Şimdi Ara

DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
9
Favori
9.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında aynen dediğiniz gibi, kışın çok vardı havalar ısınınca büyük oranda azaldı.

Kışın yine artarsa bakarız artık :)

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Buraki klipsler eski kasa citroen DS4 ile aynı mıdır acaba? İnternette DS4 (2023) şeklinde aratınca bir şey çıkmıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcsntrk -- 13 Ağustos 2024; 10:57:51 >
  • Bahsettiğim ses bu:

• srcsntrk S kullanıcısına yanıt
    Ses çok ama akustik çok farkli bir konu. Ses kapı triminden gelmeyebilir yansıyan sesi ordan duyuyor gibi hissedebilirsiniz. Öncelikle bunun kapıdan geldiğinden emin olun. Kapıyı açtığınızsa ses devam ediyor mu, trime elle bastırınca ses kesiliyor mu vs gibi yöntemler ile..
    3008 aracımda kapıdan sea geliyor diye başladık, b sutunu emniyet kemeri yükseklik ayar kazığı, kendi yuvasında titreşim yaptığını keşfettim, araya yanmaz kumaş bant atınca iş çözüldü ama araçta ki herkes kapıdan ses geliyor zannediyordu.

İstanbul Anadolu yakasında iseniz yardımcı olabilirim bu konuda :)

not: araç dizel sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 13 Ağustos 2024; 11:30:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

örnek klips

DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022
    DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022www.pttavm.com
    Peugeot 2008 Kapı Döşeme Klipsi (5 li pake - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/peugeot-2008---kapi-doseme-klipsi---5-li-paket--------9345.zn-p-89733925

Kapı açıkken gelmiyor ses.

Çok detaylı dinledim kapıdan geliyor gibi ya, kapıyı itince veya çekince ses kesiliyor çünkü (bazen ses gelmiyor, kendime doğru çekince gelmeye başlıyor belirli sabit bir kuvvette).

Evet dizel benzinli yoktu aldığım zaman :)

Maşallah dizel sesi duyuluyor :)
    O zaman sökülecek o trim video ki gibi gerçekte de güçlü geliyorsa ses.

Dediğim gibi İstanbul Anadolu yakasında iseniz yardımcı olurum seve seve

Sürekli böyle bir ses yok şuanda, kışın vardı nispeten.

Bu viodeyu da kışın çektim elle biraz kapıyı kendime doğru çekerek sesi yakalayabilmek için.

Ama yine de bazı virajlarda araba gerildiği zaman yolcu kapısından geliyor ara ara.

Bilemedim hiç ellemesem mi yoksa girişip içine komple yalıtım malzemesi falan mı kaplasam yoksa tekrar havalar soğuyunca artarsa mı baksam karar veremedim :)

Avrupa yakasındayım ama gelirim yanınıza :)

Leondan trim sesleri yüzünden bu araca geçtim o yüzden bu konuda biraz takıntılıyım :(

Sizi çok iyi anlıyorum. Sinir bozuyor o tip sesler araçtan sogutur :)
    Özelden yazın isterseniz uygun gün belirleyelim.

tamamdır ne yapacağıma karar verdiğin an iletişime geçerim sizinle, sağolun :)

• biraz geç olacak ama nedense aklıma birden ds4 geldi ve test sürüşü yaptım, ds store'larda 24 saat test sürüşü imkanı var 200km limitli, ben buna ihtiyaç duymadım ama test sürüşü esnasında araçta tektim, rota-zaman sınırlaması yoktu rahat bir şekilde aracı denedim

tasarımın güzelliğini geçiyorum araç dışardan bakınca çok büyük duruyor, dışı bir c hb boyutlarında değil ama içi c sınıfı genişliğinde, dışındaki heybete kapılıp içide ferah sanmayın ekstra birşey yok

dışının büyük içinin standart genişlikte olmasının sebebi malzeme kalitesi, araçta her yeri kaliteli malzemeyle doldurmuşlar, elinizi nereye atsanız özenli olduğunu hissediyorsunuz, alt üst farketmeksizin aracın her yeri deri, alcantara, kadife vs. kaplı, bu durum aracın yalıtımını çok iyi yapmış, yol sesi, lastik sesi o kadar az geliyor ki, bütün premium c sınıfı araçları sürmüş biri olarak bu konuda en iyisi diyebilirim, çünkü aracın altı o kadar dolu ki ses kabine giremiyor, iç tasarım konusunda moda şaheseri, sanat yapmışlar resmen otomobil tasarımının ötesi

süspansiyon konforu c5a, 3008 gibi araçlardan daha iyi ama c premiumların 1 tık altı, sessiz çalışıyor ama yoldakileri hissettiriyor

1.2 puretech 130hp bu araç için biraz yavaş kalıyor, eat şanzıman bildiğiniz gibi sarsıntısız

ön kol dayama hareket etse daha iyi olurmuş

genel olarak kötü birşey bulamadım araçta, benim kafama takılan tek durum citroen, opel gibi araçların yeri geldiğinde 45 gün parça beklediği bir ortamda bu araç bir kaza durumunda ne yaşar? oldu, yani piyasası yok aracın, onun dışında güzel bir deneyimdi ds4.

