Şimdi Ara

DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
9
Favori
9.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

merhaba,

yaklaşık 1 sene oldu alalı, herhangi bir problem yaşamadım (1.5 bluehdi).

Konforlu bir araç, iç tasarımı da bence çok güzel ve diğer araçlardan farklı (alcantara kaplama vs).

Ben de ikinci el satışı sorgulamadım alırken, insan binerken kullanırken satacağı anı düşünmemeli bence, keyif almaya bakmalı.

• Arkadaşlar Esprit de Voyage ve performans line arasında ne fark var acab bulamadım. Temiz İkinci el düşüyorum da

• nicktyler kullanıcısına yanıt
    https://tr.motor1.com/news/668266/ds4-esprit-de-voyage-turkiye/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkese slmlar. 23 aralıkta ds4 pallas modelini aldım. aslında hep performans line bakmıştım ama artık türkiye ye getirmiyorlarmış. pallas ile liste fiyatı aynı idi. ancak aracı aldıgımda pallasın en boş modeli oldugunu gördüm. bu konuda bilgisi olan varmı.

• Arkadaşlar focal ses sistemi hep opsiyonel mi normal donanımlarda standart değil galiba...

focal yok ds4'te

• fisek37 F kullanıcısına yanıt

bence de en boşu o.

alcantara yok, matrix far yok, head up yok.

bunlar yerine çift cam ve kablosuz telefon şarjı gelmiş sanırım.

• srcsntrk S kullanıcısına yanıt

Eskiden vardı. FOCAL ELECTRA.

Yurtdışında halen var fakat ülkemize şu an gelen donanım paketinde bulunmuyor maalesef.

225HP lik plugin hibrid versiyonun da TRye gelmiyor olması ayrı bir üzücü durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 6 Ocak 2025; 16:48:55 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Merhaba 2023 lerde var mıydı focal electra ikinci el düşünüyorum da... Teşekkürler

Bakmak gerek donanimlar ülkemizde çok sık değişiyor maliyet nedeniyle. Aynı donanım paketi isminde farklı araçlar dahi oluyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.