Şimdi Ara

Fat Kasa PS3 alınır mı? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu saatten sonra fat kasa PS3 alınır mı? Sarı ışık problemine çözüm var mı bildiğim kadarıyla sadece fat kasalarda varmış bu sorun. Ve Fat kasa PS3 ile 4GB Slim Xbox 360 takas edilir mi?

• Alma yalan olur o cihaz şu zamanda alacaksan superslim almalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de FAT kasa PS3 ler hepsinden şık duruyor ya gerçekten çok güzel bir tasarımı var. Slim de öyle sarı ışık falan sorun yok değil mi? Muhtemelen ondan alacağım çünkü. Super slim de güzel değil.
  • Alacaksan 80 gb olan en son modellerden al hocam çok sağlamdır onlar
  • 80 GB son model derken Fat kasadan mı bahsediyorsun hocam ? 80 GB fat kasalarda sarı ışık sorunu yok mu?
  • Fat'ler çok güzel duruyor yaa.
  • Bende fat kasa 40gb vardı. 3,5 yıl kadar kullandıktan sonra fan sesi sorunu ortaya çıkmaya başladı. Onu satıp 2 yıl önce 320 gb slim aldım. Şimdilik bir sorun yok. Ancak forumdaki yorumlara bakılırsa fat kasalarda hata çıkma oranı diğerlerine göre daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 17 Temmuz 2014; 23:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu zamanlarda kesinlikle superslim alınmalı konsolun şıklığı bukadar önemli olmamalı nasıl olsa oyunları oynayacaksın
  • Evet haklısınız zaten şıklıktan çok önce vazgeçtim fat larda sarı ışık olduğunu öğrenince. Super Slim i de şu yüzden almak istemiyorum. Kızağı elimizle kapatıyomuşuz. Böyle bakınca bir süre sonra yalama olur veya bozulur diye düşünüyorum. O yüzden en mantıklısı ikisinin ortası olan Slim konsollar. Kızak çok sağlamsa Super Slim de düşünebilirim fiyatı uygun çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.