Şimdi Ara

PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 almaya karar verdim ancak kafama takılan bir soru var. Orijinal oyun oynayacağım. Sizce PS3 Slim mi alayım, yoksa Süper Slim mi? Aralarındaki önemli farklar nelerdir?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXXmeraklıXXX -- 8 Aralık 2015; 17:50:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Slim mi Süper Slim mi?

Giriş

PlayStation 3 (PS3) oyun konsolunun iki farklı ince modeli vardır: Slim ve Süper Slim. Her iki model de orijinal PS3'e kıyasla daha küçük, daha hafif ve daha az güç tüketir. Ancak, bazı önemli farklılıkları vardır.

Tasarım ve Boyut

Slim model, 2009'da piyasaya sürüldü ve orijinal PS3'ten %40 daha küçük ve %32 daha hafiftir. Süper Slim model ise 2012'de piyasaya sürüldü ve Slim modelden %20 daha küçüktür. Ayrıca 400 gramdan fazla daha hafiftir.

Donanım Özellikleri

Hem Slim hem de Süper Slim modellerinde, orijinal PS3 ile aynı temel donanım özellikleri bulunur. Ancak Süper Slim modelde daha küçük bir güç kaynağı ve daha az USB portu bulunur. Ayrıca dahili Wi-Fi özelliği de yoktur, ancak harici bir adaptörle eklenebilir.

Performans

Slim ve Süper Slim modeller arasındaki performans farkı çok azdır. Her ikisi de aynı oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir. Ancak Süper Slim modelin daha küçük boyutu nedeniyle hafif bir ısınma sorunu olabilir.

Fiyat

Slim ve Süper Slim modellerin fiyatları modele ve depolama kapasitesine göre değişir. Genel olarak Süper Slim model Slim modelden biraz daha ucuzdur.

Sonuç

PS3 Slim ve Süper Slim modelleri, orijinal PS3'e göre daha küçük, daha hafif ve daha az güç tüketen iki ince seçenektir. Slim model daha büyük bir güç kaynağı ve daha fazla USB portu sunarken, Süper Slim model daha küçüktür, daha hafiftir ve dahili Wi-Fi özelliği yoktur. Her iki model de aynı oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir. Fiyat ve boyut gibi faktörleri göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınızı karşılayan modeli seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • [Deleted by Admins]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XXXmeraklıXXX X kullanıcısına yanıt
    Ps4 al helede orjinal oynayacaksan ps3ün çöp oyunlarına para verme.Sıkıntın hala arçelik tv yle ilgiliyse o tv Ps4 te çalışır
  • superslim tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

superslim tabikide

Neden? Slim'den daha sonra çıktığı için ve güncel olduğu için SÜPER SLİM dediğinizi düşünüyorum. Doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sat5

Orjinal oyun oynayacaksan hiçbir farkı yok

İşte benim de kafama takılan soru o. Hangisini alayım?

Superslim slim e göre daha az enerji harcıyor daha sessiz ve daha az ısınıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    3 hafta önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Superslim slim e göre daha az enerji harcıyor daha sessiz ve daha az ısınıyor

Saol. bunları duyunca direk karar verdim. daha az ısınan cihaz alırsam, içim her zaman rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Ps4 al helede orjinal oynayacaksan ps3ün çöp oyunlarına para verme.Sıkıntın hala arçelik tv yle ilgiliyse o tv Ps4 te çalışır

Kardeşim Benim TV'de PS4'te sorunlar çıkar diye düşünüyorum. Mesela İNPUT LAG veya GHOSTİNG gibi,, Çünkü PS3, 720P desteklediği için, BENİM 1366x768 çözünürlüklü ARÇELİK TV ile uyumlu, Ama PS4 daha yüksek çözünürlüklü bir TV gerektirmiyor mu? Düşük çözünürlükte çalıştığında sorunlar çıkmaz mı?

Hayır bak anlamadığın şu ps4 1080p destekler ama sen onu 720p tv ye takınca sadece full hd görüntü alamazsın onun dışında sorun olmaz.İnput lag, ghostinge gelince tv nin tepki süresi(ms) ve hz si iyi değilse ps3 tede ghosting olur zaten ps4 te ghosting olur ama ps3 te olmaz diye bişey yok.O senin tv nle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXXmeraklıXXX

quote:

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Hayır bak anlamadığın şu ps4 1080p destekler ama sen onu 720p tv ye takınca sadece full hd görüntü alamazsın onun dışında sorun olmaz.İnput lag, ghostinge gelince tv nin tepki süresi(ms) ve hz si iyi değilse ps3 tede ghosting olur zaten ps4 te ghosting olur ama ps3 te olmaz diye bişey yok.O senin tv nle ilgili

Anladım. Sizce 8ms ve 50-60 Hz (kılavuzunda 50-60 Hz yazıyor) offline oynarsam yeterli olur mu?

çok iyi değil ama yeterli olur ghosting o kadar önemli bişey değil pek hissetmezsin bile
  • İlla Ps3 alacaksan Slim derim ama ps3 şart değilse yeni nesile geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan_GS_911

İlla Ps3 alacaksan Slim derim ama ps3 şart değilse yeni nesile geç

Neden slim?

• quote:

quote:

quote:

Şunu baştan söyleyeyim super slim de ısınıyor, sonuçta işlemciden kaynaklı birşey bu ama super slimde kronik hatalar giderilmiş bir nebze o yönden tercih edilebilir.

Kutulu oyun alacaksan 12gb'lık olandan al, fiyatı uygun olur ki ikinci el kutulu oyunlar 20-40TL bandında zorlamaz ama ben dijiyal oyun olarak değerlendireceğim diyorsan 12gb yetmez. O zaman da hard disk eklemesi yaparsın cihaza ki çok basit bir işlem ve garantiyi bozmuyor

İyi de.. oyunlar blu-ray da çalışsa bile ps3'e yükleme yapılıyormuş. Ve oyun blu-ray da çalışıyormuş. 3-4 oyunda dolmaz mı 12gb?

• quote:

maddi durumumuz o kadar elverişli değil, ve ps4 oyunları pahalı. ps3 bana yeter. bir sürü güzel oyun var. peki neden silm dediğini sorabilir miyim?

• quote:

Maddi durumumuz o kadar elverişli değil, ve PS4 oyunları pahalı. PS3 yeter bana. Neden SLİM dediğini sorabilir miyim?

• hocam arkadaş hem slim hem superslim kullanmıştı teknik olarak imkansız olsa da slim daha az ısınıyordu bu bir kullanıcı yorumu yani o haricinde slim daha çok tutuldu. başka bir neden yok makineler arası farkta yok zaten
  • quote:

quote:

Maddi durumumuz o kadar elverişli değil, ve PS4 oyunları pahalı. PS3 yeter bana. Neden SLİM dediğini sorabilir miyim?

Yıllar sonra forumda biri beni hatırladı heralde diye sevinmiştim oysa ki..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.