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Arka süspansiyon torsiyon. Bunun olumsuz etkisi var malesef.
    Mercedes BMW auidi ve Volvo dışındaki premium araçlar için de "piyasa" dardır. İkinci elde bir kar elde edeyim, sabah ilana koyup akşama satayım, ya da al sat yaparak para kazanayım düşüncesi varsa bu 3 marka dışında her premium araç sıkıntı. Volvo dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 7 Eylül 2024; 10:38:27 >
  • Neden herkes benzinli arıyor?

1.2 benzinli mi

1.5 BlueHDİmi

2024 için

kafam karıştı

günde 60 km yapacağım (ev iş)

çok fark olur mu yakıt?

• dusler35 D kullanıcısına yanıt
    Dizel yeni modellerde artık sunulmuyor olmasi, daha sesli ve titreşimli olması, uzun dönem bakim maliyetleri, potansiyel adblue tank sorunu..

• Arkadaşlar Merhaba bende Citroen C4 var biliyorsunuz DS4 le aynı platformlar bunlar ama foto görüleceği üzere kronik olarak kapı içleri uçlarında korozyon kronik sıkıntı. C4 İspanya'da üretiliyor. İspanya üretim araçlar biraz sıkıntılı işçilik kötü DS4 Fransa'da mi uretiliyor. DS4 olanlar kapının bu kısmına baksın derim genelde araçlar 1 yaşına geldiginde başlıyor bu sorun ben bu yüzden dava açtım.

DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022

• nicktyler kullanıcısına yanıt
    C4 DS4 ile ayni platform değil.
    Ds3 ile aynı platform.

DS4 Almanya da üretiliyor ayrıca DS otomobilleri 10 yıl kaporta üretim hatalarına karşı garantili.

Aracınızın sorunu kataforez almamış kenardan, işçilik ile ilgili bir durum değil proses hatası. O kısım temizlenip boyanırsa sorun çözülür. Periyodik bakımlarınızi serviste yaptırdiysaniz firma çözüm üretecektir normalde davalık bir durum olmayacaktır. Sizin süreciniz nasıl dava noktasına geldi bilemiyorum tabi.. Aracın her yerinde böyle bir sorun varsa farklı Bir süreç yaşanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Kasım 2024; 22:30:31 >

Cevabınız için teşekkür ederim. Citroende de 10 yıl kaporta garantisi var hatta ben ekstra garanti yaptırdım. Garantisi devam ediyor. Bana geçen sene tüm kapıları değiştirme teklifi yaptılar sadece onun üzerine dava açtım bilindiği gibi arabulucuk var önce tüm kapıları değiştirme ve 90.000 tl ödeme teklifi yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: srcsntrk

Bahsettiğim ses bu:

Merhaba,

Benzer sıkıntı yaşayan olursa diye paylaşıyorum, sorunu çözdüm (tekralamazsa tabi).

İç yumuşak kapının yandaki vidalarını sökünce sesin kaybolduğunu gördüm. Bu yüzden vidaların girdiği kısmı söktüm (çıkarılabilir, dübel gibi) ve bez banta sardım sonra tekrar geri taktim bu dübelleri.

Şimdilik ses kesildi. Tekrarlanırsa ve başka çözüm bulursam tekrar güncellerim :)

Herkese yardım ve yorumları için teşekkür ederim.

• Full Elektrikli DS 8 kod adıyla..

DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022 DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022

• Merhaba Arkadaşlar,

İlk arabamı almak istiyorum ve DS 4’ü çok beğeniyorum fakat arabayla ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim. 1.2 puretech motor veya 1.5 bluehdı motorla seçeneklerinin olduğunu gördüm. Daha önce araba sahibi olmadığım için bilgim yok. Çoğu insan ikinci elinin zayıf olduğunu söyledi fakat ben öyle dakika başı al sat yapacağımı düşünmüyorum. Arabayı canlı olarak görmüştüm ve gerçekten hayran oldum. Sizce önerir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.