

Stun,hex,dust en basit çözümler

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Op hero op item nedir arkadaş

Overpower demek senle bi ara maç atmıştık vasatsın sen
  • quote:

quote:

Bence karakter yerine mantalite lazım bence onları oyun başında takımca ezeceksiniz. Hele riki yi eğer ezmeyip kasmasına izin verirseniz oyun sonunda mahvediyor adamı. Takımca hareket etmeniz lazım juggernaut tek başına yapacağı birşey yok oyun başında zaten manası yok karakterin 1. skili attığı zaman pertliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Op hero op item nedir arkadaş

Overpower demek senle bi ara maç atmıştık vasatsın sen

Açılımını sormadım

Evet vasatım ben

• riki için : Bounty Hunter ya da Bristleback .Özellikle bristlebackin olduğu maçta riki picklemek aptallıktan başka bir şey değildir
    sniper için:Pudge,Spirit Breaker ya da Huskar

drow için de stunlı bi hero ya da Dagon alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 13 Nisan 2014; 13:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

riki için :

şunu simage yapsak lütfen
  • Tek başına pek bir şey yapamazsın takım bu heroları feedliyorsa ancak iyi bir takıma karşı bu herolarla iş yapmak çok çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

riki için :

şunu simage yapsak lütfen

kaldırdım resmi direk
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.