Şimdi Ara

DS-1052E Dijital Osilaskop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam cihazın adı rigol ds1502e 50 mh osilaskop bu cihaz hakkında bilgi olan varmıdır yeni aldım ebay den belki kullanan vardır diye topic actım bilgisi olan varsa sevinirim öncelikle compenat malzeme testi varmı merak ediyorum menü ve pdf dosyasında x-y desteği var diyor şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim
    Bunlar Fotoları

• Ne kadara mâl oldu acaba ?
  • 400 dolar. Gümrüğe de 60TL bırakıyorsunuz.

Yalnız özelliklerini incelemeden böyle bir yatırım niye yapılır onu anlamış değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 21 Ocak 2011; 22:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

400 dolar. Gümrüğe de 60TL bırakıyorsunuz.

Yalnız özelliklerini incelemeden böyle bir yatırım niye yapılır onu anlamış değilim...

Konuyu dağıtmış olmak istemem ama bu 60 TL neye göre belirleniyor ?

Aldığımız ürünün ne olduğuna göre ya da fiyatına göre mi değişiyor ?

400 Dolarlık bir üründe 60 TL vergi ödeniyorsa bir çok malzemeyi Türkiye'den çok ucuza alma imkanımız var demektir.
  • O 60TL gümrük memurunun o günkü ruh haline göre değişiklik göstermektedir.
    Normalde ürünün fiyatının %20'si kadar vergi alınır. Fakat rica minnet, yağcılık, "öğrenciyim abi", kart hamili yakınımdir vs. gibi metodlarla fiyatı 600TL olan ürüne 120 değil 60TL vergi ödeyerek, hatta hiç ödemeyerek almak mümkün.
  • 400$. Biraz pahalımı olmus?
  • Ben $360'a almıştım 6 ay önce. 1250TL idi Türkiye satış fiyatı.
    Bana göre gayet uygun. Siz daha ucuza mı satıyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: merakliturk

400$. Biraz pahalımı olmus?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 22 Ocak 2011; 19:50:07 >
  • ankaradaysanız sakın almayın. günrükten çekemzsiniz 60 tl ile. birsürü evrak isteniyor ankara gümrğünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

400 dolar. Gümrüğe de 60TL bırakıyorsunuz.

selam özelliklerini incelemediğimi nerden biliyorsunuz burda bilen biri vardır diye topic açtım siz hemen bakmadan almışsınız diye yazı yazmışsın ben bunu hobi olsun diye değil işime yaradığı için alıyorum sadece yoktur deseniz bile yeterdi ben osiloloskop kullanmak için aldım vede kulllanıyorum ayrıca 400$ aldım ve gümrük vergisi ödemedim belge veya bir sürü teffarruat ta istemediler ben uzun zamandır ebayden alışveriş yaparım bir seferliğine değil yani saygılar
  • İlk çıktığında satın aldım , memnunum , fazla birşey beklemezseniz işinizi görüyor , ( çinlilerden dolayı yapılacak bir iş kaldı ise )
    kusurları çok ama tavsiye ediyorum ,
    component testi yok , x-y özelliği var ama digital skoplarda bu özellik pek işe yaramaz .
  • BİLGİLERİNİZ için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.