Şimdi Ara

DS Lite'Mi DSi'Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Merak ettiğim birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim.

1-Başlıkta sorduğum gibi hangi konsolu alıyım arkadaşlar? Araştırdım fakat bulduğum sonuçlar bölük pörçükdü pek birşey anlayamadım.
    2-R4 Kart tarzı birşeyler varmış bunlar nedir? Korsan oyun oynamayımı sağlıyor?
    3-DSi'da GBA(GameBoy Advance) slotunun olmaması çokmu büyük bir dezavantaj? ''GH: On Tour'' tarzı oyunlar çokmu zevkli?
    4-DSLite ve DSi arasında donanımsal değişiklikler varmı yoksa oyunlardaki grafikler yine aynımı ?
    5-DSLite ve DSi'nin genel fiyatı ne kadar? Alırken kazıklanmayalımda.

Evet arkadaşlar sorularım bunlar, yardımcı olursanız çok sevinirim

• Yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim "Degerli DH Uyeleri".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-kesinlikle dsi kendimde kullanıyorum çok memnunum.
    2-evet korsan oyun için şart.
    3-oyunu hiç oynamadım bişey demiycem ama gba slotu çokta problem değil çünkü r4 kartla gba oynanıyor dsi'da
    4-grafiklerde değişiklik yok.
    5- fiyatlar konusunda pek bir fikrim yok benimki avusturya'dan hediye geldi.

bu forumdaki üyeler yardımseverdir cevapların az gelmesi üyelerin kabahati değil çünkü nintendo ds forumunda fazla kişi olmuyor.

-------------BU ARADA HOŞGELDİN!-----------------
  • Gba slotunun olmaması problem Guitar Heronun aparatını Dsi ye takamazsın.

2. el olarak bahsediyorum sıfır hem zor bulursun hemde uçuk fiyata koyarlar Dsl 100-150 arasıdır Dsi 150-200 daha ucuzada bulabilirsin şans işi.

Tavsiyem DSL al ikisinide kullandım ben aralarında çok fark yok birinde resim çekersin dsiware girersin diğeri daha hesaplıdır guitar hero oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar177

1-kesinlikle dsi kendimde kullanıyorum çok memnunum.
    2-evet korsan oyun için şart.
    3-oyunu hiç oynamadım bişey demiycem ama gba slotu çokta problem değil çünkü r4 kartla gba oynanıyor dsi'da
    4-grafiklerde değişiklik yok.
    5- fiyatlar konusunda pek bir fikrim yok benimki avusturya'dan hediye geldi.

bu forumdaki üyeler yardımseverdir cevapların az gelmesi üyelerin kabahati değil çünkü nintendo ds forumunda fazla kişi olmuyor.

-------------BU ARADA HOŞGELDİN!-----------------

Teşekkürler arkadaşlar, çift alıntı yapmayı bilemediğim için böyle yazıyım dedim. DSLite almaya karar verdim. Oynarken grafikler sorun yaratmaz sanırım. Bursa'da satan yerler varmı DSL'ı?

• Grafik farkı yok hepsi aynı oyunu oynatır.
  • GBA oynatmaz R4 sadece DSTWO ve o tarz kartlar çalıştırır GBA oyunlarını. Şarjı çok gitsin diyosan ds lite al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bowser Zeki

GBA oynatmaz R4 sadece DSTWO ve o tarz kartlar çalıştırır GBA oyunlarını. Şarjı çok gitsin diyosan ds lite al.
    DSL Almaya karar verdim arkadaşlar. Bu arada orjinal kullanıcağım, yardımlarınız için teşekkürler. (Konu kilitlenebilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResidueDinner -- 19 Eylül 2012; 20:26:40 >
  • dsi istersen benimkini satabilirim boş boş duruyor evde, 3ds kullanıyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar, DSL almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResidueDinner -- 9 Ekim 2012; 14:39:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.