Şimdi Ara

Ürün arıza, ekran kırıldı, napacam şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    az önce fujitsu siemens amilo pro v2045 model laptop bilgisayarımı düşürdüm yanlışlıkla.ekranı kırıldı,yeşil bişeyler çıkıyor kırık yerlerden. Servisi aradım,şu an kapalı dükkan. Sizce ne olur,ne yapmalıyım? Garanti kapsamı içine girer mi,girmezse ne kadar ücret isterler?

• garantiye girmez kullancı hatası
  • basin sagolsun,bence o cihaz öldü

garanti kapsamina girmez

yapilir ama randuman tutmaz,ugrastigina ve ödiycen paraya yazik(ne kadar alirlar bilmiyorum)

hassas cihazlar laptoplar
  • şimdi istanbuldaki servisten bir elemanla görüşebildim, "büyük ihtimal garanti kapsamına girmez" dedi. Ekranı yenisiyle değiştirirlermiş. Ücretini sorduğumda net bişey diyemedi. Tahminen ne kadardır?
  • Ekranı değişiyor notebookların korkma da fiyatını bende net olarak bilmiyorum ama tuzlu olur gibime geliyor.
  • internetten bi kaç site buldum.Adamlar her notebook için ekran satıyorlar. Benimkinin ekranı da 300$. Eğer servis de 300dolar diyecekse bana, 300dolar vereceğime iyi bir Crt monitör almak farz olacak. Bu sefer de laptop,laptoplıktan çıkmış olacak.
  • yok artık bide garantiye girseydi düşürülen laptopha bu arada moral bozmayalım ama o ekranı 300-500 dolardan aşağıya değiştirmezler ama sonuçta da eskisi gibi olmaz çünkü laptoplar narin aletler düzen tutmazlar kolay kolay..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden eskisi gibi olmasın anlamıyorum. Hasar gören tek parça monitör. Geri kalan herşey sağlam.Servis monitörünü çıkartacak,yeni monitör takacak. Niye eskisi gibi olmasın.Eskisinden daha güzel olur. Ama cüzdan için pek güzel olmaz tabi.
  • sadece olacağı ve fikrimi söyledim yani olacağı şu arkadaşım:o kadar parayı verecen ama inan bana tatmin etmiycek seni, heleki fujitsu siemens oldumu istersen forumu bir daha oku
  • Elden monitör bulursan mesela 250 USd ye azami bulablirsin 2. el bölümlerini takip et parçalayanlar oluyor.

Sonra da gidersin bir teknik servise 50-100 milyon da oraya verirsin hallolur..

AT ÇÖPE DEĞĞİL YANİ
  • Buyur arkadaşım..
    Orjinal, 2 yıl garantili, ücretsiz montaj, 20 dk da teslim

Notebook ekranları

Notebook ekranı kırıldı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notebookuzman

Buyur arkadaşım..
    Orjinal, 2 yıl garantili, ücretsiz montaj, 20 dk da teslim

Notebook ekranları

Notebook ekranı kırıldı ??

4 yıllık konuyu bu saçma reklamlarınız için mi hortlattınız? bu nasıl bir saçmalık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 13 Temmuz 2010; 0:00:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.