Şimdi Ara

Drow Ranger,Sniper,Riki Gibi Noob Heroları Durduracak Hero (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gondar (bounty hunter) olabilir hepsine counter. Ayrıca Dragon Knight da olabilir ultiyi açınca uzak mesafen stunlıyor ayrıca zırhı yüksek uzun süre ayakta kalabiliyor. Bunları stunladıktan sonra 2 3 kişi üstlerine çullanın, özellikle takımca girdiğimizde ward olduğunu bilmeden yanımızda dolaşan riki'ler oluyor stun atıyorum takımca üstüne çullanıyoruz çok ayrı bir zevk

Bu arada Drow Ranger'in Frost Arrow yeteneğinin yavaşlatmasını BKB engeller mi? Bazen başka lane'de aşırı feedlemiş oluyor adama karşı koyamıyorum hiç bir şekilde ya öldürüyor ya da ben öldürecekken Shadow Blade basıp gidiyor.
  • ben noob herosu kısmına takıldım dotada her hero iyidir takımını oluşturduğundaki yerine taktiğine ve senin heroyu nasıl kullandığına bağlı pro oyuncu r2 drow snip kullanmaz diye bir şey mi var noob herosu oluyor
  • Timbersaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

ben noob herosu kısmına takıldım dotada her hero iyidir takımını oluşturduğundaki yerine taktiğine ve senin heroyu nasıl kullandığına bağlı pro oyuncu r2 drow snip kullanmaz diye bir şey mi var noob herosu oluyor

Tabi ki hayır. Ee sama defalarca Drow aldı pro oyunlarda. Şu sıralar bir çok maçta sniper alınıyor vs. Noob herosundan kasıt, özellikle oyuna yeni başlayanların kolayca kullandığı, diğer noobların da bu heroları kolayca feedlediği hero oluyor. Tabi feedleme kısmı kullananın yeteneğine göre değişir. Bu heroları kullanan çok iyiyse, karşıdaki iyi oyuncu da feedleyebilir.
  • Noob herolar değil bence, riskli herolar.. Kasarsa kral kalırsa feeder olur. Drow'u 6 lwl olduktan sonra ölmezsen işin kolay, dust almak zor değil sonuç olarak sen feedleme yeter.
  • Sniper ve drow rangera karşı en iyi hero spirit breakerdir.Rikiye karşı bounty hunter ve slardar işi bitiriyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounty hunter , slardar ve shadow blade kasmadıysa nyx ve clinkz ile drow , sniper ekmek edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodSkull -- 14 Nisan 2014; 10:27:28 >
  • Puck ,Sniper'dan ve Drow'dan rahatlıkla kaçabilir Ve Sniperin ultisini dodgelayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieTie -- 14 Nisan 2014; 11:31:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noob herosu diye birşey yoktur.O saydığınız herolara eziliyorsanız oyunu bilmiyorsunuz demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nu.D.38

Noob herosu diye birşey yoktur.O saydığınız herolara eziliyorsanız oyunu bilmiyorsunuz demektir.

Ezildiğimi kim söyledi nerenden atıyorsun?
  • Bence riki o kadarda kolay bir karakter degildir, cunku karsi takim surekli rikiye odaklanir ward,dust vs o yuzden rikinin isi zordur sisi nerede nasil aticagini bilmen, iyi farm yapman lazim, farm yapamassan zaten feedler durursun, ayrica oyunda noob karakteri diye birseyde yoktur benim gorusum

• Adamın açtığı her konu troll konusu. Kolay gelsin.
  • bunları counterlamanın en kolay yolu oyun başında ezmek.

olmazsa al tinyi

aghanim tread assault daedalus domi kas vur ağzına vur ağzına

o olmazsa slardar al

git lane farmla armlet sy domi hot kas parçala

kısacasaı bu heroları kasınca indirebilecek carry sayısı oldukça fazladır. en kolay yöntem oyun başında ezmektir sadece bu
  • feedleme yanında dust bulunsun fightlarda hep ilk onlara focuslan
  • early de huskar ve abaddon kolayca harraslayabilir zaten sniper ilk 15 dakika için ekmek herosu
  • Takım iyi olmalı. Takım hakkında bilgin yoksa Slardar FV Ursa Sb çok iyi durdurur.Iyi kasmış Snipera karşı BM ilaç oluyor.

Genelde pub oynuyorum.Rik varsa karşıda Slardar ile kesinlikle onun olduğu kulvara giderim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliga 10 kisi yorum attiysa, 2 si falan oyunu biliyor sanirim o cevaplar varken daha iyisini yazamadim

Ama illa oneri lazimsa, alirsin slardar, tiny, omniyi oynarsin pasa pasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 16 Nisan 2014; 20:21:58 >
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    sniper noob herosu diyosun ama dostum kaçmak için hiç bi skilli yok ve sniperla ölmemek dotada en zor işlerden birisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycandurmus

sniper noob herosu diyosun ama dostum kaçmak için hiç bi skilli yok ve sniperla ölmemek dotada en zor işlerden birisidir

Anlamadım ben öyle bişi yazmadımki

• Mid.ve late gamede cok fazla takimdan ayri dolasip solo gidip rikinin smoke'una takiliyorsan seni o smokedan kurtaricak item lazim.

Scepter of divinity ; smoke icindeyken rikiye,veya diff. Blade yemissen kendine basabilirsin
    Force staff ;yine smokedan kurtulmak icin iyi bir item
    Ghost scepter ; fiziksel hasar yemeden smoke icinden kurulabilirsin.
    Blade mail ; yeteri kadar canin varsa cikilabilir.
    Bunlar tabi ki stun'in ve dustun oldugu surece rikiye kill vermeni engelleyebilir.carry ise zaten kesin cikacagin bkb smoke icinde susmani ve vurus iskalamani engelleyecektir.hatta alacagin bir mkb bile duz sag klik herosu isen rikiyi smoke icinde pert edebilir.bana sorarsan smike disinda cok korkulacak bir hero degil (arkani donup kacmadigin surece).bunlarin disinda takim halinde dolasip gem ward vs. Oldugu surece zaten etkisini azaltirsin.yukarida arkadaslarin dedigi gibi slardar,bounty vs. de cikilabilir.ama unutma diff. blade ve manta gibi itemlerle uzerindeki debuffi kaldirabilir,bu yuzden kesin cozum gem ve ward.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.