Şimdi Ara

PS3 FAT MI SUPER SLIM Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi fatmı super slim mi yakında ps3 alacam Hangisi daha iyi performans açısından hangisi daha hızlı her yönden (yükleme, oyunda açma vs.) Elektrik bakımından olsun felan felan En büyük sorun hangisinin bozulma ihtimali daha fazla ve nelerdir Son soru olarak Ps3 Fat Ps2 Oyunlarını çalıştırıyormu en önemli sorum bu bi arkadaşdan ps3 fat alacaktım ps2 çalıştırıyormu diye sorunca hiç denemedim ama galiba yeni güncellemede kalktı demişti bunları cevaplarsanız sevinirim iyi günler

• Slim veya Super Slim alın.
  • Ps2 oyunlarını hıc bır ps3 acmaz super slım cok daha ıyı sorunların hemen hemen hepsı gıderıldı ve fat kasanın sarı ısık hatası verme olasılıgı cok tuksek ama super slımlerde karsılananı daha gormedım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Ps2 oyunlarını hıc bır ps3 acmaz super slım cok daha ıyı sorunların hemen hemen hepsı gıderıldı ve fat kasanın sarı ısık hatası verme olasılıgı cok tuksek ama super slımlerde karsılananı daha gormedım.

benim bildiğim kadarıyla il çıkan fat kasa ps3'lerde ps2 oyunları için emulatör vardı. ancak bence süper slim öneririm. çünkü şu an ps3'ün en güncel ve restore edilmiş sürümüdür
  • [Deleted by Admins]

• Tabi ki süperslim al. Fat kasada sarı ışık verme olasılığı çok yüksek. Yani ne demek oluyor. Sarı ışık verdi mi çöpe atmak zorunda kalıyorsun ps3ü.

• Beyler PS konusunda mağara adamı kıvamındayım. Yurtdışından bir arkadaş getirdi ama bunu tv ye nasıl bağlayacağım? HDMI kablo çıkmadı içindEN, SCART VE 3 LÜ KABLO VAR.
    HDMI kablo almalı mıyım? Rica etsem bilgilendirebilir misin hocam?

Bu ürünü alayım mı?

Bunu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 19 Ağustos 2014; 8:41:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 fat kasa alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam öncelikle burdan kurulumu anlatirsam anlamazsınız. Youtubeta aratın ps3 süperslim, fat kasa vs. vs . Çıkar zaten. İnternetten almayı mı düşünüyorsunuz? En iyisi gidin teknosaya bana 3d hdmi lazım diyin. Anlatın derdinizi. En sağlıklısı.

• 60gb ve 80gb fat kasalar (60 ve 80 bu kısım önemli) ps2 ve ps1 oyunlarını açar ama bulabilirmisin ayrı mesele, sıfır yok zaten ikinci elde bulsan bulsan en iyi ihtimal 6-7 yıllık bişe bulun oda ölmek üzere falan olur.

super slim bakman gerekir, onunda 12gb modelinde sıkıntı verebiliyor hepsi stabil değil, 500gb modelini almanda fayda var.

--

geri kalan takıldıgın gereksiz ayrıntılarda ps3 lerin hepsi aynı donanıma sahiptir, sadece 8 yıldan bu yana gelisen teknoloji ile kasasının boyutu küçüldü, daha az ısınır daha az gürültü yapar hale geldi o kadar.
  • Süper Slim tabiki hatta elimde satılık bir tane var hocam düşünürsen pm atabilirsin :D
  • cevapladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum son soru olarak bu ps3 12gb (superslim) tüplü televizyona takılırmı takılırsa görüntü kötü olurmu gta 5 çalışırmı vs vs cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanor

cevapladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum son soru olarak bu ps3 12gb (superslim) tüplü televizyona takılırmı takılırsa görüntü kötü olurmu gta 5 çalışırmı vs vs cevaplarsanız sevinirim

oguzsasiyoutube
    TÜPLÜ TV' DE PS3 :D KONU NO: 8188
    http://www.youtube.com/watch?v=VKhUjUILuHk

• Ps3 Fat kasadan şaşma. Taş gibi cihazdır.
  • Super Slim makina al bence,fat kasalarda sıkıntı yaşayan daha çok...
  • Bence Super Slim almalısın . Çünkü FAT kasalar çok kötü

• Neden Fat mi Super Slim mi diye sordun? özellikle mi bunları soruyorsun? bildiğin üzere 3 kasa tipi var ps3'ün. Fat - SLİM - süper slim. fat kasa gereğinden fazla büyük ve ağır. Ve de arkadaşların dediği gibi sarı ışık problemi oluşabiliyor.

Ps2 den tecrübemle süper slim kasalar genellikle en dayanıksız olanı. yer kazanmak ve hafifletmek için daha dayanıksınız parçaları kullanabiliyorlar.

benim size tavsiyem SLİM kasa tercih etmeniz olacaktır.
  • İlk çıkan ps3 fat kasalar 380 watt, son çıkan ss (super slim) ler 190 watt tüketir. Ne kadar az tüketim o kadar iyi ama tavsiyem slim kasa cech-2104/cech-3004 modellerinden biri.

Neden diyeceksin. Bu cihazların en konforlu olanı slim olanlarıdır. Slimlerin en son modeli cech-3004 tür.

1-200 watt tüketir. (Super slim 190 watt tüketir)
    2-Önden disk yükleme vardır. (SS de kaydırmalı kapak vardır diski el ile yüklersin, cihazı dar rafa koyamazsın bu nedenle)
    3-Plastik kalitesi ve tasarım 3004 olanda iyidir (SS de çok uyduruk duruyor)
    4-2104 3 kg, 2004 2.6 kg dir kolayca taşınır. (SS daha hafif ama düşük kalitedir)

Fat kasa yada çok eski cihaz almayın
    1- eski modeller çok yıprandığı için her an elinizde patlar (sarı ışık vs)
    2-Optik okuyucu yıpranmış olabileceğinden ek masraf çıkabilir.
    3-Güç tüketimi düşük kasalar hele az kullanılmış bulursanız termal yıpranmaya daha az maruz kalacağından uzun süre sizi idare edebilir.

Ben bir nedenle cech-2104 model cihazı sattım, ps4 alacağım fiyata aksesuar ve psn+ hesabı ile başka bir ps3 aldım. araştırdım son jenerasyon slim kasa cech 3004 olduğundan cech 3004 alıp 1 tb diskle destekledim. Tamamı yasal psn den indirilmiş 60 oyun yükledim içinde 350 GB boş yer kaldı.

• Hocam, benim makineyi alabilirsin. PS4 aldığım için satıyorum. En ufak bir sorunu yok ve dolu dolu bir PS3

SATILIK - 160GB PS3 Slim + 3 Orijinal Kol + 15 Orijinal Oyun + Kablosuz Headset
    http://forum.donanimhaber.com/m_95991252/tm.htm
  • beyler superslimler cfw oluyor mu bılgısı olan var mı?
  • Fat Çok yer kaplar, Super Slim'in CD bölümü sıkıntıdır.
    Ben Slim diyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.