Şimdi Ara

PS3 fat kasa alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım merhaba sizlerden tavsiye almak istiyorum. Bir arkadaşımın PS3 fat kasası var çoğu kaynaklarda fat kasa arıza çıkarır gibi şeyler duyuyorum. Arkadaşım uzun zamandır kullanıyor 2.el alınmış ne içi açılmış ne de arıza vermiş cihaz sapasağlam duruyor. Sizce alınmalı mı? Zaten sadece GTA 5 ve pes için alıyorum. Görüşleriniz benim için değerli.

• Fat kasalar kırmızı ışık hatası veriyor. Alınmaz. Ama ucuza bırakırsa bilemem. Bozulma ihtimalini göze alırsan ve fiyatı ucuzsa belki alabilirsin.

• bilemedim bayadır kullanıyomuş hiç sıkıntısı yok dedi 3 liraya bırakıyor

• zaten pes ve gta5 dışı oyun oynamayı düşünmüyorum

• 3 liraya o oyunları oynatacak başka cihaz yok, alınır bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cxloudy C kullanıcısına yanıt

çok fazla ve yoğun bir şekilde oyun oynayan birisi ise o makineyi alırken düşünürüm.ama tanıdığın birisi ise sana kalmış.sonuçta makinelerin kullanım ve yıpranım ömrü var.

• valla cocuk zaten tek pes oynuyodu onuda 2 3 sene once birakti elini surmuyor cihaza bende pes ve gta 5 disi oynamayi dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cxloudy C kullanıcısına yanıt

demek istediğim o değil.makine 8 senedir ondadır sabah akşam 5 sene oynamış 3 sene el sürmemişse ben yine tereddüt ederim.ama 8 sene ondadır ara ara oynamış 3 senedir el sürmemişse tanıdıksa alınır.yada para senin için çok büyük bir rakam değilse al.

• o fat kasayı alır almaz (ucuza tabi) detaylı temizliğine giriş ki makine biraz kendine gelip hizmet etmeye devam etsin. En ufak toz bile kalmayacak şekilde (kaliteli termal macun da kullanarak) ince temizlik yapmak gerekir zaten kaç yıllık cihaz fat kasalar ve en çok sorun çıkaran kasa tipi ve en çok güç tüketen. Zaten gta 5 dediğin oyun ps3'ün pestilini çıkaran %100 ünü kullanan bir oyun. Ayrıca oyun oynarken konsolun sağını solunu önünü arkasını kapatma ki konsol rahat nefes alıp versin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.