arkadaşlar DS3 ps tuşuna basmama rağmen hiç bi tepki vermiyo sanırım bozuldu napabilirm üstelik de kıyamayıp her oyunda kullanmazdım olcak iş deil sakınan göze çöp batarmış harbiden. yardımlarınızı bekliyorum napabilirm
Hocam anliyorsan bu islerden Icini ac dene.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun.usb kablosunu takıncadamı çalışmıyor ? benimde bozuk bir tane varda.sadece usb kablo takılıyken çalışıyor
sapasağlamdı noldu anlamadım ps tuşu sanki basmıyor gibi bi umut şimdi bi sök tak yapıcam
Arkasındaki reset tuşuna toplu iğne ile basmayı deneyin.
Hocam onlar hassas aletler.İçini açıp dahada berbat etme derim.Tamiri 10-15 lira falan.
izmirde nerde tamir yaptırabilirm bilen var mı
Şarja takıp dene birde
Benimkide dün sacmaladı tuslara kendı basıp duruyodu 2 tokat attm duzeldi yine yaparsa içini açıcam.
bu günlerde bozulan ds3 sayısı arttı
Dostum ds3 ün arkasında çok ufak bi delik var igneyi al oraya sok reset at ds3 e.bi dene bunu belki işe yarar.
dediklerinizi ben d denedim ama bi değişim yok mecbur bi tamirci bulucam tam d kz3 almıştım şans işte!!
Muhtemelen,en alttaki batarya oynamıştır,düzgünce aç ve bataryayı bir daha yerleştir.
cd.cime verdim vericekmiş bi servise nolucak bakalım. herkese fikirleri için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme