Şimdi Ara

ds mi 3ds mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nintendo ds veya 3ds almayı planlıyorum . bitane psp im var ( psp alırken 3ds fiyatları çok yüksekti şimdi baya düşük).
    hem daha eğlenceli hemde pokemon mario gibi oyunlar oynamak istiyorum. psp ye bi snes emülatör yükledim ama oyunlar donuyor :S

şimdi gg de şöle bişe var

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-ds-r4-55-oyun-soook-fiyat-84451097

ne diyorsunuz? yada 3ds mi alayı.
    şimdi buna internetten gameboy ve ds oyunlarını indirip yükleye biliyozmu?

3ds için de ds veya daha eski nintendo oyunlarını indirilip oynanıyormu? mesala pokemon red blue vs.

ve son olarak yeni pokemon x y oyunu 3ds de çalışırmı? 3dsxl daha yeni belki diğerinde çalışmaz diye düşündüm.

• Çalışır tabiki.Xl'in tek farkı büyük olması,şarj süresi vs. onun dışında aynı konsol.
  • Hocam ds'e 159 lira vermek pek mantıklı olmaz. Zira 3ds 2xx lira gibi rakamlara rahatlıkla bulunabiliyor.
    Hem r4 kartlar sayesinde ds oyunlarını oynayabiliyorsun cihazda. Güncel 3ds oyunları ve 3d büyük avantaj.
    n11'de 199 liraya satılıyordu ara satışa çıkıyor ya da forumun 2. el bölümünde uygun cihazlar oluyor.
    Bildiğim kadarıyla oyunlarda 3ds-3ds XL ayrımı yok tüm cihazlarda oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 17 Mayıs 2013; 17:03:26 >
  • Kulspruta açıklamış durumu
  • O linkteki DS 2004'te ilk çıkan versiyon. Kısacası 5 para etmez versiyonu. Onu alacağına hiç alma daha iyi bence. 3ds alıp da hem DS hem 3ds oyunlarını oynamak çok daha mantıklı. Yok ekranı büyük olsun diyorsan DSi XL alabilirsin.
  • 3ds ..
  • 3ds bu kadar ucuzken DS almak akıl işi değil bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kararımı verdim 3ds+spmario 3d land 260 tl siparişi verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

kararımı verdim 3ds+spmario 3d land 260 tl siparişi verdik

Hayırlı olsun hocam , çok uygun fiyata almışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

kararımı verdim 3ds+spmario 3d land 260 tl siparişi verdik

Hayırlı olsun,babam 200 tl sınırını koymasaydı kesin onu alırdım ben de.
  • ilk çıktığında almak istemiştim çok pahalıydı ozamanlar anca bu güne denk geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.